• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete kalp teklemesi

IntheStarss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
386
79
23
22
Bu aralar kalp krizi geçirme korkum vardı aşırı stresliyim şuan kalbim çok tekliyor bayılacak gibi oluyorum bunu yaşayan var mı stresten galiba ama gidip geliyorum sanki ay çok fenaaa. Sakinleşmeye çalışıyorum ama olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu aralar kalp krizi geçirme korkum vardı aşırı stresliyim şuan kalbim çok tekliyor bayılacak gibi oluyorum bunu yaşayan var mı stresten galiba ama gidip geliyorum sanki ay çok fenaaa. Sakinleşmeye çalışıyorum ama olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Derin derin nefes alıp başka şeyler düşünün.
İlginizi başka yerde toplamaya çalışın.
Insallah yardim alıyorsunuzdur...

Dört aydır böyleyim 😔😔

Stresden dolayi oluyo emin ol ki çoğu kişi bana aynısı dedi öyle gerçekten panik atak yapıyor maalesef

Derin derin nefes alıp başka şeyler düşünün.
İlginizi başka yerde toplamaya çalışın.
Insallah yardim alıyorsunuzdur...
Yardım yok malesef kendi kendime bir şeyler yakmaya çalışıyorum annemleri de çok panik yaptırmak istemediğim için bi başıma geçmesini bekliyorum

Çok geçmiş olsun. Kalp atışında artış hissettiğinde derin derin nefes al ver. Burnundan al nefesi yavaş yavaş ağzından ver. İlgini dağıtmaya çalış sevdiğin bir şarkıyı dinleyebilirsin mesela.

sadece 20 yasindasin konu sahibesi ne kalp krizi :KK51: Bir terapistle gorusuyor musun?
Kdlsdkdlc çok haklısın cidden. Bi haftadır böyleyim küçük bi kalp kapakçık problemim olduğunu öğrenince bi anda panik atak geçirdim çok abartı tepki veriyorum ufak bi hastalık olsa. Doktor herkeste olur hastalık sayılmaz demesine rağmen ben böyle kendi kendime acı çektiyorum resmen

Sağlık sorununuz var mı? Nefes darlığı vardır belki. Kansızlık vardır, astımsınızdır, burnunuz tıkalıdır vs.

Sağlık sorununuz var mı? Nefes darlığı vardır belki. Kansızlık vardır, astımsınızdır, burnunuz tıkalıdır vs.
Yok yok komple psikolojik ve farkındayım. Tesadüf eseri minimal mitral yetmezliğim olduğunu öğrendim doktor olabilecek bir şey normal dedi ama ben bunu içimde düşüne düşüne kendime dert ettim. Kan değerlerime de baktırdım iyi hepsi

Yok yok komple psikolojik ve farkındayım. Tesadüf eseri minimal mitral yetmezliğim olduğunu öğrendim doktor olabilecek bir şey normal dedi ama ben bunu içimde düşüne düşüne kendime dert ettim. Kan değerlerime de baktırdım iyi hepsi
E o zaman sebebi budur. İlaç kullanıyor musunuz? Hekiminiz normal demiş ise umursamayın. Rahatlamaya çalışın. Kaygı azaltıcı müzikler var. Aromaterapik yağları da deneyebilirsiniz.

Aynı hastalık bende de var, aşırı mobbing de azdırdı hastalığımı evet arada kalbim de tekliyor, kontrol ettirmedim ben zaten ölmeye yazmandan doktora gitmiyorum biraz sağlığımı savsaklıyorum umarım geçer seninki

Back