• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'yı avucumun içi gibi bilirim diyen hanımlar, bi' el atıverin

O zaman canım gene Batıkent diyorum hatta bir arkadas demiş ilkyerlesim Mahallesi diye,Batıkent metro son durak Gimsa falan bu mahallede, metroya yürüme mesafesinde ev bulabilirsin, ama evler eski,Batıkentin yeni evleri çakırlar diye bir yer, orda oturursan gene dolmuşa atlayıp 5 dk da metroya gelip ordan devam edebilirsin ama Çakırlarda kiralar 800 900 civarı

Satın alınacak büyük ihtimalle 200-250bin civarı bütçemiz var.
Çakırlara bakayım şimdi. Ben küçük memleketten çıkacağım mesafe de uzak olmasın diyorum arabayla gidip geleyim.
Sanırım çok şey istiyorum.

Canım ankarada artan varsa tamam ama yoksa çok yakında olsa direk otobüs veya dolmuş bulamayabilirsin sana tavsiyem ivedikteyse calisacagin yer metro güzergahı üzerine bakman ettikten dolmuş var ama metro yaz kış rahat ulaşım o yüzden Ostim Batıkent olarak bak

Canım ankarada artan varsa tamam ama yoksa çok yakında olsa direk otobüs veya dolmuş bulamayabilirsin sana tavsiyem ivedikteyse calisacagin yer metro güzergahı üzerine bakman ettikten dolmuş var ama metro yaz kış rahat ulaşım o yüzden Ostim Batıkent olarak bak
arabam var ancak büyükşehir trafiği malum :(
bakıyorum internetten hepinizin tavsiyelerine teşekkürler

Canim bende Çakırlardayim güzel sakin memur çok site genelde

Zamaninda tanimadan sentepeden (pamuklar cigdemtepe kaletepe hepsi sentence) ev almistim ve hemen sattim. Ivedige ulasim sentepeden cok rahat fakat karsina cikanilecek insanlari kestiremezsin. Apartmanin yarisi normalken diger yarisi kavgaci posetlerinizi evinize cikarincaya kadar yiyip bitiren insanlarda var. Cok guzel yeni evler yaptilar genis,ferah kiralarda uygun.Kimseyle muhattap olmazsaniz sorun cikmaz.

Zamaninda tanimadan sentepeden (pamuklar cigdemtepe kaletepe hepsi sentence) ev almistim ve hemen sattim. Ivedige ulasim sentepeden cok rahat fakat karsina cikanilecek insanlari kestiremezsin. Apartmanin yarisi normalken diger yarisi kavgaci posetlerinizi evinize cikarincaya kadar yiyip bitiren insanlarda var. Cok guzel yeni evler yaptilar genis,ferah kiralarda uygun.Kimseyle muhattap olmazsaniz sorun cikmaz.

Çiğdem tepe denilen yerde mi şentepede?

Çiğdem Mahallesi var, orası değil o zaman.

Konu sahibi çiğdemtepe dediğin yer şentepedeyse, hiç bakma.

Çakırlar batıkentin yeni yerleşim yeri, evler hep yeni fln. Ama bana şehre çok uzak geliyo, birde çok soğuktu ankaraya oranla.

Çiğdem tepe denilen yerde mi şentepede?

Çiğdem Mahallesi var, orası değil o zaman.

Konu sahibi çiğdemtepe dediğin yer şentepedeyse, hiç bakma.

Çakırlar batıkentin yeni yerleşim yeri, evler hep yeni fln. Ama bana şehre çok uzak geliyo, birde çok soğuktu ankaraya oranla.
evet cigdem mahallesi farkli

etlik benim de aklıma yatıyor
işyerine 5 km yakında evler buldum ama karışık bir muhit dediler
daha doğrusu anadolu'nun gelişmemiş bir ilçesi işte diyenler oldu
doğru mudur
yok artik : ) etlik hem elittir hem de uygundur.. ayrica universite filan da oldugu icin daha gelismeye devam etmektedir.. buyuk bi avmsi, yuruyus yolu vs de var.. hem de halki da hostur..

Yenimahalle. 5. Durak taraflari. Yenimahallenin ic kisimlari. Sentepe ya da demetevler tarafi degil

şentepe taraflarının trafiği çok karışıktır yılın her günü ve her saati. geçen arabayla demetevlere girdim, allah belamı vereydi ne işim var burda dedim. etlik iyidir insanları da iyidir. ama bende batıkenti tavsiye ederim. sessiz sakin. çakırlardaki yeni evler bi harika zaten.

Evler çok güzel evet geniş ferah ancak muhit hakkında bir şey bilmediğimden çekiniyorum açıkçası.
Muhataplık olmaz sanırım hem yabancıyız hem de benim sülale Çankaya dodurga bağlıca üçgeninde hep.

Back
X