- 7 Aralık 2017
- 202
- 192
- Konu Sahibi Elayldrm67
Cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun devlet mi ozel mi
Özel hastaneye gidiyorum canim memorial diyarbakirda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun devlet mi ozel mi
Ne kadar odeme yaptin canim muayene ucretleri falan ayri mi oluyor her gittigindeÖzel hastaneye gidiyorum canim memorial diyarbakirda...
Ne kadar odeme yaptin canim muayene ucretleri falan ayri mi oluyor her gittiginde
Bende asilamayi dusunmuyorum bidaha canim benim tup bebek yaptirmam icin evliligin 3 sene olmasi gerkiyor ona da daha 5 ay var insallah o zamana kadar olur. Bende gecen sene nisan ayinda hamile kaldim ama dis gebelik oldugu anlasildi ondan sonra daha hamile kalamadim hicbir sekilde rabbim hayirlisini nasip etsin dogru zamanda insallahArkadaşlar üzülmeyin diyeceğim ama ben de üzülüyorum olmadıkça. Yine de denemeye devam etmek lazım yaş geçene kadar. Ben aynı doktora 2.asilamayi yaptırmaktan son anda vazgeçtim. Yazın iyi bir hastane ve doktorla tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Doğal yolla bir kere hamile kaldım ama 32'yim ve daha fazla uğraşmak istemiyorum. Yaza kadar nasıl olsa doğal deneyeceğiz. Sıkmayın canınızı. Vakti gelince olacak inşallah. Allah şu mübarek günde gonlumuzden geçenleri kabul etsin...
Cok iyiymis canim ben daha fazla tutar diye dusundum. Toplamda 5 gun mu gittin peki canimYok adetimin 2.günü gittim muayene ücreti 170 tlydi galiba ondan sonrada 3 kez takip icin gittim bisey ödemedim yarinda yine gidecegim muhtemelen cumartesi pazar asilamam olacak.
Ilacimda puregon igne kullandim günde 100 ünite onun icinde 350 tl ödedik herhalde. Yani simdiye kadar yaptigimiz harcamalar bukadar.
Ben fostimon igne kullandim canim 75likti 2 asilamada o uygulandi birde benim yumurtaliklarim iyi gelismemis doktor ztn bilgilendirmiyor su kadar yumurtaligin olusmus diyeYok adetimin 2.günü gittim muayene ücreti 170 tlydi galiba ondan sonrada 3 kez takip icin gittim bisey ödemedim yarinda yine gidecegim muhtemelen cumartesi pazar asilamam olacak.
Ilacimda puregon igne kullandim günde 100 ünite onun icinde 350 tl ödedik herhalde. Yani simdiye kadar yaptigimiz harcamalar bukadar.
Cok iyiymis canim ben daha fazla tutar diye dusundum. Toplamda 5 gun mu gittin peki canim
Ben fostimon igne kullandim canim 75likti 2 asilamada o uygulandi birde benim yumurtaliklarim iyi gelismemis doktor ztn bilgilendirmiyor su kadar yumurtaligin olusmus diye
Bayagi tutmus ozmn cnm. Rahim filmi cektirdim bi sorun yok denildi. Benim yumurtaliklarim fazla buyumeden catlama ignesi yapildi sanirim ondan da vazgeciyor gibiyim yada baska bi doktora gitmem lazim senin masallah guzel gelismisAsilama icin ücreti daha ödemedik canim oda 600 tl felan tutar herhalde.
Gecen hafta cuma basladim gitmeye yani yarindan itibaren bir hafta olacak bügünde kontrol icin gitmistim yarina yine cagirdi bakalim.
Bence vaktin varsa bir asilama daha yapmani derim diş gebelik olsada sonucta hamile kala bilmişsin kimileri ücüncüde gebe kaliyor herkeste farkli bir sürec.
Diş gebelikten sonra rahim filmi cekildiyse ve sorun yoksa bir kez daha dene derim.
Ben yurt dişindan buraya geldigim icin fazla zaman kayb etmek istemiyorum yoksa 3 kere asilama denerdim.
Dogru soyluyorsun canim birde esimde hareket problemi var o yuzden yumurtaliklarimin daha iyi olmasi lazimEvet 2 yumurtalarin gelismis ama 9 mm olan cok kücük genelde 18-20 de catliyor yumurta muhtemelen sende sadece 15 mm olan yumurta catlamistir.
Doktorlar daha iyi bilir tabi ama asilamada en iyisi 3 yumurtanin büyümesi sansin artmasi icin.
Dogru soyluyorsun canim birde esimde hareket problemi var o yuzden yumurtaliklarimin daha iyi olmasi lazim
Dogru soyluyorsun canim peki kendi kendine mi duzeldi yoksa birseyler mi uyguladinizEvet bizdede daha önce hiz ve sekil bozuklugu vardi cok sükür düzeldi fakat nekadar düzelsede yinede olamdi dogal yollan.
Bencede sansini artirmam icin en fazla 3 olgun yumurtan olmasi iyidir iyice arastirmak lazim önceden hangi doktor iyi basarilari nasil diye.
Dogru soyluyorsun canim peki kendi kendine mi duzeldi yoksa birseyler mi uyguladiniz
Hayirlisi canim rabbim dogru zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip eder insallahVarikosel ameliyati oldu ondan önce ileri hizi sifirdi ve morfoloji yüzde 2 di.
Sigarayida birakmisti.
Ameliyattan sonrada degerleri 7 kat artti yani doktor degerleri gördugunde sasirdi baya bir iyi simdi ama gebelik olusmadi herseyin hayirli...
Ocakta aşılama olacağım inşallah ilkinde tutar..
4 buçuk yıldır evliyim..
27 yaşındayım..
Eşimde bir sorun yok çok şükür..
Ama bende pko var
Ya kız kabız olmamak için nasıl dikkat ettiniz??
Yumurtlama dönemindeyim şiddetli şekilde kabızlık yaşıyorum ocakta aşılamam var..
Ya aşılamada da kabız olursam ne yapıcam ben
Pko var canımSorun ne cnm cnm
Pko var canım
Kuru kayısı, avokado, ananas ve ceviz yiyorum hiç bir gelişme yok malesefİncir ye
Kayısı ye
Bol su iç