Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben alabalık 32 arkadaşımızın önerisiyle elosa gittim çok temiz bir yer çok beğendim sanırım oraya başlayacağım kızılay da olsun diyenler bi gidin görüşün bence
Fiyattan daha ziyade kaliteye bakin hizmete bakin. Ucuz fiyata yapan yer cok ankara da. Siz basladiniz mi. Kac seans oldu. Durumlar nasil?Elosun hemen yanındaki ara sokakta Özkaya tıp merkezi var, ben de 2 sine de gittim, özkaya çok temiz bi yer ve elos'un yarı fiyatını verdi bana. Bide orasıyla görüşün bence genital yaptırana koltukaltı hediye 2si 100 liraya geliyor
Fiyattan daha ziyade kaliteye bakin hizmete bakin. Ucuz fiyata yapan yer cok ankara da. Siz basladiniz mi. Kac seans oldu. Durumlar nasil?
Ben ne dedim ki simdi. Siz kendiniz ozelden de sordunuz bana cevap verdim. Evet cok memnunum. Kendinizde baska yere gideceginizi soylediniz. Hatta bir yerde reklam yapar gibi yok genital yaptirana koltuk alti bedava falan yazmissiniz. Bugun yine ayni seyi yazmissiniz. Bende kac seans oldu memnun kaldiniz mi diye sormam reklam mi oldu simdi? Niye bu kadar sinirleniyorsunuz ki. Sizde bi asabiyet var anlayamadim ama. Herkes burada soruyor arastiriyor oyle gidiyor. Ben kimsenin ucreti vermiyorum sonucta bana ne. Sadece kimsenin parasi bosuna gitmesin ve kandirilmasin ona uzulurum.neden sürekli kendi gittiğiniz yeri övüyosunuz? Kalite ve hizmeti daha gitmeden nerden bilebiliriz zaten ? ben 2siyle de görüştüm özkaya da güzellik merkezi değil tıp merkezi sonuçta gayet hijyenik kaliteli bi yer, gidenler de çok memnun. Her söylenen lafa atlıyosunuz, ben sadece gidip görüşmesini söyledim elos'u kötülemedim.
Ben sizin reklam yaptığınızı düşünüyorum artık maşallah lazer forumundan çıkmıyosunuz
Ayrica bu konuya atlayan yazan da sizsiniz dikkatinizi cekerim.Elosun hemen yanındaki ara sokakta Özkaya tıp merkezi var, ben de 2 sine de gittim, özkaya çok temiz bi yer ve elos'un yarı fiyatını verdi bana. Bide orasıyla görüşün bence genital yaptırana koltukaltı hediye 2si 100 liraya geliyor
Ben ne dedim ki simdi. Siz kendiniz ozelden de sordunuz bana cevap verdim. Evet cok memnunum. Kendinizde baska yere gideceginizi soylediniz. Hatta bir yerde reklam yapar gibi yok genital yaptirana koltuk alti bedava falan yazmissiniz. Bugun yine ayni seyi yazmissiniz. Bende kac seans oldu memnun kaldiniz mi diye sormam reklam mi oldu simdi? Niye bu kadar sinirleniyorsunuz ki. Sizde bi asabiyet var anlayamadim ama. Herkes burada soruyor arastiriyor oyle gidiyor. Ben kimsenin ucreti vermiyorum sonucta bana ne. Sadece kimsenin parasi bosuna gitmesin ve kandirilmasin ona uzulurum.
Ayrica bu konuya atlayan yazan da sizsiniz dikkatinizi cekerim.
Gitmedigini yaptirmadiginiz yerin ismini niye tekrar soyluyorsunuz. Gider yaptirirsiniz. Memnun kalirsaniz yazarsiniz bunu. Surekli ozkaya ozkaya diye yaziyorsunuz.2 martta da paylasmissiniz bununeden sürekli kendi gittiğiniz yeri övüyosunuz? Kalite ve hizmeti daha gitmeden nerden bilebiliriz zaten ? ben 2siyle de görüştüm özkaya da güzellik merkezi değil tıp merkezi sonuçta gayet hijyenik kaliteli bi yer, gidenler de çok memnun. Her söylenen lafa atlıyosunuz, ben sadece gidip görüşmesini söyledim elos'u kötülemedim.
Ben sizin reklam yaptığınızı düşünüyorum artık maşallah lazer forumundan çıkmıyosunuz
Ankara kızılay da internette sitesi var tüm bacak genital bölge koltuk altı 6 seans anlaştım.neresi orası inetenetten bulamadım da :) ne kadara anlastınız kaç seans ve hangi bölgeler
Ins cok cokkk memnun kalirsiniz ve hep birlikte sonsuza dek kurtuluruz tuylerimizden.merhaba arkadaşlar elosa başladım ilk seansımı yaptırdım şuan için menunum bi sıkıntı çıkmadı bazı ayrıca bölgeleri ekstra olarak normal fiyattan daha ucuza anlaşarak onlarıda eklettim 50 dk da işlem bitti kampnaya devam ediyor mu bilmiyorum ama 8 seans 1744 tl anlastım kol altı tüm bacak genital yerleri kapsıyor paket
kartıma 6 taksit olduğundan 6 a bölündü diğer kartlara nedir uygulamaları bilmiyorum
inşallah :)Ins cok cokkk memnun kalirsiniz ve hep birlikte sonsuza dek kurtuluruz tuylerimizden.
kızılayda özkaya tıp merkezine gidiyorum ben inkılap şubesine çok memnunumçayyolu, ümitköy batıkent civarında alexandrite tavsiyelerinizi alabilir miyim hanımlar
kaç seans oldu başlayalı bir de ücretler hakkında bilgi verir misiniz?kızılayda özkaya tıp merkezine gidiyorum ben inkılap şubesine çok memnunum