- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Bitecegini soyleyen yerlere asla inanmayin zatenGidilmemesi gereken biyer olarak Kızılay'daki Epiderplus! herkese 8 ayda biteceğini söylerler ama hiçbir sonuç alamazsınız. Ayrıca çok ilgisizler cihazları bozuk saatlerce beklersiniz kesinlikle başka biyer araştırın derim. :)
Ilk 3 seanstan sonra hem batik problemi yok oluyor hemde gozle gorulur azalma basliyorBen de La Vie kliniğe başladım. İnternette araştırırken buldum, bir blog sahibi çok memnun kaldığını yazmış ayrıntılı olarak. Yarım bacağa uygulama yapıldı ocak başında. Çok fazla batık problemim olduğu için öyle hemen pürüzsüz bir görüntüye kavuşamayacağım. İkinci belki de üçüncü seanstan sonra düzelebilirmiş derinin altında oluşan o nokta nokta görüntü. Yeni başlayacak olanlar bu ihtimali göz önünde tutsunlar mutlaka
Ben de La Vie kliniğe başladım. İnternette araştırırken buldum, bir blog sahibi çok memnun kaldığını yazmış ayrıntılı olarak. Yarım bacağa uygulama yapıldı ocak başında. Çok fazla batık problemim olduğu için öyle hemen pürüzsüz bir görüntüye kavuşamayacağım. İkinci belki de üçüncü seanstan sonra düzelebilirmiş derinin altında oluşan o nokta nokta görüntü. Yeni başlayacak olanlar bu ihtimali göz önünde tutsunlar mutlaka
Merhabai lla ki ikisinden birisimi olmasi gerekiyor benim gittigim yerdede dermatalog profesor var. Ve kadinlar gunune ozel kampanya var. Alexandrite epicare ile ben yaptiriyorum.merhaba arkadaşlar ben tüm bacak lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Çankayada 2 yerle görüştüm biri Özel herion polikliniği diğeri metis polikliniği. ikisinde de alexandrite cihazı var. fiyatları da birbirine yakın. bu iki yerden hangisine gideceğime karar vermem lazım. buralarda lazer yaptırıp da memnun kalan varsa lütfen yardımcı olsun.
Sizin neresiydi gittiğiniz çayyolunda mıydı öyle hatırlıyorum sanki yanlış hatırlamıyorsamMerhabai lla ki ikisinden birisimi olmasi gerekiyor benim gittigim yerdede dermatalog profesor var. Ve kadinlar gunune ozel kampanya var. Alexandrite epicare ile ben yaptiriyorum.
Kizilayda Cankaya belediyesinin karsisinda elos poliklinikSizin neresiydi gittiğiniz çayyolunda mıydı öyle hatırlıyorum sanki yanlış hatırlamıyorsam
siz ne kadar anlaştınız oraylaKizilayda Cankaya belediyesinin karsisinda elos poliklinik
Ozelden cevap yazdimsiz ne kadar anlaştınız orayla
memnun musunuz
teşekkür ederim gördüm cevabınızıOzelden cevap yazdim
İkisi de bana çok yakın ve de doktor gözetiminde yapılıyormuş bu yüzden buralara gidip memnun kalan var mı diye sordum.Merhabai lla ki ikisinden birisimi olmasi gerekiyor benim gittigim yerdede dermatalog profesor var. Ve kadinlar gunune ozel kampanya var. Alexandrite epicare ile ben yaptiriyorum.
Özel clnc medilife gidiyorum memnunum öneririm.Merhaba ankara için önerisi olanlar özelden bana yazabilir mi? alexandrite lazer yaptırmak istiyorum da
neresi orası inetenetten bulamadım da :) ne kadara anlastınız kaç seans ve hangi bölgelerÖzel clnc medilife gidiyorum memnunum öneririm.
Kollarinizdaki tuyler siyah ve kalinsa sonuc alabilirsiniz fakat yuz bolgesi kol bolgesi genital alti gec cevap veren bolgelerdir. Tuyler inceyse dioda gecebilirsinizmerabalar. ben bir hevesle philips lumea aldım. kolarıma ilk önce ağda yapıp 1 gün sonra uğluyordum cihazı. sonuçsa batıklı bir kol oldu. arkadaşlarım koluna iğneli mi yaptırıyorsun diye soruyordu. sebebi kıllarımın yok olması değilde kıpkırmızı , batıklı ve delik deşik görünümü. bende yine bir hevesle kol için alexandre lazere başladım. iki gün önce gittim ve sonuç ne olacak bilmiyorum da 5 seans için 800 tlye anlaştık. sizce fiyat nasıl ve seansa biter mi acaba?
evet kol kıllarım siyah kalın ve hatta upuzun. peki sizce fiyat nasıl?Kollarinizdaki tuyler siyah ve kalinsa sonuc alabilirsiniz fakat yuz bolgesi kol bolgesi genital alti gec cevap veren bolgelerdir. Tuyler inceyse dioda gecebilirsiniz
Yarim kol degilmi normal. Diz alti gibi sayiliyorevet kol kıllarım siyah kalın ve hatta upuzun. peki sizce fiyat nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?