- Konu Sahibi asabirella
-
ne yaptımkiiieee
Avatardaki guzelin sen oldugunu anlamamistim keske hic gormeseydim catladim yarildim
kıskananlar çatlasın laaa napalım Allah senden almış bana vermiş
Allah bereket versin
pişşttt sen dansçımısın?:44:
Gecen sene bir mekandaydim ama ailemden dolayi devam etmiyorum
greyfurt suyu icersen ama devamli faydasini gorursun ,birde bol bol yumurta aki yiyebilirsin tok tutuyor canimhımmmm ıyıymış
sana şey sorucam belkı bılırsın spordan sonra ne yemelıyızkı yedıklerımız yağa değil kasa dönüşsün?:44:
greyfurt suyu icersen ama devamli faydasini gorursun ,birde bol bol yumurta aki yiyebilirsin tok tutuyor canim
hımmm sarısını yemeyelımmı?:44:
Yede sen beyazina oncelik tani yani gunde 3 yumurya ye ikisinin beyazinin birinin tumunu heleki spor yapiyorsan tavsiye ederim
1 günde 3 yumurtamıııı ben o kadar yumurta yersem kaşıntıdan duramam alerjım var benımama bır yumurta yerım bu aklıma yattı ya spor yapmıyorum squata basladım onu yapıyorum ama ondan sonra bıle acıkıyorum e yaptıklarım bosa gıtmesın yedıklerımde yaga donuşmesın :13:
Hic birsey olmaz zaten yumurtanin sarisinda kolestrol ve yag oldugu icin alerji yapan kismi o beyazinin sana hicbir zarari olmaz
Mesela migdem kaldirmaz diyorsan sabah kahvaltida bir beyaz,squat hareketinden sonra bir beyaz ve greyfur suyu ve salataylada destekliye bilirsin bence bir dene
hımmmm denıycem mutlaka aferın hatun baya akıllı cıktın sen heeee:13::13::13:
himm buzamana kadar anlayamamana bozuldum
anladık ya kızaaaammm
eee senı nezaman yetenek sizsinizde görücez?
danssssss
Yok ben elenirsem cok kotu olurum riske atamam kendimi
tüüüü benım kadar olamadın özgüvensiz
Onlar ne anlar yetenekten benim gibi bir yetenegi harcarlarsa karizma dagilir bende onlari dagitirim
Senin ozguvene hayran kalmamak elde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?