Ankiseyete problemi yaşayanlar, gelin dertleşelim

Nefes acliginiz devam ediyormu benimde 2 aydır böyle bir sorunum var

Çok şükür daha iyiyim
Nasıl yendiniz peki benim hergun aralıksız devam ediyor iç sıkıntısı çok oluyor ve sürekli nefesimi kontrol ediyorum alamadığımı hissediyorum ya esneyerek alıyorum yada iç çeker gibi almaya çalışıyorum uyuyana kadar bu sekildeyim uyanınca devam ediyor aldığım nefesin 10 taneden 1 tanesi oh be dedirtiyor ama oda saniye sürüyor tekrar nefes almaya çalışıyorum sizde nasıldı bilmiyorum ama benim böyle 2 aydır inşallah sizde daha iyi olacaksınız

Zaman. Aslında odağim kalbe dönünce hafifledi şimdi de kalp ile kafayı bozmuş durumdayım çünkü aylardır çarpıntım geçmedi ve son günlerde tekleme yaşıyorum ekstra atım yani. Biri bitiyor biri başlıyor aslında ama psikolojik olarak çok iyiyim o kabus gibi günleri hatırlamak bile istemiyorum çok zordu. Yemek yemek duş almak hatta şu içmek bile korkutucu geliyor du. Sizi anlıyorum gerçekten kabusu yaşatıyor

Bu anlattıklarınızi ben 2 aydır yaşıyorum halende devam ediyor duş almaya halen korkuyorum yenemedim yemek yiyememek desen 1 ayda 9 kilo verdim halende veriyorum yetmezmiş gibi üstüne de nefesim yetmiyor napacagimi bilemiyorum doktor doktor geziyorum ilk 1 ay uyumaya korkuyordum gece olmasını hiç istemiyordum çok şükür o korkumu yendim rahat uyuyorum ama uyanınca hersey aynı

Merhabalar son 2 gündür kalp çarpıntısı ile karşı karşıyayım pazargünü gecesi acile gittim EKG çekildi herşey normal çıktı ama nabzim 93 falandı ama ben onu bile çok hissediyordum.. pazartesi kardiyoloji ye gittim ultrason çekti ve kalbin düzensiz atışlarda bulunduğunu söyledi ve kan thlili verip ritim holteri takıldı dün yine gittiğimde holterde ritim bozukluğu çıktı ve kan thlili temiz çıktı şimdi ise concor kullanıyorum ama arada sanki bir daha kalp çarpıntısı yaşayacak gibi oluyorum benim gibi olan var mı cevaplarınızı bekliyorum

Zamanla hafifliyor merak etmeyin. Arada nefes darlığı gelde de hayır nefes alıyorum alamasam zaten çok daha kötü olurum diyorum bu yöntemle takmamaya başladım artık bir de sağ burnumda et çıktı ve tam burnumu çekemediğim halde. Size ne desem fayda etmeyecek biliyorum ama zamanla hafifliyor inanın

Zamanla azalacağına inanıyorum fakat uzun sürdüğü için içim biraz fazla daralmaya başladı Yani sizin bana cevap vermeniz bile bana yetti Çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun bende de ritim problemi var doğumdan sonra çıktı herşey öyle başladı zaten. Bende dideral kullanıyorum bende de ritim yüksek ve son günlerde tekleme yaşıyorum. Yani zor elim kalbim de geziyordum bir ara sürekli onu bıraktım ama şimdi de tekleme olunca güm diye vuruyor hissetmemek mümkün değil. Çok sık olmadıkça tehlikeli değilmiş Allah'tan da çok takılmamaya çalışıyorum

Zamanla azalacağına inanıyorum fakat uzun sürdüğü için içim biraz fazla daralmaya başladı Yani sizin bana cevap vermeniz bile bana yetti Çok teşekkür ederim
Benim için de kış çok kötü geçmişti birde bebeğim var o kadar zorlamıştım ki hatırlamak bile istemiyorum. Hergun gözyaşı ölüm korkusu ayy... Çok şükür Rabbime şimdi de kalbim zorluyor buna da şükür ne diyim..

Ben de size şöyle bir destekte bulunayım kalbinizi dinlemeyin hiçbir şekilde siz Dinledikçe kalbiniz kötü oluyor ya da çok ağrı sızı hissettiğinizi düşünüyorsunuz ya da kalbinizin hızlı bir şekilde attığını hissediyorsunuz ama emin olun ki hiçbir şey yoktur Sadece düşüncelerinizle siz onu tetikliyorsunuz İnşallah o da geçer rahatlarsınız

Teşekkür ederim benimde bazen çok aralıklı oluyor benimde doğum yapalı 3 ay oldu emziriyorum da 5yasinda bı oğlum daha var biraz sıkıntım o yüzden cok

Teşekkür ederim umarım öyledir. Rabb hepimize ferahlık versin

Teşekkür ederim benimde bazen çok aralıklı oluyor benimde doğum yapalı 3 ay oldu emziriyorum da 5yasinda bı oğlum daha var biraz sıkıntım o yüzden cok
Rabbim acil şifalar versin bende hala emziriyorum. Gerçekten zor yaşayan bilir belki de stres yapıyor çünkü kolay değil özellikle doğum sonrası dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…