Aşılama Anket: Kacini Asilamada gebe kaldiniz ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kacinci Aşilamada gebe kaldiniz ?

• 2.denemede

OY: 0 0,0%
  • 3.denemede

• 5,6,7,8... denemede

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
34 yaşındayım.7 yıllık evliyiz.Ikimizde de sorun yok.
.ilk asilamam tuttu eylül ayında.Ama bebeğim karnımda öldü 11 haftalikken kürtaj oldum
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir dahaki sağlıklı bir gebelik olur. Aşılama tutmuş sonuçta. Bu da güzel bir şey. : )

Insallah rabbim nasip eder cnm Allah buyuk zamani var demekkki hayirlisi olsun benimde ilk asilamam tutmadi ikinci asilama yapildi carsamba sonucu ogrencem hayirlsii artik hakkimizda rabbim gonlumuze gore versin hepimizin
Hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsın. Ben de ilk asilamami oldum kasımda ama tutmadı. İlk adette gidemedim. Üstüne 2. adeti oldum ve 2. aşılama için randevumu aldım.

Benim ilk aşılamam
Test günüm perşembe
Ama umutlu değilim tutmazsa 2.yi düşünüyorum
Ben de umutlu değildim ve tutmadı da zaten. Umutla beklemek mi gerekiyor yoksa çok heveslenmemek mi lazım, çözemedim iki yıldır. Ne zor bir işmiş Allah'ım...

Insallah cnm rabbim bizlerede nasip eder insallah bi sure ara vermek istiyorum tedaviye bakalim zaman neyi gostericek

Insallah cnm rabbim bizlerede nasip eder insallah bi sure ara vermek istiyorum tedaviye bakalim zaman neyi gostericek

Hakkimizda hayirlisi InsAllah...
Benimde cuma günü aşilamam olucak nasipte varsa ilkinde tutar olmazsada tüpe gececem hemen bakalim allah herkesin gönlüne göre versin...

Hakkimizda hayirlisi InsAllah...
Benimde cuma günü aşilamam olucak nasipte varsa ilkinde tutar olmazsada tüpe gececem hemen bakalim allah herkesin gönlüne göre versin...
Hayirlisi olsun cnm hakkinda benim 3 sene dolsaydi bende direk tup bebege gecis yapardim ama simdi tekrar asilama yaptirmak hayal kirikligi yaratiyor rabbim yardim etsin hepimize zor seyler bunlar

Canımm çok üzüldüm inan diyecek bişey bulamıyorum benim kan testim yarındı ona bile fırsat gelmeden dün adet oldum tutmadı olmuyo malesef ben de senin gibi bi süre ara vercem
Cok yorucu bi surec canim bide sonucu alinca insan ister istemez kotu oluyor bi umutla giriyorsun hasteneye husranla ayni sekilde geri cikiyorsun mesela dun benim yasadigim gibi cok umutluydum bu asilamada ama nasip olmadi bakarsin normal yolla hamile kaliriz hepimiz insallah

Sagolsun adetimde hic gecikmedi ztn hic yalniz birakmaz beni her ay gununde gelir

2 taneydi sanirim cnm bana doktor bilgi vermedi sadece biri 15 biri 9 falan dedi 2 tane oluyor heralde bende anlamiyorum

Evet canim ikitane büyüklük olarak 15 ve 9 mm sende..
Genelde 20 mm olunca catlama ignesi yapiliyor bende doktorum cok gelistirmis herhalde bakalim hayirlisi.

Olmadi kizlar 2. asilamamda tutmadi

Canımm çok üzüldüm inan diyecek bişey bulamıyorum benim kan testim yarındı ona bile fırsat gelmeden dün adet oldum tutmadı olmuyo malesef ben de senin gibi bi süre ara vercem
Arkadaşlar üzülmeyin diyeceğim ama ben de üzülüyorum olmadıkça. Yine de denemeye devam etmek lazım yaş geçene kadar. Ben aynı doktora 2.asilamayi yaptırmaktan son anda vazgeçtim. Yazın iyi bir hastane ve doktorla tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Doğal yolla bir kere hamile kaldım ama 32'yim ve daha fazla uğraşmak istemiyorum. Yaza kadar nasıl olsa doğal deneyeceğiz. Sıkmayın canınızı. Vakti gelince olacak inşallah. Allah şu mübarek günde gonlumuzden geçenleri kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…