Mutfak Dekorasyonu Ankastre mutfak...

Kadincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
19
1
36
İstanbul
Slm hanımlar.mutfaklarımı yeniliyorum bende alt kata daha onceden buradaakcaagac la alakalı bı konuda gördüğümün aynını yaptırıyorum renk bicim tasına kadar esimle ben çok beğendik.yanlız iki sorum olacak sizlere birincisi daha 3 ay oldu beyaz eşyalarımı yenileyeli tekrar almak istemiyorum aslında ama dolap ve bulaşık makinesinin kapağını dolapların renginde kapatmak istiyorum mumkunmu yoksa siparislemi beyaz eşya almalıyım
İkinci sorumda çatı kattaki mutfakla ilgili fazla büyük değil ve tam kapının karşısı basik beyaz lake istedim fakat lambiri yüzünden hoş durmaz gibi geliyo ne renk olmalı sizce yerler krem granit tezgah siyah bunlar degismiycek şimdiden tesekkurler

Bide ben çok olmadı buraya üye olali ama coook uzun zamandır takipteyim.temizlikten birikime herseyi buradan öğrendim diyebilirim.söylemeden geçemedim çok faydalı bı site.benim gibi evinde oturan bı kadın için oturduğu yerden herseyi duyup öğrenebilmek çok güzel

Bilgisayarım yok malesef telefonla girebiliyorum sayfaya mutlaka bı yolu vardır aslında resim yüklemenin onuda ben bilmiyorum.iphone kullanan arkadaslar belki yardımcı olabilirler bana.resim yukleyebilsem çok daha iyi olur aslında hem alta yaptiracagimida görürdunuz güzel olup olmadığına beraber karar verirdik icime sinsin istiyorum malum ev hanımlarının gunü mutfakta geçiyo.üstelik ben bisey yapmasamda kahve sigara keyfimde mutfakta

Back
X