Aduray ~Akıl küpü~ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2013 360 947 333 40 18 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aduray #1 konuşalım en azından bilgi alışverişi yaparız...uyum sağladınız mı?
kissnookums tut beni kuş olayım mamu <3 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Nisan 2013 3.522 1.703 163 18 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aduray #2 Bu tanımda birilerini bulman zor gibi.
Aduray ~Akıl küpü~ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2013 360 947 333 40 18 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aduray #3 carpe__diem .!.: Bu tanımda birilerini bulman zor gibi. Genişletmek için tıkla... sen nasıl düştün buraya:):)
carpe__diem .!.: Bu tanımda birilerini bulman zor gibi. Genişletmek için tıkla... sen nasıl düştün buraya:):)
kissnookums tut beni kuş olayım mamu <3 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Nisan 2013 3.522 1.703 163 18 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aduray #4 _aaa_ .!.: sen nasıl düştün buraya:):) Genişletmek için tıkla... OFT'den...İkisi için ayrı ayrı baslık acsan daha faydalı olur senin için, söyleyim dedim.
_aaa_ .!.: sen nasıl düştün buraya:):) Genişletmek için tıkla... OFT'den...İkisi için ayrı ayrı baslık acsan daha faydalı olur senin için, söyleyim dedim.
Aduray ~Akıl küpü~ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2013 360 947 333 40 18 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aduray #5 carpe__diem .!.: OFT'den...İkisi için ayrı ayrı baslık acsan daha faydalı olur senin için, söyleyim dedim. Genişletmek için tıkla... bak ben ordan yazmayı bilmiyorum
carpe__diem .!.: OFT'den...İkisi için ayrı ayrı baslık acsan daha faydalı olur senin için, söyleyim dedim. Genişletmek için tıkla... bak ben ordan yazmayı bilmiyorum
kissnookums tut beni kuş olayım mamu <3 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Nisan 2013 3.522 1.703 163 18 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aduray #6 _aaa_ .!.: bak ben ordan yazmayı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anlatamadım galiba, özür. OFT=Online forum takip. Yeni yazılmıs konuları görebiliyorsun, güncel olanları. Forumları tıkla, orada oft yazan kısım. İkinci dedigim de hani, iki tane baslık acsan daha iyi olur. Bir tane Ankara'ya yeni tasınanlar diye, bir tane de kpssa'ya calısanlar diye...
_aaa_ .!.: bak ben ordan yazmayı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anlatamadım galiba, özür. OFT=Online forum takip. Yeni yazılmıs konuları görebiliyorsun, güncel olanları. Forumları tıkla, orada oft yazan kısım. İkinci dedigim de hani, iki tane baslık acsan daha iyi olur. Bir tane Ankara'ya yeni tasınanlar diye, bir tane de kpssa'ya calısanlar diye...
Aduray ~Akıl küpü~ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2013 360 947 333 40 18 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aduray #7 carpe__diem .!.: Anlatamadım galiba, özür. OFT=Online forum takip. Yeni yazılmıs konuları görebiliyorsun, güncel olanları. Forumları tıkla, orada oft yazan kısım. İkinci dedigim de hani, iki tane baslık acsan daha iyi olur. Bir tane Ankara'ya yeni tasınanlar diye, bir tane de kpssa'ya calısanlar diye... Genişletmek için tıkla... tamam biliyorum onu hiç kafa dengi kimseyi bulamadım ki herkes başka telden çalıyor sanırım yazsamda tık gelmeyecek:)
carpe__diem .!.: Anlatamadım galiba, özür. OFT=Online forum takip. Yeni yazılmıs konuları görebiliyorsun, güncel olanları. Forumları tıkla, orada oft yazan kısım. İkinci dedigim de hani, iki tane baslık acsan daha iyi olur. Bir tane Ankara'ya yeni tasınanlar diye, bir tane de kpssa'ya calısanlar diye... Genişletmek için tıkla... tamam biliyorum onu hiç kafa dengi kimseyi bulamadım ki herkes başka telden çalıyor sanırım yazsamda tık gelmeyecek:)
kissnookums tut beni kuş olayım mamu <3 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Nisan 2013 3.522 1.703 163 18 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aduray #8 _aaa_ .!.: tamam biliyorum onu hiç kafa dengi kimseyi bulamadım ki herkes başka telden çalıyor sanırım yazsamda tık gelmeyecek:) Genişletmek için tıkla... Onun icin dedimdi ben de, ayrı ayrı yazarsan daha cok yazan olur...
_aaa_ .!.: tamam biliyorum onu hiç kafa dengi kimseyi bulamadım ki herkes başka telden çalıyor sanırım yazsamda tık gelmeyecek:) Genişletmek için tıkla... Onun icin dedimdi ben de, ayrı ayrı yazarsan daha cok yazan olur...
Aduray ~Akıl küpü~ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2013 360 947 333 40 18 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aduray #9 carpe__diem .!.: Onun icin dedimdi ben de, ayrı ayrı yazarsan daha cok yazan olur... Genişletmek için tıkla... kız sen ankaranın neresindensin:)
carpe__diem .!.: Onun icin dedimdi ben de, ayrı ayrı yazarsan daha cok yazan olur... Genişletmek için tıkla... kız sen ankaranın neresindensin:)