Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

allah iyilik versin
buluşmaya geliyomusun
valla kızlar gözüm korktu buluşmadan

valla karakterli dürüst olursak karsılıklı saygı olursa riya olmazsa sokak kadını agzı yapılmazsa problem olmaz ..
şu yaşıma kadar böyle birşeyle karşılaşmadım.. çok karaktersiz insan tanıdım ama en azından riya yoktu..
herkes kendini bilirse buluşuldugunda problem cıkmaz.. haa buluşmada sevdim deyip iki gün sonra sokak agzı yapmazsanız çok iyi arkadaşlıklar kurabilriiz...
ben marmelatla hergün görüşüyorum ama en azından biz samimiyiz.. neyse uzatmanın anlamı yok.. herkes sözünü söyledi.
melis denizin durumu gibi aha kapı aha sapı.. güle güle..

burdaki tüm arkdşlarlatanıştıgım tanımadıgım herkezee aynı mesafedeyimmm saygı duyarım saygı beklerim

aracı arabulucu yada taraf deilim herkin gölüne göre olsun tanıdıgı insanlar kıslar

latife yapmıştım konu dağılsın diye canım
tabiki herkes kendinden sorumlu
kimse kimseyle sonuna kadar anlaşacak diye kural yok
önemli olan seviyeyi bozmadan diyalog kurmak

Valla bazı insanlarda çok güzel tiyatrocu olmuşlar...
Kimse tek başına bunları söyleyecek cesareti bulamaz,kimse kimseyi kandırmaya,aldatmaya kalkmasın.
Ben bu zamana kadar buradan tanımış olduğum insanlarla görüşmeme kararı aldım.(blue ve lagrima hariç)Bundan sonra tanıyacaklarım hakkında yorum yapamam tabii,bana dürüst arkadaş,dost lazım çünkü...Ben bu tarz insanlardan çok korkarım.

benim adımadaa kimsee bişey yaamzasınnn benim elim dilim varrr lütfen amaaa gelenelrin ayagınaa saglık ben arkdaşlarımın tarafı deilimmm

benii konunn dışınaa çıkarınnnn kim kimlee anlaşamıyosaa söylemiş bitii

tabikii karaar sana aitttt ğörüşmeye bilirsinnn kimse kimseye oyun oynamuyorrr ben kimseye ciicm demedim ben hep dürüstüm çok şükür

benim için sorun yok

canım çok sağol iyileştim çok şükür sende lagrimada canınızı sıkmayın olur böyle şeyler..bu arada en yakın zamanda bende davet edicem herkesi hem buradan duyururum hemde telefon ederim çok istiyorum evimde misafir etmeyi bir teyzemin oğlu eşi ve çocukları gelmişti ilk taşındığımız zamanlarda bir daha da öyle gelenim gidenim olmadı komşuları dahi alamadım ama arka arkaya evde gün düzenliyecem inşallah:)))9

[
öyle canımmm hayıerlısı olsun

2 tanede bende var canım azçok bilirim
ama çocuk bu onlar ne yapsa güzel olur

sağol canım ya durursa ne ala durmazsa alır giderim dediğim gibi kimseye rahatsızlık vermek istemem ben insanlar iki laf etmek için buluşacak bizimki rahat durmayacak bende rahat edemem huzursuz olurum:))yinede sağol..:))

[ kıslarr ben böylee dengesiz davranışlardan hoşlanmıyorumm kinayelii konuşma yapamsın bazı arkdaşlar ben evime aldım misafir agırladım demedim diyende gelsin yazsın ayıp oluyorr ammmmmaa sakinim ama dmarıma basmayın

bundan sonraaa yokum bende böyle davaranış segileniyosa benim dürüstülğüm ne rde kaldı allaha emanet olunnn arkdaşlarr hoşşakalınnn

kızlar ben kaçar
yarın kızımın okul yemeği var
ütü yapıcam iyi geceler
görüşürüz:119:
noluyo ya bi mesaj yazma arası verdim anlamıyorum
anlamayada çalışmayım en iyisi

Son düzenleme:
serabum : gelecek

marmelat : gelecek

lagrima : gelecek

blue : gelecek

biberdolma : gelecek

hytdnze : gelecek

unuttugum varsa affola

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…