Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu mesaj bile beni rahatlatmaya yetti Allah razı olsun. İlacımın dozunu yükseltebilir doktorAnti depresanlar 6 ila 8 ayda ruh halini tam stabilize ederler. Gel gitler cok normal, geçecektir. Cok geçmiş olsun
Merhabalar bizi birbirimizden daha iyi kimse anlayamaz dışarda konuşana kolay geliyor.bnmde gelgitlerim oluyor çok sıkıntılı durumlarda gelende Allah hepimize acil şifalar versinMerhaba arkadaşlar , 5 aydır misol kullanıyorum kaygı bozuklu , panik atak için bu aralar yine kötüyüm bayadır iyiydim aslında . Sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor .. sizlerde de oluyormu böyle gel gitler
Evet bazen sebepsiz yere bir iç sıkıntısı oturuyor yüreğime , hastalık hastalığı vs gibi şeylerle extra uğraşlar ... Bu ara yine toparladım çok şükür . Rabbim hepimize şifa versinnnMerhabalar bizi birbirimizden daha iyi kimse anlayamaz dışarda konuşana kolay geliyor.bnmde gelgitlerim oluyor çok sıkıntılı durumlarda gelende Allah hepimize acil şifalar versin
Amin.bnmde bu aralar sabahları oluyor yeğenlerim bir haftadır hastaydı bnde onlara çok düşkünüm hastanelerdeydik sürekli çok sıkıldım onlara şimdi çıkıyor nasil bi illet anlamadimEvet bazen sebepsiz yere bir iç sıkıntısı oturuyor yüreğime , hastalık hastalığı vs gibi şeylerle extra uğraşlar ... Bu ara yine toparladım çok şükür . Rabbim hepimize şifa versinnn
Benim genelde akşamları başlıyorAmin.bnmde bu aralar sabahları oluyor yeğenlerim bir haftadır hastaydı bnde onlara çok düşkünüm hastanelerdeydik sürekli çok sıkıldım onlara şimdi çıkıyor nasil bi illet anlamadim
Geçmiş olsun size de.benimde uyanınca basliyor ilaç kullandığım halde.gayet iyiydim aslında ama yeğenlerim hasta olunca çok stres yaptım şimdi çıkıyor iste nasil bi illet bu anlamadim.oldurmuyor ama surunduruyorCanim benimde anksiyetm var birseyleri cok dusunuce hauatimda stres yaratan etmenler artinca ataklar basliyor bundan bir ay once yine oldu benim sabaha karsi basliyor daha cok yanliz kalamamaya kafani dagitmaya sana iyi gelen kendini yaninda iyi hissettigin birinden destek almaya calis o cok rahatlatiyor
Canım farmasiye başladım 2 ay önce , sırf kafamı dağıtmak için ve 1.5 ayda müdür oldum . Şuan bir müdür daha çıkarıyorum ..Canim benimde anksiyetm var birseyleri cok dusunuce hauatimda stres yaratan etmenler artinca ataklar basliyor bundan bir ay once yine oldu benim sabaha karsi basliyor daha cok yanliz kalamamaya kafani dagitmaya sana iyi gelen kendini yaninda iyi hissettigin birinden destek almaya calis o cok rahatlatiyor
Tam anlamıyla iyileşmedim , geliyor elbet ama ataklar sırasında yetersiz kalıyor . En son gittikten 2 hafta sonrası çağırdı . Bazen 2 ayda bir bazen sık , durumuma göre değişiyor .kullandığınız ilaçlar yeterli geliyor mu, bende de anksiyete var. kaç ayda bir doktorunuzla görüşüyorsunuz?
çok geçmiş olsun, özel değilse ilaçlarınızı öğrenebilir miyim. özelden de yazabilirsinizTam anlamıyla iyileşmedim , geliyor elbet ama ataklar sırasında yetersiz kalıyor . En son gittikten 2 hafta sonrası çağırdı . Bazen 2 ayda bir bazen sık , durumuma göre değişiyor .
Sizdedemi var anksiyete?çok geçmiş olsun, özel değilse ilaçlarınızı öğrenebilir miyim. özelden de yazabilirsiniz
Misolden brintellixe geçtikçok geçmiş olsun, özel değilse ilaçlarınızı öğrenebilir miyim. özelden de yazabilirsiniz
evet, bende de anksiyete var. daha önce okb ve sosyal fobi tedavileri de gördüm ama son tanım anksiyete. misol'ü duymuştum ve brintellix duymamıştım hiçSizdedemi var anksiyete?
Brintellixe geçme sebebimiz , son bi aydır paçayı salmış olmamdıevet, bende de anksiyete var. daha önce okb ve sosyal fobi tedavileri de gördüm ama son tanım anksiyete. misol'ü duymuştum ve brintellix duymamıştım hiç
aman aman sakın dikkat edin, birazcık salınca işler karmaşıklaşıveriyor. bende de öyle olmuştu:) ayrıca bu akşam olma konusunu bir dönem o çok yoğun yaşadım... mevsim geçişlerinde sürekli hasta olurdum, kış depresyonları, ataklar... hala hava erken kararınca zorlanıyorum, kışı sevemiyorum. neyse ki günler uzadı biraz:) aman dikkat edin, yarınki randevunuz da çok iyi geçsin inş:)Brintellixe geçme sebebimiz , son bi aydır paçayı salmış olmamdı
Yarın sabah yine randevum var , akşamları ağır bir şekilde iç sıkıntısı başlıyor . Hiç gündüz bitsin istemiyorum. Ve uyku sırasında hipnogojik olayı var .. gerçi bunu doktorum hiç önemsemiyor .
Suan icin yeterli geliyor.Buyuk bir uzuntuye ve strese maruz kalmadigim sürece tâbi normal seyrindeyken 2 ayda bir gidiyorumkullandığınız ilaçlar yeterli geliyor mu, bende de anksiyete var. kaç ayda bir doktorunuzla görüşüyorsunuz?
çok geçmiş olsunSuan icin yeterli geliyor.Buyuk bir uzuntuye ve strese maruz kalmadigim sürece tâbi normal seyrindeyken 2 ayda bir gidiyorum