ankaralılar bana yardım edinnnn

yagmur38

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
388
97
318
36
Ankara
merhaba arkadaşlar

bende bir ağda zedeyim bıktım artık alırken şekilden şekile girmek canının yanması ağdatı çekememek ve oraya yapışıp kaşmasııı vs vs vs... daha bürsürü şey artık karar verdım kuaföre gitmek istiyorum birçok giden arkadaşı okudum hepside çok memnunum diyo ama benim şöyle bi sorunum var ben etlikte oturuyorum ve burdaki bayan kuaförlerde hep erkeklerde var yaaa off napacamı şaşırdım daha bi tane bile tek içinde bayan olan bayan kuaförü bulmadın bu yüzden yaptıracak bi yer bulamıyorum öyle yerlere gitmek istemiyorum bide ilk olacak benm için tabi bide bunun hijyen tarafı var off napacmı şaşırdım ne olur bana bildiğiniz temiz çok hijyenik ve erkek çalışmayan bi bayan kuaförü adresi verin lütfeeeeeennn bekliyorummm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::enbuyukkk:

5 yıl öncesine kadar bende ağdacıya gidiyordum.Ama çok zor oluyordu.Ağdacıya git, sıra bekle sonra ağdanı yaptır.Her ay her ay gittiğim için zaman kaybı oluyordu.Gerçi rahatlığıda vardı tabi.Bazende ağdacıya gidemediğim zamanlar oluyordu işte o zaman kötü oluyordu.Etek veya elbise giyeceksem sıkıntı yaşıyodum.Bu sebeplerden dolayı epilasyon aleti aldım ve çok çok memnunum.Şimdi istediğim zaman alıyorum.Sıra beklemiyorum, yazın dilediğim zaman askılı giyebiliyorum.Makinam elimin altında.Ben kendi yöntemimi yazdım belki size fikir olur diye.Ankarada erkek olmayan bir bayan kuaförü varmı hiç bilmiyorum ama sanırım yoktur varsada sayısı 5i geçmez sanırım.Ben erkek olmayan bayan kuaförü hiç görmedim.Ama erkek olması benim açımdan önemli değil.Çünkü ağda yapılan yer farklı.Benim gittiğim ağdacıda üst kat kuafördü alt kat ağda salonuydu.Hiç sıkıntı yaşamadım o yüzden.Bence sizde problem yapmayın ordaki erkekler zaten alışkınlar ağdaya gelen bayanlara......

hmm çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için benimde var makinem ama ben o malum bölge içn gidicem sadece çünkü orayı makineyle hayatta alamam özelliklede alt kısımları

canım sana en uygun yer keçiören hamamı dilediğin kadarda bağırabilirsin bende bikere kuaföre gittim ağda için gitmez olaydım o odadan çıkınca dışardaki erkeklerle gözgöze gelmek çok kötü ama hamamda daha rahat bağırabiliyosun istersen sir istersen şeker ağda yaptırtüm bacaklar koltukaltı paket 21milyona alıyolar fiyatıda uygun ben her ay ankaraya gelirim ailem orda ve düzenli giderim sanada tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…