Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar bende ankara dayım inşallah buluşmaya bi aksilik olmazsa gelmeye çalışırım
sevgilerimle...
Ablacım,buluşmaya ne yazıkki katılamıyorum.Önceden verilimiş bir sözüm var.Hepinize iyi eğlenceler diliyorum a.s.a.s.
saat kaçtaydı? ben gene hasta olmassam gelebilirim. bi de saadece buluşmamı? doğum günü filan mı?
bak kendi doğum günümü de yaptırttcam size haberiniz olsun
merhabalar bende ankara dayım inşallah buluşmaya bi aksilik olmazsa gelmeye çalışırım
sevgilerimle...
Tamam canısım,sakın hastalanma,bekliyoruza.s:dance::teytey:a.s.
falıma da bakcan ama kısmet çıkcak dedin hala bekliyos çıkcak diye iyice bak bu sefer kısmet nerde geziyo ben çıkıyım karşısına sositososito
:roflol::roflol: YAPMA YAAA, O GÜNDEN BERİ SEN KISMETMİ BEKLİYOSUUNN?? :roflol::roflol: GÜNDEN BERİ SENİN GÖZÜN YOLLARAD DEMEKKİİ :roflol::roflol: BEKLE BEN OĞLAN DOĞUARYIMDA SENİ ALİİM BARİİ, NAPALIM ABLA YÜREĞİ İŞTE, SENİN EVDE KALMANA GÖNLÜM RAZI OLMADI ŞEKER kaydirigubbakcemile5 ÖPTÜM SENİ KOCAMAN a.s.
allah razı olsun benim de amacım buydu zaten bu yazıyı yazarken:teytey:
HADİ GENE İYİSİN, BAK SAYEMDE EVDE KALMAKTAN KURTULDUN, BU KIYAĞIMIDA UNUTMA, ARTIK BANA BİR GAZOZ ISMARLARSIN :lepi:kaydirigubbakcemile5
çok iyisin de hadi doğurmayı başardın o bebeyi bekleyene kadar ben menapoza girerim.
çok iyisin de hadi doğurmayı başardın o bebeyi bekleyene kadar ben menapoza girerim.