• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete bozukluğu panik atak

Evet panik atak eğer ki bişey yoksa tahlilerde psikolojik bişey olduğu için bu dediklerinizin hepsi panik atak belirtileri. Allah şifanızı versin. Bi psikoloğa psikiyatriyle görünün çünkü depresyonda girince araya çok kötü oluyor. Bunun psikolojik bi rahatsızlık ölmeyeceğinizi bilin bunu bilmeniz bile iyi bişey. Ben ilk gecirdiğimde ne olduğunu bilmiyordum bi süre çok kötü depresyonla karışık panik atak oluyordum insanlara etrafımdakilere anlatıyodum kimse beni anlamıyordu noluyor bana ölecekmiyim diyordum. Ama hiç bişey olmuyor. Rabbim birdaha yaşatmasın
Aslında evlenince geçmişti düzelmişti tam olarak. Ama doğum yaptım 14 gün önce doğumda fenalaştım anestezi fazla věrmiş doktorum. Eve gelince felçler gibi 10 gün kalkamadım baş agrısı şiddetliydi doktoru aradım ilaç yazdı ilaç beni zehirledi? Hastaneye zor yetiştim ölüyordum o saaten beri atak tutuyor proföserle görüştüm tahlilerimi yaptı anestezi yan etksi dışında hiç bir sorunun yok diyor. Bana sakinleştirici iğne yaptı o gündür bugündür kendi kendimle savaşıyorum ölecek boğulacak kaygısı yaşıyorum eşimede söyleyemiyorum beni doktora götür diye kendi kendimle savaşıyorum inşanlah iyi olurum bence bu tamamen bize baglı

Aynılarını yaşadım ara ara da yaşıyorum panik atak anksiyete tahlillerde bişey çıkmadıysa
Gögüs filmi beyin tomografi, hiç bişey çıkmadı sakinleştirici verdi doktorum hiç bişeyin yok dedi

Yazdıklarınızı ben yaşadım ara ara da yaşıyorum siz zorlu bir süreç yaşamışsınız ondan kaynaklı oluyor hep altta bi sebepler var işte 😔
Yıllar önce küçükken çok kötü şeyler yaşamıştım yine böyle oluyordum sonra kendi kendimi tedavi ettim savaştım adeta evlendim düzeldi ama doğum yaptım ilaç falan zehirledi anestezi yan etkileri doğumda fenalaşma bir günde iki defa acile gittim ölümlerden döndüm şimdi yine aynı duruma düştüm düzelmiyor geçmiyor bir türlü sürekli aklımda nasıl olck şimdi bilmiyorum

Yıllar önce küçükken çok kötü şeyler yaşamıştım yine böyle oluyordum sonra kendi kendimi tedavi ettim savaştım adeta evlendim düzeldi ama doğum yaptım ilaç falan zehirledi anestezi yan etkileri doğumda fenalaşma bir günde iki defa acile gittim ölümlerden döndüm şimdi yine aynı duruma düştüm düzelmiyor geçmiyor bir türlü sürekli aklımda nasıl olck şimdi bilmiyorum
İsterseniz bir uzmandan yardım alın şuan emiyorsa ilaç da vermezler bazı doktorlar veriyor ama baş edemezseniz bi görünün E Ecrnnz da benzer sorunlar yaşıyor doktora gitti ilaç vermiş ona onun da bebeği küçük kaç günlüktü unuttum

İsterseniz bir uzmandan yardım alın şuan emiyorsa ilaç da vermezler bazı doktorlar veriyor ama baş edemezseniz bi görünün E Ecrnnz da benzer sorunlar yaşıyor doktora gitti ilaç vermiş ona onun da bebeği küçük kaç günlüktü unuttum
Çok teşekkür ederim zaten böyle devam ederse gidecm 😟

Bütün yazdıklarınzıı okudum aynı sorunu yaşıyorum az öncede yazdım bir okursanız tekrar ben 15 kilo verrdim. Bu endişe korku kaygı yüzünden acaba bende panik atak mı var? Kalp agrıs, nefes darlığı boğulma hissi, düşüp bayılacak gibi olma, ölüm korkusu, titreme, agızda kuruluk tek iyi gelen uyku oda elime geçmiyor çocuklarım var
Yazdığınız bütün belirtiler panik atağı anlatıyor psikiyatriye gidin çok beklemeyin
Yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor
Bu arada önce kardiyolojiye bir görünün ondan sonra gidin psikiyatriye

Yazdığınız bütün belirtiler panik atağı anlatıyor psikiyatriye gidin çok beklemeyin
Yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor
Bu arada önce kardiyolojiye bir görünün ondan sonra gidin psikiyatriye
Çok Teşekür ederim düşünecem gitmek için belkide geçer geçicidir diye umud ediyorum lohusayım ondanda kaynaklı olabilir diye kendimi kandırıyorum

Çok Teşekür ederim düşünecem gitmek için belkide geçer geçicidir diye umud ediyorum lohusayım ondanda kaynaklı olabilir diye kendimi kandırıyorum
Yeni mi Doğum yaptınız tebrik ederim Allah bağışlasın evladınızı
Bekleyin yoklayın kendinizi lohusalıkta zor bir süreç hormonlar alt üst oluyor
İnşallah geçici kısa süreli olur sizin için
Sağlıcakla büyütün bebeğinizi

Yeni mi Doğum yaptınız tebrik ederim Allah bağışlasın evladınızı
Bekleyin yoklayın kendinizi lohusalıkta zor bir süreç hormonlar alt üst oluyor
İnşallah geçici kısa süreli olur sizin için
Sağlıcakla büyütün bebeğinizi
Sağolun çok teşekkür ederim inşallah geçicidir. Daha öncede yaşadım bu sorunu düzeldi. Tekrardan ölüm korkusu sardı yine işte yaşadığım rahatsızlıklardan doğumdan inşanlah düzelirim rabbim sizlerede şifa versin

Şiödi okudum yazdıklarınızı bende Doğumdan sonra böyle oldum ikinci oğlumu doğuracağım zaman rahmim yırtılmış ölümden dönmüşüz 5 dk gecikseydik hayatta olmayacağımızı söyleyince doktor ilk atağımı ertesi gün yaşadım ne olduğunu anlamadan
Sonra bebeğim iki aylıkken bir atak daha geldi o zaman farklı bir şey yaşadığımı anladım araştırmaya başladım
Ardından bir kaç ay sonra çok daha kötüsünü yaşadım bununla savaşabilirim dedim ve savaştım geçti
Maalesef geçen yaz sonuna doğru gelen atağa kadar herşey iyiydi yine savaşırım dedikçe daha kötü oldum panik atak anksiyete ve üzerine en kötüsü depresyon eşlik edince ben hayattan tamamen soyutlandım bambaşka bir insana dönüştüm çırpındıkça battığımı farkettim ve daha fazla bekleyemedim doktora gittim iyi ki gittim bir ay sonra dünyalar benim olmuştu
8 ay tedavi sonrası tedavim bitmek zorunda kaldı 3 ay fena değildim başa çıkabiliyordum
Covit olunca atağım tekrar ayyuka çıktı hiç savaşmayı bile düşünmeden karantina biter bitmez tekrar tedaviye başladım
İnşallah yeniden iyi olacağım
Hepimiz herkes çok ama çok çok iyi olsun

Sağolun çok teşekkür ederim inşallah geçicidir. Daha öncede yaşadım bu sorunu düzeldi. Tekrardan ölüm korkusu sardı yine işte yaşadığım rahatsızlıklardan doğumdan inşanlah düzelirim rabbim sizlerede şifa versin
Amin cümlemize
Ölüm korkusu kadar berbat bir duygu yok bir ay önce büyük atağımda 12 saat aralıksız yaşadım bu duyguyu beynim kafam dilim uyuşa uyuşa
Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bu durumu

Sizi anlıyorum 4 sene önce yaşadım ben de panik atak fazla yoktu ama yani evhamliyim çok buna panik atak dersek o var. Anksiyete beni yatağa düşürecek kadar olmuştu.ilaclar sayesinde 1 ayda toplarladim bende mide bulantısı(psikolojik) iştahsızlık ve uyuyama da vardı icimde sıkıntı.ilaclar yan etki yapmadı bende ağır ilaçlar kullandım sadece ilk 1 hafta uyku hali yaptı.yani yan etki yapsa da korkmayın kalıcı olmuyor etkiler.ben ilaç sayesinde atlattım hamile kalınca bıraktım.arada yine sıkıntı yaşıyorum hafif ama atlatıyorum. Bunu la yaşamayı öğreniyor insan.
Geçmiş olsun hiç geçmesinin çaresi yok dimi tamamen :( çok bunaldım

Ömür boyu bizimle olucak gibi..
Evet bence de 10 yıldır geçmedi
İnsanın kendinde bitiyor. Boşuna hayatı zorlaştırıyoruz ki benim atağım yok ama ayda yılda bir bi an bişey geliyor . Algılarım kapanmaya yakın. Tam kendimi kaybedicem gibi yüzümü yıkoyorum, besmele çekiyorum

Şükrediyorum ki ağır durumum yok
Allah kolaylık versin bizlere
İçimize ferahlık huzur versin
Kaygı içindeyim hep
Onların birikimi vücuttan bir tepki geliyor bnm anladığım

Kaygı içindeyim hep
Evet
Kaygı içindeyim hep
Evet bemde de kaygı oluyor. Mesela kötü bi anı yaşadıysam onu tekrar yasicakmisim gibi hislere kapılıyorum. Midem bulanmaya başlıyor düşününce. Daralıyorum .

Evet

Evet bemde de kaygı oluyor. Mesela kötü bi anı yaşadıysam onu tekrar yasicakmisim gibi hislere kapılıyorum. Midem bulanmaya başlıyor düşününce. Daralıyorum .
Bende son iki ayda eşimin rahatsızlığı sebebiyle böyle oluyorum.eşim şuan iyi ama sürekli aynı kötü şeyleri yaşayacağız hissiyle hayatımı karartıyorum resmen hep kötü şeyler düşünüyorum çok duygusalım.

Bende son iki ayda eşimin rahatsızlığı sebebiyle böyle oluyorum.eşim şuan iyi ama sürekli aynı kötü şeyleri yaşayacağız hissiyle hayatımı karartıyorum resmen hep kötü şeyler düşünüyorum çok duygusalım.
En azından kendimizdeki sorunu görebiliyoruz .
Geçmiş olsun çok. Allah hepimizin şifasını versin önce sağlık.ruh sağlığı. Bizden çok kotu olan hastalar var. En azından biz halimizin farkındayız. Ama zamanla azalıyor.. Ben eskiden çok hastalanıyordum ruhen . Zamanla iyileşiyor insan. Eskisinden daha ii hissediyosunuz . Çocuk dogurunca da kötü olmuştum. Sonra çocuk oyalıyor insanı geçiyor sanki..

En azından kendimizdeki sorunu görebiliyoruz .

Geçmiş olsun çok. Allah hepimizin şifasını versin önce sağlık.ruh sağlığı. Bizden çok kotu olan hastalar var. En azından biz halimizin farkındayız. Ama zamanla azalıyor.. Ben eskiden çok hastalanıyordum ruhen . Zamanla iyileşiyor insan. Eskisinden daha ii hissediyosunuz . Çocuk dogurunca da kötü olmuştum. Sonra çocuk oyalıyor insanı geçiyor sanki..
İnşallah canım en kısa sürede bende toparlanırım

Back