şunlar olabilir
gençlerin özgr ve bağımsız olmak istemeleri genç-ebeveyn ilişkilerinde çatışmaların nedenlerini oluşturmaktadır.
birey sayısı çok olan ailelerde gençlerle ebeveyn arasındaki iletişim sorunları daha fazladır.
genç ve ebeveyn arasındaki iletişim buzuklukları kuşak farkını ortaya koymaktadır.
bunlar geldi aklıma. aslında anketin taslağına başlasan daha güzel şeylerde bulabilirsin.
eşler konusu çetrefil cevaplandıracak denek bulmak zor2 konuyu düşünüyorum şimdilik;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açar
bir diğeri; su israfı ülkeyi kuraklığa götürür.sizce hangisi uygun olur?ebushhh
eşler konusu çetrefil cevaplandıracak denek bulmak zor
benim babam aile mahkemesinde çalışıyorda ordan bulabilirim gibi.yine boşanma ile ilgili başka konularda olabilir.aklınıza gelirse yazabilirsiniz.
eşler konusu çetrefil cevaplandıracak denek bulmak zor
önemli değil ya sorun olmaz size kolay gelsin bu arada
insan ilişkileri derken birbirimizle olan iletişimimiz,yanlış anlamalar,komşuluk veya arkadaş ilişkileri,yada bu ilişkileri eğitime falan bağlayabiliriz.mesela boşanmış aile çocuklarının eğitim sorunları olabilir belki pek açamadım ama bunlar geldi aklıma.sizin var mı bir düşünceniz?sadece çocuklarla ilgili değilde boşanmış kişilerin yaşamlarında oluşan sorunlarda olabilir o kişilere ulaşabilirm.
belki bu olabilir;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açmaktadır.
evet buda olabilir teşekkürler.
peki bu ödevin benim anket olabilmesi için bir hipotez öne sürmem lazım bunun tam net olabilmesi için nasıl kurabiliriz cümlemizi?
örneğin ben vermiştim biraz önce;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açar. bunun gibi kesin bi cümle olması lazım.
bizim konumuzun ismi genç-ebeveyn ilişkileri kuşak çatışması idi. bilemedim ki düşünmek lazım sanırım yaşlanmışım
burda açıklanan belli yani şöyle olmalı ........................kuşak çatışmasına yol açar,açıklayıcıyı bulmak lazım onu düşünelim istersen bi :)
şunlar olabilir
gençlerin özgr ve bağımsız olmak istemeleri genç-ebeveyn ilişkilerinde çatışmaların nedenlerini oluşturmaktadır.
birey sayısı çok olan ailelerde gençlerle ebeveyn arasındaki iletişim sorunları daha fazladır.
genç ve ebeveyn arasındaki iletişim buzuklukları kuşak farkını ortaya koymaktadır.
bunlar geldi aklıma. aslında anketin taslağına başlasan daha güzel şeylerde bulabilirsin.
2 konuyu düşünüyorum şimdilik;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açar
bir diğeri; su israfı ülkeyi kuraklığa götürür.sizce hangisi uygun olur?ebushhh
mesela su anda gundemde olan aıle ıcı sıddet kadına sıddetle alakalı olabılır
eğitim sürecinde ailelerin çocuklar üzerindeki etkilerini nasıl açıp hipotez kurabilirim bu olabilir mi arkadaşlar?
popüler kültürün lise çağındaki öğrencileri üzerindeki olumsuz etkileri ben yazıyorum arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bunları nasıl hipotez haline getirebilirim.
offfff offfffff beynim uyuştu ne yapacağımı şaşırdım artık
arkadaşlar galiba bunu yapcam;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açar
başka yok fikir malesef,peki bununla ilgili soruları nasıl hazırlayabilirim,örnek sorular yazabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?