Nişan ankaranın söz nişan düğün adetleri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ruhappy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
63
0
36
Muğla
arkadaşlar eşim ankaralı. adetleri neler bilmiyorum çünküü ben evlenirken adetlerimizi söylediğimiz halde biz de yok deyip hiç bir şekilde bir şey görmedim.içimde kalan çok oldu.bana yardım edermisiniz? koçhisar tarafında özellikle böyle mi oluyor?

aslında böyle olmaz, bizimde adetler baya oturmuştur, nişan için kız nişan alışverişine çıkarılır giysisi ayakkabısı alınır, erkeğin ailesinin her ferdinden takı takması beklenir aslında..

ama erkek tarafı için genelde bizde yok öyle şeyler deniyor ben de anlamadım ne hikmetse
erkek tarafı nişan sevmiyo bence gereksiz masraf gibi görülolar herhal

canım sağol. biliyor musun nişanda bir şey takılmadı.nikah yaptık sadece.nikahta da istediğimizi yapmadılar.1 set ve reşatlardan 5 tane.
cumasını istedim, yani mevlut okut dedim, ya da aile arasında kutlama yapmadı karı.elini sıcak sudan soğuk suya sokmadı.nişanda nikahta biz yaptık.ama onlara hiç bir hakkımı helal etmiyorum.kendisi nikah şekerlerini azcıcık yaptırmış.yakın çevreme veremedim gittim 1 ay sonra kendim yaptırdım.yarısından fazlasını aldı yüzsüz.

Niye bu kadar gaddar oluyo bu erkek anneleri ya biz nisani iptal ettil aileme saygisizliga kadar vardi konu en son bombada beni samimiyetsiz buluyolarmis pehhh ben bayramda ailemi birakip onlarin yanina giderdim bu samimiyetsizlikse artik... Kendi kizlari olsa ne dusunurler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…