Aşılama Anket: Kacini Asilamada gebe kaldiniz ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kacinci Aşilamada gebe kaldiniz ?

• 2.denemede

OY: 0 0,0%
  • 3.denemede

• 5,6,7,8... denemede

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

Elayldrm67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
202
192
Merhaba Arkadaslar,

Bu ay bizde ilk aşilama yapilacak 21 yaşindayim iki senedir evliyim malesef bir türlu olmadi.
Ikimizdede sorun yok esimde 1 sene önce varikosel teshisi konuldu ileri hizlan ve morfolojilen ilgili sorunu vardi ameliyat oldu ve tüm degerleri 1 seneye yakindir süper.

Kacinci Aşilamada gebe kaldiniz?
Yaşiniz kac ?
Sorununuz nedir?
Nekadar süredir deniyorsunuz?

Cevaplarsaniz cok mutlu olurum aşilamadan hic ümidim yok direkt tüp bebege gecmek istiyorum ama doktorum ilk asilama dedi.

Merhaba canim oncelikle hakkinda hayirlisi olsun. Benim 1. asilamam tutmadi 2. asilamam yapildi bugun 3. gunum beklemedeyim yasim 22, 2.5 sene oldu evleneli, 1.5 sene once dis gebelik gecirdim ondan sonra olmadi daha doktor asilama onerdi bende problem yok esimde hareketsizlik sorunu var ilaclar bitkisel kurler caylar derken sonuca ulasamadik bakalim nasipde varsa yasariz rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Ayse saridogan
Amin canim herseyin hayirlisi bende adet günümü bekliyorum aşilamanin yapilmasi icin. Genelde 2 aşilamada tutanlar daha fazla umarim sendede bu ay tutar.
Sonucunu aldiginda burada paylasirsan sevinirim :)
Insallah canim tabiki paylasirim :) insallah seninde 2. ye gerek kalmaz hamile kalirsin canim dualarimiz hepimiz icin rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

Ocakta aşılama olacağım inşallah ilkinde tutar..
4 buçuk yıldır evliyim..
27 yaşındayım..
Eşimde bir sorun yok çok şükür..
Ama bende pko var

34 yaşındayım.7 yıllık evliyiz.Ikimizde de sorun yok.
.ilk asilamam tuttu eylül ayında.Ama bebeğim karnımda öldü 11 haftalikken kürtaj oldum

Ocakta aşılama olacağım inşallah ilkinde tutar..
4 buçuk yıldır evliyim..
27 yaşındayım..
Eşimde bir sorun yok çok şükür..
Ama bende pko var
Insallah rabbim nasip eder cnm Allah buyuk zamani var demekkki hayirlisi olsun benimde ilk asilamam tutmadi ikinci asilama yapildi carsamba sonucu ogrencem hayirlsii artik hakkimizda rabbim gonlumuze gore versin hepimizin

34 yaşındayım.7 yıllık evliyiz.Ikimizde de sorun yok.
.ilk asilamam tuttu eylül ayında.Ama bebeğim karnımda öldü 11 haftalikken kürtaj oldum
Cikolatalikurabiyem canım geçmiş olsun
İnşallah tez zamanda tekrar hamiş kalırsın..bi sorum olacakk senin aşılama sonrası belirtilerin oldu mu? Adet agrısı gibi agrın varmıydı adete yakın

Benim arkadaşlarim ilk aşılamada hamile kaldı, benim ise 5 negatif aşılamam var :)
Hiç belli olmuyor bu işler. Allah hayırlısını versin

Cikolatalikurabiyem canım geçmiş olsun
İnşallah tez zamanda tekrar hamiş kalırsın..bi sorum olacakk senin aşılama sonrası belirtilerin oldu mu? Adet agrısı gibi agrın varmıydı adete yakın
.
Sağol canım.Evet adet ağrısı gibi ağrım vardı ve kasiklarimda bicak batması vardı.Akintim değişikti süt beyazdi..

Amin inşallah canım benim Rabbim bir an önce hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun göbişlerimizi..

Insallah rabbim nasip eder cnm Allah buyuk zamani var demekkki hayirlisi olsun benimde ilk asilamam tutmadi ikinci asilama yapildi carsamba sonucu ogrencem hayirlsii artik hakkimizda rabbim gonlumuze gore versin hepimizin
Inşallah çoktan bebeğin gelmiştir..
Çarşamba günü güzel haberlerini verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…