- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Kızlar konudan da anlaşılacağı gibi bu rahatsızlıktan muzdarip insanları psikolog tedavi edebilir mi gidip de faydasını gören oldu mu rica etsem bi bakar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildiğim anksiyetebozıkluğuna psikiatri bölümü bakıyor ilaç kullanmadan o hastalık geçmiyor.Kızlar konudan da anlaşılacağı gibi bu rahatsızlıktan muzdarip insanları psikolog tedavi edebilir mi gidip de faydasını gören oldu mu rica etsem bi bakar mısınız
Yani sadece ilaçla da geçmiyor yanına terapi şartmis birde ilaç sadece öteleme yapıyormuş sorunu çözmuYomuş
Ben yıllardır ilaç tedavisi görüyorum düzelmdi suan gebe olduğum içinde ilacı kestim ve çok kötü hissediyorum. Bir kaç psikologà gittim bi sürü parà verdim ve faydasını göremedim suan bana ne iyi gelir bilmiyorum çok bunaldm
MERHABALAR tsk ederim yorum yaptığınız için. Ben 3 tane psikolog değiştirdim ama hala tam güvenebilecgm birine rastlamadım. Siz nerde yaşıyorsunuz önerdiğinz biri varmı birde anksiyete neye karşı idi bende sosyal anksiyete bozukluğu sanırım varMerhaba geçmiş olsun.Anksiyete kesinlikle tedavi edilebilir.Yillardir anksiyete sorunu yaşadım ve terapi sürecim çok olumlu geçti.Onemli olan psikologunuza inanmak ve verilen ödevleri yapmak..
Bende İstanbuldayım. Özelden yazar mısınız psikolog ismini rica etsemIstanbul da yaşıyorum.Bende birkaç psikologa gittim ama en son gittigim psikologum çok iyiydi.Bende anksiyete,okb ve panik atak vardı.Disari çıkamaz haldeydim.Ama şu anda bin şükür ki aştım...
Neler onerdi psikoloqunuz biraz yazarmisiniz nasil astiniz bunlariIstanbul da yaşıyorum.Bende birkaç psikologa gittim ama en son gittigim psikologum çok iyiydi.Bende anksiyete,okb ve panik atak vardı.Disari çıkamaz haldeydim.Ama şu anda bin şükür ki aştım...
Öyle umutsuzm ki geçeceğine bir inansamTerapi durumunuza bağlı oluyor.Bende panik atak,okb ve yaygın anksiyete bozukluğu vardı.Uzun ve sabır gerektiren bir yol.Odevler veriliyordu onları düzenli yapıyordum.Her ne olursa olsun kaçmayacaksınız..Şunu kendinize söyleyin aklım yerinde sadece korku nöbeti bu.Etkili nefes egzersizleri yapılıyor.Bu atakları önlüyor zamanla.
Umutsuzluk olayi bitiriyo zaten mahwediyo insani ;(Öyle umutsuzm ki geçeceğine bir inansam