canım ben emla kullanıyorum...yınede cok canım acıyor..aynen yaa bi de bizim çalışan uzmanımız yapıyor, dura dura yaptırıyorum, baya acıyor ama mecbur, yıllarca ağda yaptırdım artık bu sene bi cesaret geldi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben emla kullanıyorum...yınede cok canım acıyor..aynen yaa bi de bizim çalışan uzmanımız yapıyor, dura dura yaptırıyorum, baya acıyor ama mecbur, yıllarca ağda yaptırdım artık bu sene bi cesaret geldi :)
Hangi bolgeleri yaptiriyorsun bir de ucretlerini soyleyebilir misin cnm ben de dusunuyorum da pahali geliyo birazçankaya yıldız da herion poliklinigi var sonuc aldım devam edıyorum. önerırım sizede. güzellik salonu değil temiz ve çalışanları ilgılı bir kurum
Fiyat baya iyiymis aslinda ben bi yere sordum sadece genital bolge 200 tl dediler hangi cihaz kullaniliyor, yerini tam olarak tarif edebilir misin?Mesrutıyette Dr.filiz gülece gidiyorum.genıtal koltuk altı.
seans bası 100 tl.
kontrol var.
ama ınanılmaz müsterı var zor randevu alıyosun falan.mekan süper.:)
cok paragözler heryer gıbı.ama lazer başarılı.6 seans bıttı.sanırım 7 son olur.
Canim mesrutiyette arya otelin karsisinda...Fiyat baya iyiymis aslinda ben bi yere sordum sadece genital bolge 200 tl dediler hangi cihaz kullaniliyor, yerini tam olarak tarif edebilir misin?
Cihaz yeni sanirim... uzaktan atis yapiyor ucu yuvarlak ve vucuda degmiyor.adini bilmiyorum alexandra oldugunu tahmin ediyorum.Fiyat baya iyiymis aslinda ben bi yere sordum sadece genital bolge 200 tl dediler hangi cihaz kullaniliyor, yerini tam olarak tarif edebilir misin?
Taksit taksit oldu kusura bakma. Dr hanimin mamakta bir hastane icinde polikinligide var.yukardaki yorumu gorunce yazdim.Fiyat baya iyiymis aslinda ben bi yere sordum sadece genital bolge 200 tl dediler hangi cihaz kullaniliyor, yerini tam olarak tarif edebilir misin?
Anladim canim mekanin numarassi varsa özelden bana atabilir misin canimCihaz yeni sanirim... uzaktan atis yapiyor ucu yuvarlak ve vucuda degmiyor.adini bilmiyorum alexandra oldugunu tahmin ediyorum.
ben 4 seans tüm vücut paket satın aldım 1500 tl.. genital de kontrol yapıyorlar.Hangi bolgeleri yaptiriyorsun bir de ucretlerini soyleyebilir misin cnm ben de dusunuyorum da pahali geliyo biraz
internetten baktım ama dr. filiz gülece yazınca çıkmıyor hiçbir bilgi yerin adı bu muMesrutıyette Dr.filiz gülece gidiyorum.genıtal koltuk altı.
seans bası 100 tl.
kontrol var.
ama ınanılmaz müsterı var zor randevu alıyosun falan.mekan süper.:)
cok paragözler heryer gıbı.ama lazer başarılı.6 seans bıttı.sanırım 7 son olur.
canım adı yok.internetten baktım ama dr. filiz gülece yazınca çıkmıyor hiçbir bilgi yerin adı bu mu
tam adres varsa canım görüşmeye gitmek istiyorumcanım adı yok.
kadının tam adı, sevda filiz güleç
2. ofisi mamakta.
3. açmış yine kızılaya