Anksiyete ( dertleşelim mi)

Teşekkür ederim bugün gittim piskiyatriye ve ilaç tedavisine başladım ilaç da mide bulantısı yaptı sizce normal mi
Tabiki normal 1 haftaya vücut alışır ve düzelir hiç korkmayın bu ilaçlar üzerinde yıllarca çalışılıyor kalıcı zararları yok. Kulaktan dolma bilgilere kulak asmayın çoğu kişi öcü gibi bakıyor antideprasana çok yanlış bir şey bu

Anksiyete böyle bişey mi ?

Tamam çok teşekkür ederim birde doktor bana bütün yatmamı soyledi ama eczacı ve sağlık ocağındaki doktorum yarım almam gerektiğini söyledi sizce hangisini yapıyım

Tamam çok teşekkür ederim birde doktor bana bütün yatmamı soyledi ama eczacı ve sağlık ocağındaki doktorum yarım almam gerektiğini söyledi sizce hangisini yapıyım
Piskiyatri doktorum hapı bütün yutmami soyledi diğerleri ise yarım yani

Hangi ilacı verdi ismini paylaşabilir misin? Bence doktorun dediğini uygula eczacı hastalığının durumunu bilemez ki
Tabi paylasiyim gündüz ilacı paxera gece ilacı da ativan gündüz ictgim ilaç öğlen 12.30 1 gibi yuttum istemsizce çenemi sıkıyorum sürekli esniyorum esnedikten sonra ağzımda ve vücudum da değişik hissediyorum ağzım da bir değişik bunlar normalmi

Normal sıkıntı yok korkmayın 1 haftaya yan etkiler geçer 2 haftaya da ilaç etkisini iyice vermeye başlar doktora danışmadan bırakmayın ilacı

Anladım dun gece ativan yuttum oda beni çok sersemlestirdi baş dönmesi oldu terleme falan oldu baya bi bu yüzden korkuyorum hayla kafam çok sersem

Geçmiş olsun nasil oldunuz acaba? Bir de çok küçüklükten başlamış bu hastalık sizde çocukken falan yasadiginiz üzücü Bi olay mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…