falıma da bakcan ama kısmet çıkcak dedin hala bekliyos çıkcak diye iyice bak bu sefer kısmet nerde geziyo ben çıkıyım karşısına sositososito
Canısım bakmışsın emme görmemişsen ben ne deyim,sen gel ben gen bakarım.Bu aralar rahatsızım,iyileşmeye çalışıyorum.Buluşmada görüşürüz.Hem üzülme bak kayınvalide hazırkaydirigubbakcemile3:teytey::dance:a.s.
AAAA BİDAKİKA YAAA!!!! BENİM JETON YENİ DÜŞTÜ, SEN ŞİMDİ BANA ''HADİ DOĞURMAAYI BAŞARDIN'' DERKENE '' BU YAŞTAN SONRA DOĞURAMAZSIN YAŞLISIN''MI DİMEK İSTEDİN NEEEE :uhm: ANLAYAMADIM :uhm:
YAAA SAHTE MIKTAR HADİ DOĞURDA SEVELİM DERRRMİŞİMMM:roflol::roflol: YAPMA YAAA, O GÜNDEN BERİ SEN KISMETMİ BEKLİYOSUUNN?? :roflol::roflol: O GÜNDEN BERİ SENİN GÖZÜN YOLLARAD DEMEKKİİ :roflol::roflol: BEKLE BEN OĞLAN DOĞUARYIMDA SENİ ALİİM BARİİ, NAPALIM ABLA YÜREĞİ İŞTE, SENİN EVDE KALMANA GÖNLÜM RAZI OLMADI ŞEKER kaydirigubbakcemile5 ÖPTÜM SENİ KOCAMAN a.s.
AAAA BİDAKİKA YAAA!!!! BENİM JETON YENİ DÜŞTÜ, SEN ŞİMDİ BANA ''HADİ DOĞURMAAYI BAŞARDIN'' DERKENE '' BU YAŞTAN SONRA DOĞURAMAZSIN YAŞLISIN''MI DİMEK İSTEDİN NEEEE :uhm: ANLAYAMADIM :uhm:
merhabalar arkadaşlar sanırım cumartesi günkü toplantıya katlıamıyacağım oğlumu antalyaya göndereceğim ama vakit bulursam uğrarım hepinizi öptüm
beraber gidelim arkadaşım...hiç demiyon bana buluşma var gidek diyeee....senağlama
umarım güzel gecmistir :) bide resim di bi bilgiydi bişiydi yazsaydınız şuraya pek mutlu olurdum kanımca ben
canım nurşen abla
senle biraz once knş
katılım azmış neyse bidaki buluşmada çok gelen olur
inş bende gelirim
aranızda olmaktan gurur duyarım esmer güzelinde kırşehiden sevgiler
seni ve ordaki arkadaşları çok opyorum
oyyyyyyyyyy FANATİĞİN GADAN ALSIN BENDE ÇOK ÜZÜLDÜMMMCanısım benim evet sen buluşmaya telefonla katıldınkaydirigubbakcemile5a.sarkadaşlarımız gelmediler neden katılmadılar bilemiyoruz ama gelen var mı diye bakmaktan boynumuza ağrılar girdi.Buluşmayı buluşma topiğinde anlatayım.Seni çok seviyorum gözel vefalı fanatiğim gadan alamŞenizŞenizŞeniza.s.
oyyyyyyyyyy FANATİĞİN GADAN ALSIN BENDE ÇOK ÜZÜLDÜMMM
:uhm:NEDEN KİMSE YOKKİİİ:uhm:
KATILIM AZ OLUYOR BEN GELECEM BULUŞMAYA ANKARAYA SALLAYACAMMM:dance::teytey::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?