- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- Konu Sahibi Elayldrm67
Akıntı yoksa hamilelik yok demektir dimi? Bende ilk günler vardı şuan yok.
Sağol canım.Evet adet ağrısı gibi ağrım vardı ve kasiklarimda bicak batması vardı.Akintim değişikti süt beyazdi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıntı yoksa hamilelik yok demektir dimi? Bende ilk günler vardı şuan yok.
Sağol canım.Evet adet ağrısı gibi ağrım vardı ve kasiklarimda bicak batması vardı.Akintim değişikti süt beyazdi..
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir dahaki sağlıklı bir gebelik olur. Aşılama tutmuş sonuçta. Bu da güzel bir şey. : )34 yaşındayım.7 yıllık evliyiz.Ikimizde de sorun yok.
.ilk asilamam tuttu eylül ayında.Ama bebeğim karnımda öldü 11 haftalikken kürtaj oldum
Hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsın. Ben de ilk asilamami oldum kasımda ama tutmadı. İlk adette gidemedim. Üstüne 2. adeti oldum ve 2. aşılama için randevumu aldım.Insallah rabbim nasip eder cnm Allah buyuk zamani var demekkki hayirlisi olsun benimde ilk asilamam tutmadi ikinci asilama yapildi carsamba sonucu ogrencem hayirlsii artik hakkimizda rabbim gonlumuze gore versin hepimizin
Ben de umutlu değildim ve tutmadı da zaten. Umutla beklemek mi gerekiyor yoksa çok heveslenmemek mi lazım, çözemedim iki yıldır. Ne zor bir işmiş Allah'ım...Benim ilk aşılamam
Test günüm perşembe
Ama umutlu değilim tutmazsa 2.yi düşünüyorum
Hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsın. Ben de ilk asilamami oldum kasımda ama tutmadı. İlk adette gidemedim. Üstüne 2. adeti oldum ve 2. aşılama için randevumu aldım.
Insallah cnm hepimizin hakkinda hayirlisi artik rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Olmadi kizlar 2. asilamamda tutmadi
Insallah cnm rabbim bizlerede nasip eder insallah bi sure ara vermek istiyorum tedaviye bakalim zaman neyi gostericekCok üzüldüm canim...
Allahin takdiri bizimde kaderimiz sinavimiz böylemis...
Üzme kendini bu kez olmadiysa baska sefer olur allahtan ümit kesilmez, cok şükür yaşimizda genc birgün bizimde cocogumuz olacak buna inaniyorum...
Insallah cnm rabbim bizlerede nasip eder insallah bi sure ara vermek istiyorum tedaviye bakalim zaman neyi gostericek
Hayirlisi olsun cnm hakkinda benim 3 sene dolsaydi bende direk tup bebege gecis yapardim ama simdi tekrar asilama yaptirmak hayal kirikligi yaratiyor rabbim yardim etsin hepimize zor seyler bunlarHakkimizda hayirlisi InsAllah...
Benimde cuma günü aşilamam olucak nasipte varsa ilkinde tutar olmazsada tüpe gececem hemen bakalim allah herkesin gönlüne göre versin...
Canımm çok üzüldüm inan diyecek bişey bulamıyorum benim kan testim yarındı ona bile fırsat gelmeden dün adet oldum tutmadı olmuyo malesef ben de senin gibi bi süre ara vercemOlmadi kizlar 2. asilamamda tutmadi
Cok yorucu bi surec canim bide sonucu alinca insan ister istemez kotu oluyor bi umutla giriyorsun hasteneye husranla ayni sekilde geri cikiyorsun mesela dun benim yasadigim gibi cok umutluydum bu asilamada ama nasip olmadi bakarsin normal yolla hamile kaliriz hepimiz insallahCanımm çok üzüldüm inan diyecek bişey bulamıyorum benim kan testim yarındı ona bile fırsat gelmeden dün adet oldum tutmadı olmuyo malesef ben de senin gibi bi süre ara vercem
Sagolsun adetimde hic gecikmedi ztn hic yalniz birakmaz beni her ay gununde gelirCok yorucu bi surec canim bide sonucu alinca insan ister istemez kotu oluyor bi umutla giriyorsun hasteneye husranla ayni sekilde geri cikiyorsun mesela dun benim yasadigim gibi cok umutluydum bu asilamada ama nasip olmadi bakarsin normal yolla hamile kaliriz hepimiz insallah
2 taneydi sanirim cnm bana doktor bilgi vermedi sadece biri 15 biri 9 falan dedi 2 tane oluyor heralde bende anlamiyorumAyse saridogan
Canim senin asilamada kac tane yumurtan olmustu bügün kontrole gittigimde doktor en az 5 tane yumurtan olmus sizde kactaneydi merak ettim ?
2 taneydi sanirim cnm bana doktor bilgi vermedi sadece biri 15 biri 9 falan dedi 2 tane oluyor heralde bende anlamiyorum
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel gelismeler yasarsin Allah in izniyleEvet canim ikitane büyüklük olarak 15 ve 9 mm sende..
Genelde 20 mm olunca catlama ignesi yapiliyor bende doktorum cok gelistirmis herhalde bakalim hayirlisi.
Sen nasıl hamile kaldın canımBenim arkadaşlarim ilk aşılamada hamile kaldı, benim ise 5 negatif aşılamam var :)
Hiç belli olmuyor bu işler. Allah hayırlısını versin
Cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun devlet mi ozel miEvet canim ikitane büyüklük olarak 15 ve 9 mm sende..
Genelde 20 mm olunca catlama ignesi yapiliyor bende doktorum cok gelistirmis herhalde bakalim hayirlisi.
İlkine tüp bebek ile hamile kaldım.Sen nasıl hamile kaldın canım
Olmadi kizlar 2. asilamamda tutmadi
Arkadaşlar üzülmeyin diyeceğim ama ben de üzülüyorum olmadıkça. Yine de denemeye devam etmek lazım yaş geçene kadar. Ben aynı doktora 2.asilamayi yaptırmaktan son anda vazgeçtim. Yazın iyi bir hastane ve doktorla tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Doğal yolla bir kere hamile kaldım ama 32'yim ve daha fazla uğraşmak istemiyorum. Yaza kadar nasıl olsa doğal deneyeceğiz. Sıkmayın canınızı. Vakti gelince olacak inşallah. Allah şu mübarek günde gonlumuzden geçenleri kabul etsin...Canımm çok üzüldüm inan diyecek bişey bulamıyorum benim kan testim yarındı ona bile fırsat gelmeden dün adet oldum tutmadı olmuyo malesef ben de senin gibi bi süre ara vercem