ANKASTRE SET ALIMI

Kumtel kullanıyorum kirada olduğum için ucuz olsun diye aldım çok memnunum. Fırını eski model rezidansı filan görünüyo ama şahane

Markasını bilmem ama Ocağı kesinlikle cam alın. Benim normal gri olanlardan, sil sil çıldırıyorum. Leke de tutuyor. Camlar öyle değilmiş diye duydum. Siliyorsun çıkıyormuş.

siyah cam da çok leke kalıyor beyaz öneriyorlar hep annemin var siyah cam ölüm gibi bişey onu silmek
Hmmmm ben de kullanmadığım için çok bilmiyorum ama yengemin de Beyaz cam. Çok memnun. Hiç leke tutmuyor diyor. Bir de camların Ocak kısımları küçük. Dur foto bulayım da koyayım.

Bak bendeki gri gibi olandan. Siyah döküm yerleri Demir benim, ağır biraz ama yıkaması çile. Beyaz ocaktaki gibi küçük olsun isterdim. Bosch marka aldım ben tüm Beyaz eşyayı. o zaman para denkleştirmedik, cam ocakların fiyatı fazlaydı. Keşke denkleştirebilseydik de öbüründen alsaydık diyorum şimdi.

Simfer bu konuda çok iyi, fiyatı da yüksek değil bir de ona bakmanızı öneririm, kumtel kullanmadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…