- 7 Aralık 2017
- 202
- 192
-
- Konu Sahibi Elayldrm67
Insallah canim tabiki paylasirim :) insallah seninde 2. ye gerek kalmaz hamile kalirsin canim dualarimiz hepimiz icin rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahAyse saridogan
Amin canim herseyin hayirlisi bende adet günümü bekliyorum aşilamanin yapilmasi icin. Genelde 2 aşilamada tutanlar daha fazla umarim sendede bu ay tutar.
Sonucunu aldiginda burada paylasirsan sevinirim :)
Gecmis olsun cnm insallah rabbim bi daha nasip eder hayirlisiyla saglikli sihhatli34 yaşındayım.7 yıllık evliyiz.Ikimizde de sorun yok.
.ilk asilamam tuttu eylül ayında.Ama bebeğim karnımda öldü 11 haftalikken kürtaj oldum
Insallah rabbim nasip eder cnm Allah buyuk zamani var demekkki hayirlisi olsun benimde ilk asilamam tutmadi ikinci asilama yapildi carsamba sonucu ogrencem hayirlsii artik hakkimizda rabbim gonlumuze gore versin hepimizinOcakta aşılama olacağım inşallah ilkinde tutar..
4 buçuk yıldır evliyim..
27 yaşındayım..
Eşimde bir sorun yok çok şükür..
Ama bende pko var
34 yaşındayım.7 yıllık evliyiz.Ikimizde de sorun yok.
.ilk asilamam tuttu eylül ayında.Ama bebeğim karnımda öldü 11 haftalikken kürtaj oldum
.Cikolatalikurabiyem canım geçmiş olsun
İnşallah tez zamanda tekrar hamiş kalırsın..bi sorum olacakk senin aşılama sonrası belirtilerin oldu mu? Adet agrısı gibi agrın varmıydı adete yakın
.Gecmis olsun cnm insallah rabbim bi daha nasip eder hayirlisiyla saglikli sihhatli
Amin inşallah canım benim Rabbim bir an önce hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun göbişlerimizi..Benbirdost
Merhaba canim umarim hepimiz en kisa zamanda evladimiza kavusuruz...
Pko olup asilamada basarili olan cok kisi var umarim sendede ilkinde tutar...
Cikolatalikurabiyem
Gecmis olsun canim cok üzüldüm herseyin hayirlisi ama ilkinde tuttuysa diger denemelirndede tutar yine...
Inşallah çoktan bebeğin gelmiştir..Insallah rabbim nasip eder cnm Allah buyuk zamani var demekkki hayirlisi olsun benimde ilk asilamam tutmadi ikinci asilama yapildi carsamba sonucu ogrencem hayirlsii artik hakkimizda rabbim gonlumuze gore versin hepimizin
Insallah cnm benim rabbim cumlemize nasip etsin insallahInşallah çoktan bebeğin gelmiştir..
Çarşamba günü güzel haberlerini verirsin..