- 1 Eylül 2017
- 420
- 444
- 33
Kesinlikle öyle arkadaşım o yüzden kendini hiiiiç yıpratma boşunaKendi kendime vicdan yapıyorum işte ne gerek varsa.Sanki o olsa bi saniye tahammül ederdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle arkadaşım o yüzden kendini hiiiiç yıpratma boşunaKendi kendime vicdan yapıyorum işte ne gerek varsa.Sanki o olsa bi saniye tahammül ederdi
Valla ne ayağına bilmiyorum da iki yılda ömrüm bitmiş gibi hissettirdiŞehirdekilerin ayılığından bahsederken kendinin ayıların şahı olduğunu görmüyor heralde.
Bana sürekli boşanalım diyen adama b.kumu paket eder eline verip giderdim şahsen. Anksiyete ayağına sizi de bozuk para gibi harcamaya ant içmiş belli.
Anksiyete teşhisini kim koydu? Kendi mi?Valla ne ayağına bilmiyorum da iki yılda ömrüm bitmiş gibi hissettirdi
Doktora gittikte çokta doğru bi teşhis olduğunu sanmıyorumAnksiyete teşhisini kim koydu? Kendi mi?
Bence ayak yapıyor gibime geldi ? Kırığı döküğü var mı sen bilirsin?Doktora gittikte çokta doğru bi teşhis olduğunu sanmıyorum
Yok yok eminim ona.Tamamen kişisel manyaklığındanBence ayak yapıyor gibime geldi ? Kırığı döküğü var mı sen bilirsin?
Dedim... Ve neden erteledim ki dedim...Boşanınca oh ya dediniz mi peki