• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'yı avucumun içi gibi bilirim diyen hanımlar, bi' el atıverin

canım atlantis avm batıkent'in göbeğinde, yani bahsedilen yer yine batıkent.

Batıkentte üç metro durağı var

1. si gimsa diye bir alışveriş merkezi var onun önü

2. si atlantis avm diye bir alışveriş merkezi var onun önü

3.su yine batıkent içinde bir yer

ümitköy, çayyolu vs diyen arkadaşlar ilk mesajı okumadan yazıyorlar, evet gayet güzel yerler ama konu sahibinin aradığı özelliklere uymuyor (işe yakınlık..)

Katılıyorum, Gimsanın Atlantisin oralar çok hoş.

canım aşağı yurtçu ümitköyü de yaşamkenti de geçince, eskişehire daha yakın öyle diyim. keçiörenle tam zıt yerlerde nerdeyse 50 km var arada aman diyim :KK70:

aşağıyurtçu tamam
bakayım ev fiyatları nasıl
çoluk çocuk anlatıyor ayyy bi mahalle var diye ben de uyuyorum onlara
memleketin cahili de olunca :)

canım atlantis avm batıkent'in göbeğinde, yani bahsedilen yer yine batıkent.

Batıkentte üç metro durağı var

1. si gimsa diye bir alışveriş merkezi var onun önü

2. si atlantis avm diye bir alışveriş merkezi var onun önü

3.su yine batıkent içinde bir yer

ümitköy, çayyolu vs diyen arkadaşlar ilk mesajı okumadan yazıyorlar, evet gayet güzel yerler ama konu sahibinin aradığı özelliklere uymuyor (işe yakınlık..)

batıkente baktım evler ya eski ya çok pahalı.
nete düşmeyen evler vardır belki diye not alıyorum emlakçı vs bulursam ona sorarım.
oradan okuyamayan hanımlar buraya yazayım işyeri İVEDİK te
beni ankara'nın öbür ucuna yollamayın aman diyim her sabah işe giderken kulaklarınızı çıınlatırım.

Kesin bak o taraflar cidden hem cok gelismis hemde cok medeni diger yerlere gore. Benim evim oralarda degil ama bir arkadasimin isyeri orada. Ziyarete gittigimde goruyorum hep. Kiralarda cok ucuk degil bildigim kadariyla

bakıyorum hemen. inşallah çok pahalı değildir.

ovovovvvvvvvvvvvvvvvvvvvuvvvvvvvvvvv
hanımlar aşağıyurtçu işyerine 40 km
oyhhhh amannn günde 80 km
aşağıyutrçu yu çıkardım seçeneklerden

en büyük zevkim
:21:

kurşuna razıydık bir de taciz mi çıktı şimdi.
tayinden vaz mı geçsem.

O zamannn macunköy civarı site içerisinde güzel bir ev bulunur mu acaba? Muhit şahane değil ama yeni yapılmış site içerisinde evler var, bir de metro yakını olursa sıkıntı olmaz sanki ?

Macunköy sıfır bina diye filtreleyince 19 ev çıktı, bir bakın isterseniz

http://www.sahibinden.com/satilik-daire/ankara-yenimahalle?query_desc=true&query_text=macunköy&sorting=price_asc&a812=40728

O zamannn macunköy civarı site içerisinde güzel bir ev bulunur mu acaba? Muhit şahane değil ama yeni yapılmış site içerisinde evler var, bir de metro yakını olursa sıkıntı olmaz sanki ?
Macunköy sıfır bina diye filtreleyince 19 ev çıktı, bir bakın isterseniz
http://www.sahibinden.com/satilik-daire/ankara-yenimahalle?query_desc=true&query_text=macunköy&sorting=price_asc&a812=40728
Macunkoyun köpekleri meşhurdur yalnız dikkatli olmak gerek

Metroyla azicik daha giderim trafik olmaz insanlar daha seviyeli olur derseniz eryaman, ya da hic olmadi batıkent. Demetevler yenimahalle tarafini ben pek sevmiyorum

Macunkoyun köpekleri meşhurdur yalnız dikkatli olmak gerek

Saldırmadıkları sürece havlayabilirler ısırmamaya söz verirlerse sevedebilirim.

O köpekler batıkentte de meşhur, alışana kadar uyuyamıyor insan :KK51:

Bizim buralarda da çok alışığız hav hav hav

Metroyla azicik daha giderim trafik olmaz insanlar daha seviyeli olur derseniz eryaman, ya da hic olmadi batıkent. Demetevler yenimahalle tarafini ben pek sevmiyorum

Eryaman işyerine 25 km ortalama. Kendi aracımı kullanmayı düşünüyorum o yüzden max 10 km civarı diye hesabettim ama hesap tutmayacak belli.

Batıkentte evler eski yeni olanlar da çokkkk pahalı.

Çankaya ya da baktım cevizlidere vs
Asıl önemli olan temiz insanı olan bir muhit olması aslında.

Biliyorum hepiniz ohooo şey buldun da şeylisini arıyorsun diyecek ama kusura bakmayın olur mu?

Ora nere kız öyle bir yerin varlığından haberim yok:KK55::KK19::KK48:
yeni yerleşim desem de değil, turkuaz toki ve yapracık toki falan var, kiralar da 250-400 arasında genelde başkentte falan öğretim görevlileri ev tutuyo orda arkadaşımın evi var ordan biliyorum :) çankaya üniversitesinin yeni kampüsünün oralar ben ümitköyde oturuyorum da yakın sayılırım ama ümitköyden bile arabayla gidiş 15 dakika sürüyor. :D kadın ivedikte çalışacak her sabah bize sövsün istemem :D

Back
X