Anksiyete bozukluğu

Sedef savur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2023
8
-23
25
Arkadaşlar mrb ... bundan 3 sene önce panik atak bozukluğu için antidepresan kullandım ,,, ve halada kullanmaya devamn ediyorum kalbim için muayene oldum kaç doktora gitsende hiç birşeyin yok dediler kalp kapağımda kalınlaşma var bi sıkıntı olmaz dediler bunu. İcin. Beloc zok kullaniyorum. Ara ara carpintim oluyor aşırı panik yapıyorum bir sorum olmadığını bildiğim halde kalbimkn çaroamsi beni çok korkutuyor.. aranızda böyle olanlar varsa paylaşabilir mi rica etsem ??:KK43:

Arkadaşlar mrb ... bundan 3 sene önce panik atak bozukluğu için antidepresan kullandım ,,, ve halada kullanmaya devamn ediyorum kalbim için muayene oldum kaç doktora gitsende hiç birşeyin yok dediler kalp kapağımda kalınlaşma var bi sıkıntı olmaz dediler bunu. İcin. Beloc zok kullaniyorum. Ara ara carpintim oluyor aşırı panik yapıyorum bir sorum olmadığını bildiğim halde kalbimkn çaroamsi beni çok korkutuyor.. aranızda böyle olanlar varsa paylaşabilir mi rica etsem ??:KK43:
Ben nabzımin 190 lara tansiyonumun 20 lere çıktığı zamanları biliyorum korkmayın bem terapi aldım çok şükür nabzim yükseldiğinde kontrol etmeyi öğrendim nefes terapisi ise yarıyor birde nabzınız yükseldiği zaman ikinin düştüğünü göreceksiniz

İlaçlar yapıyor. Babama da yaptı. Kalbine zararı olduğunu düşündüler. İlaçları bu yüzden değiştirildi. Şuan daha iyi.

Kızlar merhabalar şuan hayatima yeni birini aldım ama kendisi evli bı yandan birbirmizi çok seviyoruz yinede aranızda öyle olanlar varmi

X