- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.186
- 773
- Konu Sahibi emreaydinfan
-
Peki yemeklere de mi hazır su kullanıyorsunuz?
bunun sonu yok ki,meyve sebzeleri de hazır suyla yıkamak lazım o zaman.
Ankarada salgin var ben ailem is ark. herkes ayni durumda. Mide bulantisi ve ishal hapi idare ediyor. Tam gecmez. En az 1 hafta cekeceksin.
uyardığın için teşekkürler.Inanin sular vok kotu ve salgin oluyor. Ben cubuk tarafinda oturdum o tarafin sularinda bi bakteri cikmis devlet hastanesi aciklama yapti hatta. Yemekte cayda kaynayan sularda sorun olmuyor ama 2-3 gun musluk suyu icince katin agrisiyla baslayan ishal ve atrslenme sureci geliyor
Kusma ve ishal gıda zehirlenmesinin de göstergesi sudan olduğuna emin misin? Bi doktora görünün öncelikle. Kurukahveye limon sıkıp yiyebilirsin bu arada.Kizlar midem inanilmaz bulaniyor ve ishalim var nedeni Ankaranin pis suyu. Aksam acil bir isim var midemi rahatlaticak bisey var mi lutfen yardim edin
İçmeye gerek yok, duş almak ya da diş fırçalamak yetiyor. Hadi dişlerini de damacanadan fırçalasınlar da bu insanlar duş almayacak mı? Bildiğiniz lağım kokulu su akıyormuş musluklardan, sarı renkli. Kanalizasyon karışıyor muhtemelen.
Kizlar midem inanilmaz bulaniyor ve ishalim var nedeni Ankaranin pis suyu. Aksam acil bir isim var midemi rahatlaticak bisey var mi lutfen yardim edin
haber bültenlerinde dinledim dün..ankaranın suları bakteri mikrop doluymuş..sen amip olmuşsun..hastanenin aciline git gaita testi yaparlar..çıkar ortaya..Kizlar midem inanilmaz bulaniyor ve ishalim var nedeni Ankaranin pis suyu. Aksam acil bir isim var midemi rahatlaticak bisey var mi lutfen yardim edin
bende orduda yaşıyorum burda da musluk suyu iğrenç , inanın ben yüzümü dahi yıkamıyorum sivilce siyah nokta yapıyor banyo mecburen yapıyorum ama hep taşıma suyu kullanıyorum , kesinlikle musluk suyu içmeyin
Ordulumusunuz yoksa orduda mı yaşıyosunuz?
Siz niye eski konuları bulup çıkarıyorsunuz ortaya hep?
Ordulu iseniz, ilgil topiğe konu açıp tanışabilirsiniz hemşehrilerinizle.Missfearless [/QUOTE
Ordulu değilim konu açmayı bilmiyorum orda yaşıyorum.. nasıl açılıyor konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?