Ankaranin lanet suyu ve midem

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Duzenleme: Acile gitmek zorunda kaldim ve doktor dizanteri suphesiyle gaita testi istedi. Cok sukur temiz cikti ama boyle bir durum yasarsaniz acilen doktora gidin lutfen dizanteri riski varmis. Sevgiler.
Kizlar midem inanilmaz bulaniyor ve ishalim var nedeni Ankaranin pis suyu. Aksam acil bir isim var midemi rahatlaticak bisey var mi lutfen yardim edin :(

Son düzenleme:
Nane limon kaynatıp içebilirsiniz, patates haşlayın tuzlayp yiyin ishale iyi gelir, bol su tüketin... Ama en önemlisi bir doktora danışın enfeksiyonunuz olabilir, ilaç falan verir belki... Çok geçmiş olsun.

ishalin varsa ve devamlıysa bir ilaç var isim vermemde sakınca var mı? reçetesiz de satılıyor?

Bana böyle durumlarda tek çare kahve olur.... Biraz kuru kahve+şeker+ taze limon suyu hep iyi gelmişdir

ha birde pirinç labası galiba iyi geliyor. Patates haşlaması da duymuşdum

Sadece Ankara da değil genel olarak bir salgın var. Ben ve 2 çocuğumda da ishal ve mide bulantısı var. Sulardan olduğunu düşünüyorum sizin gibi. İnsan ağzını bile çalkalayamıyor. Leş gibi kokuyor sular

bende orduda yaşıyorum burda da musluk suyu iğrenç , inanın ben yüzümü dahi yıkamıyorum sivilce siyah nokta yapıyor banyo mecburen yapıyorum ama hep taşıma suyu kullanıyorum , kesinlikle musluk suyu içmeyin.

musluk suyu mu içiyosunuz siz , alın bence.

Ben evde damacana bile almıyorum. 5 lt lik kullanıyorum. Geçen hafta kuzenime gitmiştik o da 5lik şişenin içine musluk suyu koymuş ondan içtik. Söylemiyor bide dengesiz. Gerçi süphelendim tadından ama farklı marka diye düşündüm. İçmez olaydık. Hadi ben neysede çocuklarıma üzülüyorum

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

arkadaşlar ilaç ismi vermeyin. sitemizde bu yasaktır.

Ben evde damacana bile almıyorum. 5 lt lik kullanıyorum. Geçen hafta kuzenime gitmiştik o da 5lik şişenin içine musluk suyu koymuş ondan içtik. Söylemiyor bide dengesiz. Gerçi süphelendim tadından ama farklı marka diye düşündüm. İçmez olaydık. Hadi ben neysede çocuklarıma üzülüyorum
çok kötü olmuş gerçekten bende nasıl olurda musluk suyu içebilir diyodum neyse artık olan olmuş.:110:

Bugün haberlerde gördüm herkes ishalmiş diyorlar geçmiş olsun içmeyin o suyu hazır alın yemekleride onunla yapın

İçmeye gerek yok, duş almak ya da diş fırçalamak yetiyor. Hadi dişlerini de damacanadan fırçalasınlar da bu insanlar duş almayacak mı? Bildiğiniz lağım kokulu su akıyormuş musluklardan, sarı renkli. Kanalizasyon karışıyor muhtemelen.

En kesin çözüm nedir biliyormusunuz acil servise gidin küçük bir serum var 10 dk sürmüyor bile anında geçiriyor.

Ankarada salgin var ben ailem is ark. herkes ayni durumda. Mide bulantisi ve ishal hapi idare ediyor. Tam gecmez. En az 1 hafta cekeceksin.

Ben anaokulunda ogretmendim hir ayboncesine kadar ankarada. Kurum musluk syyunu dolduruyordu damacanalara ve cocuklar hep ishal oldu, kusma ve ateslenme goruldu. Aman dikkat edin musluk suyundan uzak durun lutfen

Back
X