Anket konusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
apartman 24 daire ve çoğu tanıyor yaparlar beni tanıdıkları için diye düşünüyorum.

tamam güzel o zaman
yaslarında müdahale edebildiği zamanın değişime uğrattığı ve herkesin dert anlatmak için çok ta güzel cevaplandıracağı bi konuya ne dersin
biraz müsade et dönücem

bu konu güzel olabilir ama buna bi hipotez belirlemek lazım çok iyi olabilir ben dışarı çıkmam gerek 1-1-5 saate dönerim döndüğümde tekrar bakacağım konuya o zamana kadar birşeyler yazarsan hipotez olarak bende biraz düşüneyim bu konu üzerine aklına gelirse hipoteaz yazarsın bende gelince bakacağım teşekkürler.gelince detayları konuşuruz tekrar

Son düzenleme:
galiba sana çok güzel bi konu buldum
teknoloji ve insan davranışları
hipotejimiz :insan davranışlarındaki değişim teknolojinin gelişim ve değişimi ile doğru orantılıdır ancak davranışlardaki değişim hızı teknolojideki değişim ve gelişim hızına eşit değildir
sorular için dönücem ben

geldim ben evet bekliyorum konu güzelde bizim hoca teknoloji derken tam olarak neyi kastediyorsun diyebilir :)

ancak konuyu geniş düşün kitlesel haberleşme(radyo televizyon bilgisayar internet) savunma sanayi yürüyen merdivenler otomatik kapılar asansörler ulaşım araçları, eğitim araçları, korunma araçları, kişisel haberleşme araçları eğlence araçları (lunaparklar gibi mesela)
bütün bunları kullanan insanların davranışları alışkanlıkları yani farkında olmadan yaptıkları sergiledikleri davranışlar ( yürüyen merdivene binince sağ tarafta durmak otomobil kırmızı ışık görünce beklemek, acil telefon konuşmalarındaki kısaltmalar selamlaşma alışkanlığını değiştirme,asansör varsa merdivene yönelmeme...............) ve bu teknolojinin kullanılmadığı zamanlardaki insan davranışları arasındaki farklar üzerine soru geliştirebiliriz
her neslin bir arada olduğu bi yerde güzel cevaplanacak bi konu gibi

evet çok beğendim elime kağıt kalem aldım soruları düşünelim istersen sorular üzerinde ne anlatmak istediğim belli olur o zaman birşey demez hoca gibime geliyor :)

net falan mı gitti acaba beklicem seni sorularıda hallettik mi güzel olabilir burdayım ben.
neredesin patsy galiba iş yerinde zor oluyor:)

Son düzenleme:
patsy elime kağıt kalemi aldım ve tam sorulara geçcez dedin hevesle bekliyorum
bugün erken mi çıktın yoksa???genelde 6 gibi çıkıyorum diyordun ama hadi bakalım ben buralardayım :)

Son düzenleme:
ben yokken bişeyler hazırladın mı düşündün mü

soruları da kompozisyon düzeni ile hazırlayalım derim ben giriş gelişme sonuç olsun
yani soru düzeni bu kalıba otursun

ben yokken bişeyler hazırladın mı düşündün mü

düşündüm ama teknolojik deyince birsürü şey geldi aklıma sen açıklamıştın evet ama yinede senden bir duyayımda dedim gerisini getirmek daha kolay olur diye düşündüm.

Son düzenleme:
önce aklındakileri bi alalım
ne de olsa bu senin ödevi dimi

asansörü mü yoksa merdivenlerimi daha çok tercih edersiniz.
yolda yürürken lambalara dikkat edermisiniz yeşil,kırmızı ya

şimdilik bunlar geldi aklıma dahada gelir ya sizin var mı?

asansörü mü yoksa merdivenlerimi daha çok tercih edersiniz.
yolda yürürken lambalara dikkat edermisiniz yeşil,kırmızı ya

şimdilik bunlar geldi aklıma dahada gelir ya sizin var mı?
ama bunlar davranış değişikliğini destekleyen sorular değil
soruların amacı şu hangi davranışlar teknoloji ile birlikte doğdu

ama bunlar davranış değişikliğini destekleyen sorular değil
soruların amacı şu hangi davranışlar teknoloji ile birlikte doğdu

ama zaten sonuçta merdiven kullanmayan üşendiği için kullanmaz sonuçta yada tam tersini de sorabiliriz şuan aklım karıştı biraz daha düşünmem lazım galiba :)
sizin bi fikriniz yokmu acaba bana bir örnek soru verin ben gerisini getireyim istiyorum
daha çok üşenme eylemi ile ortaya çıkıyor bu durumlar bu geliyor aklıma

Son düzenleme:
ama zaten sonuçta merdiven kullanmayan üşendiği için kullanmaz sonuçta yada tam tersini de sorabiliriz şuan aklım karıştı biraz daha düşünmem lazım galiba :)
öyle değil
merdiven kullanmama alternatifi bu güne ait bi olgu
50 yıl önce istanbul ankara gibi büyük şehirleri saymazsan bu ülkede asansör alternatifi var mıydı
asansör alternatifi geldiğinde hayatının büyük bölümünde merdiven kullanmış bir adamın asansörü kabullenmesi ne kadar zaman aldı
peki bugün doğduğu andan itibaren asansörün varlığından haberdar bi çocuk acaba asansörü kullanayım mı diye o adam kadar düşünüyor mu
işte ayrıntı burası
teknolojinin var olan bi davranışı değiştirmesi başka hale dönüştürmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…