- Konu Sahibi asabirella
-
özgüvenim şekil önümden çekill
Ari gibi ucar akrep gibi sokarim
keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Tolinn uykum geldi ben yatiyorum sana iyi gecelr canim
Birde unutmadan zayiflamak ve kaslanmak icin bol bol makarnayla ekmek ye tamammibana dua edeceksin
Merhaba benim cocugum 3.5 aylik Mert'im.Ankaradayiz yasit olabilecek ailelerle tanismayi cok isterim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba benim oğlumda 7 aylık.. Mert bebek nasıl gaz probleminiz varmı?
Ankaradayım ve buradayım sonuç
Merhaba, mert iyi sayilir gaz problemimiz azaldi ama kaka yapamama sorunumuz var.sunnet yaptirdik kucukken cabuk iyilesir diye ama hala tam toparlanmis degil.sunnet yapilirken kakasini bazen yapabildigini soylemistik doktorda bize danismadan popo genisletme operasyonu yapmis... Hala onunla ugrasiyoruz.calisiyormusunuz su an ?
geçmiş olsun umarım çabuk iyileşir.ben yaptırmadım henüz bi problem olmazsa büyümesini bekliyeceğim.nasıl kafasına göre işlem yapmış hayret bişey.. çalışmıyorum hamilelik döneminde bıraktım sanırım uzun bir süre ara vericem iş hayatına..siz çalışıyormusunuz? doğum iznindemisiniz?
T
Tesekkur ederim. Ben hamile oldugumu ogrenince ise ara verdim geri donmek zor olacaga benziyor.ozelde ogretmendim izin olmuyor maalesef. Evde bakici fiyatina ve nasil bulacagim dusuncesi bi de mert biraz hareketli olunca uzun bir ara verecegim gibi gozukuyor. 30 yasindayim ilk cocugum siz?
Eryaman da oturuyorum ben. Bir oğlum 6 yaşında diğeri 2 aylık. Maşallah hepimizin kuzularına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?