- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi asabirella
-
Merhaba ; ben de ankara da nım...yeni üyeyim ama uUn zamandır kk nın takipçisiyim...artık bu güZel guruba katılmam gerekiyordu..:)
Pattywoman
Merhaba bende yeni uyeyim, telefonlara yukleyince kolay oldu ama pc deki gibi netlik yok sayfalarda... Cocugunuz var mi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba..ben de tlf.na yükledim böyle daha pratik ..çocuğumu sormuşsunuz bir oglum var 17 yaşın da..
Pattywoman
kızlar merhaba :)) eger ankaradaysanız bir sorum olacak yarın ankara ya gidiyorum. hava durumu yağmurlu galiba, benim sorum şu, uzun botlarımı giysem çok mu garip olur yoksa baharlık babet spor ayakkabısı falan mı giysem bilemedim uzun botları giyiyomusunuz :))
tolin seni yerim ısırırım çok pisne istiyosan giy gardaş biz kımseye tip tip bakmayız öyleee
Ankara yakın Eskişehire bir hızlı trene binmeme bakar senden harrrt diye bir parça koparmam:26:ısır benı gardaşşş
:)) canım hamileyim topukluları giyemiyorum bide mugladan geliyorum öle herkesler bot giyiyo sa yazlık dolaşmim :)) uzun botlada öle garip olmim diye yahu :)) taktım biraz kafayaP
Ankara yakın Eskişehire bir hızlı trene binmeme bakar senden harrrt diye bir parça koparmam:26:
yok yok olmazsın en rahat hangısıyle olucaksan onu gıy ama bot gıymenı tavsıye ederım bugun cok yagmur yagdı buraya yarında yağabılır:13:
:)) canım hamileyim topukluları giyemiyorum bide mugladan geliyorum öle herkesler bot giyiyo sa yazlık dolaşmim :)) uzun botlada öle garip olmim diye yahu :)) taktım biraz kafayaP
tesekkürler cnm ya gece gece kafaya taktığım şeye bak, gülüyorum kendime :)) ii geceler size
Tadını çıkarırsın artık ısırılırkenkaderde varsa ısırılmak neye yarar üzülmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?