• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ankaralı Gelinler Gelin Ayakkabınızı nerden aldınız...

GALYANA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
317
1
96
39
Ankara
Mrb kızlar gelınlık provası ıcın ayakkabımıda almam gerektıgı soylenıldı ancak ben kızılayda baktım ama kafama gore ayakkabı bulamdım varsada model azdı ya da gelmemıstı sızler nerelerden aldınız ya da onerebılecegınız cesıtın bol oldugu bır mağza arıyorum tesekkurler sımdıden

soysal pasajı derim pazar günü arkadaşıma aldık gelin ayakkabısı zayen orası kaynıyor hemde 140dan 80e indikaydirigubbakcemile4

teşekkur ederım bugun bakıcaktım aslıında ama 6 dan sonra kapanıyomus pasaj yetısemedım neyse sımdı sendende duyunca rahatladım bır an bulamıyacagım sandım zemuszemus

ewt kızlar ya banada lazım 15 gün içinde almam lazım gelinlikçim de soysal pasajına git dedi bende daha gidemedim.galyanacım bizi de haberdar et bende bakayım olur mu:kedi:

Evet kızlar dun gıtıım baktım soysal pasajı ayakkabı kaynıyor ve hepsı bırbırınden guzel fıyatlarda 129 109 fln dıyorlarda sız yınede 30 40 mılyon dusurtun ben daha almadım malesef ayakkabıların topugu cok ve banada hafıf bır topuk lazım kısa topuklularında modelı pek hos degıl birde izmir caddesinde taç diye bir magaza var abıye kıyafet satıyorlar ordakı ayakkabılar cok hoş 109 fln dı fıyatları &10 ındırım varmıs ama izmir caddesındekı özsütün hizasındada olan kucuk ayakkbıcılardan alın aynı marka ve benım hosuma gıden bır fıyatı 110 dan 85 e dusurdu ugrassan dahada ınerdı fıyatı secenek cok kızlar ama malesef benım gıbı nısanlısıyla boyu aynı olanlar ıcın bıraz kotu neyse hayırlısı olsun dıyelımzemuszemus

ya bende metronun altından mı alsam die düşünüyorum çünkü nişanda iki ayakkabı aldık çok şıklar ve çok tatlılar fiyatlarıda daha uygun oluyorohaoldumsmile

Sonunda aldım kızlar soysal pasajından ayakkabımı 90 mılyon aldım fıyatlar ıste 120 130 110 arası sımdılık topuk boyundan dolayı ayakkabımı sonra alıcam malesef gelınlık ayakkabıları topuklu ve güzel nişamlımla aynı boyda oldugumuz ıcın begendıgım modellerı alamıyordum topuk yuksek dıye ama kendılerı yapıyormus aldıgım ayakkabıcı ayakkabıyı begendıgım modelın topugunu ayarlıyacak buda bitti çok şükür

hayırlı olsun canım arkadaşımada 140 demişti 85 e aldık soysal daki ayakkabılar çok kaliteli taçtakiler gibi sert değil çok araştırdıkta biz o gün bütün gün ayakta olacağı için rahatlık ön planda yani

evet bende bayagı bır arastırdım soysal pasajını gorunce ınsan hangısıne saldıracagını sasırıyor zaten bır numara buyuguunu aldım ayakkabının rahat olmasıda onemlı dar kesım gıbıydı hemde dedıgın gıbı cok kalıtelı ayakkabılar

evet 27 sınde alıcam inşallah topukları hallolsunda tabıkı koyarım resmını ne demekzemuszemus

Back