Ankaranin lanet suyu ve midem

Peki yemeklere de mi hazır su kullanıyorsunuz?
bunun sonu yok ki,meyve sebzeleri de hazır suyla yıkamak lazım o zaman.

Peki yemeklere de mi hazır su kullanıyorsunuz?
bunun sonu yok ki,meyve sebzeleri de hazır suyla yıkamak lazım o zaman.

Inanin sular vok kotu ve salgin oluyor. Ben cubuk tarafinda oturdum o tarafin sularinda bi bakteri cikmis devlet hastanesi aciklama yapti hatta. Yemekte cayda kaynayan sularda sorun olmuyor ama 2-3 gun musluk suyu icince katin agrisiyla baslayan ishal ve atrslenme sureci geliyor

Ben ve çocuğum yıllardır Ankaranın çeşme suyunu içiyoruz.. tık demedik. Aksine Damacana suları kokuyor. Ama şu sıra bende duydum Ankara nın suyu Kızılırmak dan geliyormuş artık... Ne kadarı doğru bilemem.. yinede 5 litrelik sulardan aldım ben

Inanin sular vok kotu ve salgin oluyor. Ben cubuk tarafinda oturdum o tarafin sularinda bi bakteri cikmis devlet hastanesi aciklama yapti hatta. Yemekte cayda kaynayan sularda sorun olmuyor ama 2-3 gun musluk suyu icince katin agrisiyla baslayan ishal ve atrslenme sureci geliyor
uyardığın için teşekkürler.
bizde hazır su kullanıyoruz ama arada musluktan içtiğimde oluyordu.
dikkat etmek lazım.birde ben ishal-kusma yaşadığım zaman kendiliğinden geçmiyor.
serum alıyorum.geçmiş olsun.

Kizlar midem inanilmaz bulaniyor ve ishalim var nedeni Ankaranin pis suyu. Aksam acil bir isim var midemi rahatlaticak bisey var mi lutfen yardim edin :KK43:
Kusma ve ishal gıda zehirlenmesinin de göstergesi sudan olduğuna emin misin? Bi doktora görünün öncelikle. Kurukahveye limon sıkıp yiyebilirsin bu arada.

İçmeye gerek yok, duş almak ya da diş fırçalamak yetiyor. Hadi dişlerini de damacanadan fırçalasınlar da bu insanlar duş almayacak mı? Bildiğiniz lağım kokulu su akıyormuş musluklardan, sarı renkli. Kanalizasyon karışıyor muhtemelen.

ya birşey diyeceğim ama, ben istanbuldayım ve sanırım sudan zehirlendim. durup dururken ishal oldum. bence istanbullular da risk altında, sadece ankaralılar değil... :(

Kizlar midem inanilmaz bulaniyor ve ishalim var nedeni Ankaranin pis suyu. Aksam acil bir isim var midemi rahatlaticak bisey var mi lutfen yardim edin :KK43:

bana da aynı sebeple serum verildi önceki akşam ne yesem midemde durmuyordu en fazla yarım saat...
bir de tek dozluk bir ilaç verdi doktor bugün bir şeyler yiyebiliyorum sonunda.
çok geçmiş olsun acile git bence herkes orada zaten ankara da :KK43:

İstanbul da yaşıyorum, kızım 1 haftadır ishal 3 yaşında, yeni geçiyor, sulardan olduğunu düşünüyorum, perişan olduk, herşeyi içme suyu ile yapıyoruz ama duş alırken içebiliyor, ya da kreşte.

haber bültenlerinde dinledim dün..ankaranın suları bakteri mikrop doluymuş..sen amip olmuşsun..hastanenin aciline git gaita testi yaparlar..çıkar ortaya..

evet dün akşam bende haberlerde izledim.ankarda sudan ishal olanlar varmış.
nane demleyin için.yada ilaç alın.eğer aşırı ishalseniz hemen doktora gözükün.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin :( inşallah bu yıl kışı guzel geciririz ve barajlarımız dolar :( yoksa devlet başka çözümyolları bulmak zorunda...
Bir de melih basgan bu aksam haberlerde sularımızda rengi ve kokusu dışında herhangi bir sorun yoktur diyor güler misin ağlar mısın...

Back
X