• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete, eş kişisi, boşanma

Şehirdekilerin ayılığından bahsederken kendinin ayıların şahı olduğunu görmüyor heralde.
Bana sürekli boşanalım diyen adama b.kumu paket eder eline verip giderdim şahsen. Anksiyete ayağına sizi de bozuk para gibi harcamaya ant içmiş belli.

Şehirdekilerin ayılığından bahsederken kendinin ayıların şahı olduğunu görmüyor heralde.
Bana sürekli boşanalım diyen adama b.kumu paket eder eline verip giderdim şahsen. Anksiyete ayağına sizi de bozuk para gibi harcamaya ant içmiş belli.
Valla ne ayağına bilmiyorum da iki yılda ömrüm bitmiş gibi hissettirdi

Psikolojik sorunlari oldugu belli de surekli bosanma lafi ediyorsa baslarim psikolojisine de..
Sizin yapacak bir seyiniz yok maalesef. Siz alttan aldikca pasam doz asimi yapiyor. Siz bosaninca kafasi basmaya baslar :)

Bu anksiyete değil bence.
Anksiyete olan kişiler çok kaygılı olur. Sürekli acaba ölecek miyim ? Acaba bana bir şey olacak mı ? Falan diye kuruntu yaparlar.
Sizin eşinizin durumu nedir bilmiyorum ama bu kadar boşanma lafı eden bir tiple evli kalmazdım.
Nasıl saçmalık bu cidden anlamıyorun. Aklı neredeymiş evlenirken ?

Anksiyeti bendede vardı uzun zaman, ama bu başkalarına saldirmama sebbe vermiyordu kesinlikle. Esiniz belkide depresyondadir. Ama ne olursa olsun şu çok önemli bana göre:
Bir insan herhangi bir hastalığı olsa, iyileşmek için hiçbir çaba göstermiyorsa ve yanındaki insana hayatı zehir ediyorsa o insandan ayrılmali. Bunun sebebi de çok basit: Zamanla sizin hayat enerjisini bitirip, akıl ve ruh sağlığınızi da bozacak. Ve bunun ne kadar kötü birşey olduğunu yaşayıp bilen biri olarak diyorum: buna hiçbir erkek değmez.

Back
X