Anket konusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim.

2 konuyu düşünüyorum şimdilik;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açar
bir diğeri; su israfı ülkeyi kuraklığa götürür.sizce hangisi uygun olur?ebushhh

2 konuyu düşünüyorum şimdilik;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açar
eşler konusu çetrefil cevaplandıracak denek bulmak zor

eşler konusu çetrefil cevaplandıracak denek bulmak zor

benim babam aile mahkemesinde çalışıyorda ordan bulabilirim gibi.yine boşanma ile ilgili başka konularda olabilir.aklınıza gelirse yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
benim babam aile mahkemesinde çalışıyorda ordan bulabilirim gibi.yine boşanma ile ilgili başka konularda olabilir.aklınıza gelirse yazabilirsiniz.

mesela su anda gundemde olan aıle ıcı sıddet kadına sıddetle alakalı olabılır

aile içi şiddet,kadına şiddet çok yapan var ben biraz farklı olsun istiyorum.
teşekkürler bu arada

Son düzenleme:
eğitim sürecinde ailelerin çocuklar üzerindeki etkilerini nasıl açıp hipotez kurabilirim bu olabilir mi arkadaşlar?

popüler kültürün lise çağındaki öğrencileri üzerindeki olumsuz etkileri ben yazıyorum arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bunları nasıl hipotez haline getirebilirim.

offfff offfffff beynim uyuştu ne yapacağımı şaşırdım artık

..............................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar galiba bunu yapcam;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açar
başka yok fikir malesef,peki bununla ilgili soruları nasıl hazırlayabilirim,örnek sorular yazabilirmisiniz?

yazanlara teşekkür ederim galiba iş yine başa düştü.

belki bu olabilir;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açmaktadır.

evet buda olabilir teşekkürler.

bizim konumuzun ismi genç-ebeveyn ilişkileri kuşak çatışması idi. bilemedim ki düşünmek lazım sanırım yaşlanmışım

burda açıklanan belli yani şöyle olmalı ........................kuşak çatışmasına yol açar,açıklayıcıyı bulmak lazım onu düşünelim istersen bi :)

mesela su anda gundemde olan aıle ıcı sıddet kadına sıddetle alakalı olabılır

eğitim sürecinde ailelerin çocuklar üzerindeki etkilerini nasıl açıp hipotez kurabilirim bu olabilir mi arkadaşlar?

popüler kültürün lise çağındaki öğrencileri üzerindeki olumsuz etkileri ben yazıyorum arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bunları nasıl hipotez haline getirebilirim.

offfff offfffff beynim uyuştu ne yapacağımı şaşırdım artık

arkadaşlar galiba bunu yapcam;eşler arasındaki iletişim eksikliği boşanmaya yol açar
başka yok fikir malesef,peki bununla ilgili soruları nasıl hazırlayabilirim,örnek sorular yazabilirmisiniz?

yukarıdaki bi dolu bu cümleden sonra "gal,iba yapacak bişey yok soru yok konu yok ooofffff " bunalmışlığını anlayamadım
sen sosyoloji okuduğuna emin misin?..............
hipotez oluşturmak, soru sormak, hele anket hazırlığı öyle bıkıp "ya atamam bu olsun " denecek bişey değil ki
hazırlığını bitirirsen anketini düzenlemek için az zaman yeter
sabırlı ol sabırlı konuları gözden geçirelim tekrar........

evet belki sabırlı olamıyorum ama bu işle uğraşmak o kadar kolay değil.birde bunun bir sürü kişi ile anketi var sadece gözümde büyüttüm galiba neyse.sadece dün bunaldım o şekilde yazdım iyi bakalım konuları gözden geçirelim madem neler yazmıştık tam olarak onlara bakalım bi,birde hala aklında varsa başka konu yazabilirmisin?
sadece biraz daha sakin olmam lazım sakin sakin halletcem inş. bu işi hocamız biraz pimpiriklide sadece beğenmezse diye bu kadar evhamlıyım açıkcası herşeye bi kılıf bulur.

Son düzenleme:
patsy ben geldim konuşabiliriz tartışabiliriz konuları.,
bu seferde sen yoksun galiba

Son düzenleme:
tatlım buradayım ama iş yoğun biraz
tamam konuşalım ama öyle üstün körü hazırlık yapma

bence eşler konusuna girme birz çetrefil bak madem hocan pimpirikli detay arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…