• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'yı avucumun içi gibi bilirim diyen hanımlar, bi' el atıverin

Çiğdem tepe denilen yerde mi şentepede?

Çiğdem Mahallesi var, orası değil o zaman.

Konu sahibi çiğdemtepe dediğin yer şentepedeyse, hiç bakma.

Çakırlar batıkentin yeni yerleşim yeri, evler hep yeni fln. Ama bana şehre çok uzak geliyo, birde çok soğuktu ankaraya oranla.

İkisi farklıymış evet.
Soğuksa yüksektedir merkeze göre. Gerçi ben şerbetliyim erzurum dan gidince bana her yer sıcak.

yok artik : ) etlik hem elittir hem de uygundur.. ayrica universite filan da oldugu icin daha gelismeye devam etmektedir.. buyuk bi avmsi, yuruyus yolu vs de var.. hem de halki da hostur..

Etlik bana çekici geliyor işime yakın yeni evler güzel fiyatları da bana uygun ama kuzenim ay aman amannnnn saat 9 da elletmeden eve giremezsin sakon ha deyince korktum açıkçası

şentepe taraflarının trafiği çok karışıktır yılın her günü ve her saati. geçen arabayla demetevlere girdim, allah belamı vereydi ne işim var burda dedim. etlik iyidir insanları da iyidir. ama bende batıkenti tavsiye ederim. sessiz sakin. çakırlardaki yeni evler bi harika zaten.

Ajaha Allah korusun.
Batıkente baktım evler eski epeyce yeni evler de almış başını gitmiş.

Çiğdem tepe denilen yerde mi şentepede?

Çiğdem Mahallesi var, orası değil o zaman.

Konu sahibi çiğdemtepe dediğin yer şentepedeyse, hiç bakma.

Çakırlar batıkentin yeni yerleşim yeri, evler hep yeni fln. Ama bana şehre çok uzak geliyo, birde çok soğuktu ankaraya oranla.

Bence de. Şentepe ve Demetevler kaçınılması gerek yerlerden.

Ostimi de geçin bence konu sahibesi. Orası sanayi sitesine komşu, hoş bir yer değil.

Batıkent iyi bence.

Söğütözünden de ulaşım çok uzak değil sanırsam çok iyi bir muhit arabanız da varmış tavsiye ederim.

Bence de. Şentepe ve Demetevler kaçınılması gerek yerlerden.

Ostimi de geçin bence konu sahibesi. Orası sanayi sitesine komşu, hoş bir yer değil.

Batıkent iyi bence.

Söğütözünden de ulaşım çok uzak değil sanırsam çok iyi bir muhit arabanız da varmış tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim
Bakayım söğütözü ne

Herkese iyi bayramlar...
Hanımlar Ankara'ya tayin düşünüyorum, yolu yarıladım sayılır ancak muhtemelen kışın ortasına denk geleceğim (malum seçimden sonraya kaldık).
şimdiden evlerle alakalı bilgi toplamaya başlayayım dedim.
çalışacağım kurum (inşallah) ivedik tarafında Yenimahalle'de bir ev olursa mantıklı olur diye düşünüyorum.
gelin görün ki mahallelerle alakalı en ufak bir fikrim yok.
en önemli kısmı muhitlerin temizliği, düzgün ailelerin yaşadığı hır gür olmayan yerler. tercihen memur muhitleri.
bana nereleri önerebilirsiniz?
teşekkürler şimdiden.

Batıkent- ilkyerleşim, kent kooperatif, uğur mumcu mahalleleri batikent metrosu yakininda ve genel olarak site tipi duzenli yerlesim alani

Çakırlar da var biraz daha pahalı buralara göre arabaniz varsa düşünülebilir ama ulasim araclariyla ivedik e buralara gore uzak kalir

İs yeri Yenimahalle de olan birine Söğütözü demek olmamış bence.

Bu sayılan yerlerden en iyisi batikent.

Gimsa ya yakın yerde tutun 10 dk demetevler 13 dk Yenimahalle gider gelirsiniz.

Etlik bana çekici geliyor işime yakın yeni evler güzel fiyatları da bana uygun ama kuzenim ay aman amannnnn saat 9 da elletmeden eve giremezsin sakon ha deyince korktum açıkçası
Bahsettiğiniz yer etlıkmı emınmısınız?? Ankarada etlıkten başka oturacak yer tanımam ve hiç ama hiç sıkıntı yaşamadım cıvarımda yasayanda görmedim. Konu sahibi Yenimahalle ıvedık cıvarıda güzeldir.

Eğer servis Vs imkanın yoksa etlıkten ıvedık caddesine direk ego ve dolmuşlar var

Batıkent- ilkyerleşim, kent kooperatif, uğur mumcu mahalleleri batikent metrosu yakininda ve genel olarak site tipi duzenli yerlesim alani

Çakırlar da var biraz daha pahalı buralara göre arabaniz varsa düşünülebilir ama ulasim araclariyla ivedik e buralara gore uzak kalir

Hepsine bakayım teker teker.
Çakırlar pahalı evet baktım fiyatlara da hafif bir kalp spazmı geçirtti bana

İs yeri Yenimahalle de olan birine Söğütözü demek olmamış bence.

Bu sayılan yerlerden en iyisi batikent.

Gimsa ya yakın yerde tutun 10 dk demetevler 13 dk Yenimahalle gider gelirsiniz.

Gimsa ya da bakayım çok teşekkür ederim

Bahsettiğiniz yer etlıkmı emınmısınız?? Ankarada etlıkten başka oturacak yer tanımam ve hiç ama hiç sıkıntı yaşamadım cıvarımda yasayanda görmedim. Konu sahibi Yenimahalle ıvedık cıvarıda güzeldir.

Vallahi ben hep netten etlik tarafına bakıyordum. Keçiören iyidir annem babam daha rahat ederler vs diye.
İki gün önce kuzenle konuşurken biz oradan ev alacaktık dayım izşn vermedi keserler sizi dedi kızım etlikte oturulur mu deli misiniz demiş.
Hevesimi kırdılar vallahi uygun fıiyatlara ev de var oysa.

Vallahi ben hep netten etlik tarafına bakıyordum. Keçiören iyidir annem babam daha rahat ederler vs
diye.
İki gün önce kuzenle konuşurken biz oradan ev alacaktık dayım izşn vermedi keserler sizi dedi kızım etlikte oturulur mu deli misiniz demiş.
Hevesimi kırdılar vallahi uygun fıiyatlara ev de var oysa.
Etlik bana Ankarayı sevdiren tek yerdir. Hiç bir olumsuzlugunu görmedim ben. Hırsızlık Vs heryerde var nerede oturursanız oturun dikkatli olmak lazım. O yürüyüş yolunda tek başıma akşamları çok yurumusumdur en ufak bir olumsuzluk görmedim. Okul hastane alışveriş herşeyi bir arada bunlar benim için olumlu kriterler. Bende ilk ev ararken etımesgut Sincan tarafı için öyle demişlerdi.

Back
X