- 26 Eylül 2020
- 148
- 154
- 18
- 43
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Izgara ayarını açmanız lazimÇıldırmak üzereyim.fırının üst rezidansları var ya demirleri hangi ayara getirirsem getireyim kızarmıyor.kıpkırmızı olması gerekmiyor mu?adamın da umrunda değil söylüyorum.ben anlamam yarın servisi çağır diyor.ben de buraya yazayım dedim.yardım
Nasıl açacağım bilmiyorum yeni aldık bu fırınıIzgara ayarını açmanız lazim
Derece düğmesinin en sonunda bizimkinde ızgaraya benzer şekli varNasıl açacağım bilmiyorum yeni aldık bu fırını
Aradım bulamıyorumKullanma kitapçığı?
Eşime sinirlendim.rahatlığına umursamazlığına.o yüzden adam dedim cnaımAdam kim? Adamla ne alakası var? Zor bir denklem değil. Çalışmıyorsa servis çağıracaksınız.
Google da marka model yazıp web sitesinden bulabilirsinizAradım bulamıyorum
Evet bu aklıma gelmemişti.teşekkürler minnettarım.Google da marka model yazıp web sitesinden bulabilirsiniz
Rica ederimEvet bu aklıma gelmemişti.teşekkürler minnettarım.
O ne yapabilir ki çağırın servis.Eşime sinirlendim.rahatlığına umursamazlığına.o yüzden adam dedim cnaım
Şuan ben şokÇıldırmak üzereyim.fırının üst rezidansları var ya demirleri hangi ayara getirirsem getireyim kızarmıyor.kıpkırmızı olması gerekmiyor mu?adamın da umrunda değil söylüyorum.ben anlamam yarın servisi çağır diyor.ben de buraya yazayım dedim.yardım
Canım baktın mı?İlk boş çalıştırılıyor ya, çalıştırdığınız da ısınmadı mı fırın???
Eve gidince bende bakayım kırmızı oluyor mu diye kaç yıldır kullanıyorum hiç bakmamıştım.
Ben yarın doğum yapacağım evimde değilim, gittiğimde anneme baktırıcam, yazıcam mutlaka.Canım baktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?