Anksiyete kafada böcek geziniyo hissi

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
997
85
643
İstanbul
Bende sağlık anksiyetesi var ve böyle bir durum yaşıyorum psikolojik olduğunu düşünüyorum fakat anksiyeteden de olabilir. Böyle birsey yaşayan vaemj

Bende sağlık anksiyetesi var ve böyle bir durum yaşıyorum psikolojik olduğunu düşünüyorum fakat anksiyeteden de olabilir. Böyle birsey yaşayan vaemj
Daha önce bir arkadaştan da duymuştum böyle sanki vücudunda iğne batıyormuş gibi hisler yaşıyormuş ya da diyor böyle diyor bir şeyler ısırıyor gibi diyor vücudunda bir şeyler geziyor gibi diyor ama sonucunda hiçbir şey çıkmadı psikolojik çıktı

Anksiyetede yapıyor.b12eksikligide bunu artırabilir.kan değerlerinize bakildimi

Anksiyetede yapıyor.b12eksikligide bunu artırabilir.kan değerlerinize bakildimi
B12 eksikti iğne vuruldum, şimdi ayda bir vuruluyorum. Ondan olsaydı hiç B12 ignesine baslamadan önce olurdu. Şimdide bacaginda uyusmalar başladı. Gece huzursuz oluyorum. Norolojiye gittim bacakta EMG yaptı sinirlerin iyi dedi. Beyin mr çektirdim oda temiz coksukur. Cipralex 5 mg başlattı dört gün oldu hic azalma yok sikayetimde

B12 eksikti iğne vuruldum, şimdi ayda bir vuruluyorum. Ondan olsaydı hiç B12 ignesine baslamadan önce olurdu. Şimdide bacaginda uyusmalar başladı. Gece huzursuz oluyorum. Norolojiye gittim bacakta EMG yaptı sinirlerin iyi dedi. Beyin mr çektirdim oda temiz coksukur. Cipralex 5 mg başlattı dört gün oldu hic azalma yok sikayetimde

Geçmiş olsun.4gun cok erken.en az 3haftadan sonra etki ediyor antidepresan

Back
X