- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.203
- 398
- Konu Sahibi biberdolma
-
inşallah canım son anda bir aksilik çıkmazsa ama gelicem gibi:) benim oğlan varya o yüzden dedim zaten buluştuğumuz zaman rahat vermezse alır giderim napiim:) kimseye bırakamıyorum..
burdan bi mevzuda ben patlatıyımmı
sana gelindide biz niye çağrılmadık biz üvey üye miyiz diye
allah iyilik versin
buluşmaya geliyomusun
valla kızlar gözüm korktu buluşmadan
valla karakterli dürüst olursak karsılıklı saygı olursa riya olmazsa sokak kadını agzı yapılmazsa problem olmaz ..
şu yaşıma kadar böyle birşeyle karşılaşmadım.. çok karaktersiz insan tanıdım ama en azından riya yoktu..
herkes kendini bilirse buluşuldugunda problem cıkmaz.. haa buluşmada sevdim deyip iki gün sonra sokak agzı yapmazsanız çok iyi arkadaşlıklar kurabilriiz...
ben marmelatla hergün görüşüyorum ama en azından biz samimiyiz.. neyse uzatmanın anlamı yok.. herkes sözünü söyledi.
melis denizin durumu gibi aha kapı aha sapı.. güle güle..
bi oğluşuna bakamıycakmıyız bu kadar hatun
sağol canım ya çocuk bu belli olmuyor genelde rahat durur ama:)lagrima ve marmelat teyzesi bilir:))
sağol canım ya çocuk bu belli olmuyor genelde rahat durur ama:)lagrima ve marmelat teyzesi bilir:))
Valla bazı insanlarda çok güzel tiyatrocu olmuşlar...
Kimse tek başına bunları söyleyecek cesareti bulamaz,kimse kimseyi kandırmaya,aldatmaya kalkmasın.
Ben bu zamana kadar buradan tanımış olduğum insanlarla görüşmeme kararı aldım.(blue ve lagrima hariç)Bundan sonra tanıyacaklarım hakkında yorum yapamam tabii,bana dürüst arkadaş,dost lazım çünkü...Ben bu tarz insanlardan çok korkarım.
valla karakterli dürüst olursak karsılıklı saygı olursa riya olmazsa sokak kadını agzı yapılmazsa problem olmaz ..
şu yaşıma kadar böyle birşeyle karşılaşmadım.. çok karaktersiz insan tanıdım ama en azından riya yoktu..
herkes kendini bilirse buluşuldugunda problem cıkmaz.. haa buluşmada sevdim deyip iki gün sonra sokak agzı yapmazsanız çok iyi arkadaşlıklar kurabilriiz...
ben marmelatla hergün görüşüyorum ama en azından biz samimiyiz.. neyse uzatmanın anlamı yok.. herkes sözünü söyledi.
melis denizin durumu gibi aha kapı aha sapı.. güle güle..
2 tanede bende var canım azçok bilirim
ama çocuk bu onlar ne yapsa güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?