R Regular Heroine Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Haziran 2015 53 14 27 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Regular Heroine #1 Bir erkekte aradığınız temel özellikler nedir? -hem fiziksel hem karakter olarak-
rabbitgirl Guru Pro Üye 25 Nisan 2013 1.550 3.608 33 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Regular Heroine #2 adam olsun yeter:) şaka bir yana benim açımdan olgun ve ciddi erkekler 1-0 önde, soğuk bir tip olsun,cool yani fiziksel olarak da esmer olsun. izdivaça katılmış gibi oldum gerçi
adam olsun yeter:) şaka bir yana benim açımdan olgun ve ciddi erkekler 1-0 önde, soğuk bir tip olsun,cool yani fiziksel olarak da esmer olsun. izdivaça katılmış gibi oldum gerçi
Sevketi_Bostan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 4.519 4.897 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Regular Heroine #3 Kumral, orta boylu, mümkünse koyu yeşil gözlü, pekte kıllı olmayanörneğin Tarık Akan ( otuz sene öncesi Yani) Karakter olarakta cıvık olmamalı ama maçoda olmamalı. Kılıbık tercihimdir efem
Kumral, orta boylu, mümkünse koyu yeşil gözlü, pekte kıllı olmayanörneğin Tarık Akan ( otuz sene öncesi Yani) Karakter olarakta cıvık olmamalı ama maçoda olmamalı. Kılıbık tercihimdir efem