- 30 Temmuz 2020
- 3.417
- 15.591
- 123
- 26
Aslında evlenince geçmişti düzelmişti tam olarak. Ama doğum yaptım 14 gün önce doğumda fenalaştım anestezi fazla věrmiş doktorum. Eve gelince felçler gibi 10 gün kalkamadım baş agrısı şiddetliydi doktoru aradım ilaç yazdı ilaç beni zehirledi? Hastaneye zor yetiştim ölüyordum o saaten beri atak tutuyor proföserle görüştüm tahlilerimi yaptı anestezi yan etksi dışında hiç bir sorunun yok diyor. Bana sakinleştirici iğne yaptı o gündür bugündür kendi kendimle savaşıyorum ölecek boğulacak kaygısı yaşıyorum eşimede söyleyemiyorum beni doktora götür diye kendi kendimle savaşıyorum inşanlah iyi olurum bence bu tamamen bize baglıEvet panik atak eğer ki bişey yoksa tahlilerde psikolojik bişey olduğu için bu dediklerinizin hepsi panik atak belirtileri. Allah şifanızı versin. Bi psikoloğa psikiyatriyle görünün çünkü depresyonda girince araya çok kötü oluyor. Bunun psikolojik bi rahatsızlık ölmeyeceğinizi bilin bunu bilmeniz bile iyi bişey. Ben ilk gecirdiğimde ne olduğunu bilmiyordum bi süre çok kötü depresyonla karışık panik atak oluyordum insanlara etrafımdakilere anlatıyodum kimse beni anlamıyordu noluyor bana ölecekmiyim diyordum. Ama hiç bişey olmuyor. Rabbim birdaha yaşatmasın