ankaralı ekim anneleri bebeginize nerelerden alısveris yaptınız

Ececim

kızım abla oluyor
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2006
1.427
522
42
kızlar ilk bebek tecrube yok yanımızda tavsiye alabilecegimiz kimsede yok nerelerden ne aldınız yazarsanız cok mutlu olurum

ben genelini mothercare dan aldim(cepadaki) necatibeydeki lcw den de minik minik elbiseler aldim.kizilaydaki jokerden de hast.cikisini falan almistim.ama sihhiyedeki sosyete pazarini tavsiye ederim.kizilaydaki magazada aldigim tulumun aynisini marka model hepsi ayni yaklasik yari fiyatina gordum orda

bnde acity den park yatağını ve bazı kıyafetlerini aldım.ankamall deki c&a dan tulumlarını çoraplarını havlusunu mendılını fılan aldım. hedıye gelen esyalar var bide :) ve buket ın dediği sıhhıye pazarına gitcem :KK66:

canım öyle farklı yerlerden aldımki herşeyi..gördüğüm her bebek mağazasına daldım,alıp çıktım beğendiklerimi :)) ama ewet ben de sosyete pazarını tawsiye ediyorum..hergün warmış diye duydum ama en çok tezgah prş günleri açılıyomuş.. bebek arabasını ankamalldaki libastan anakucağını ulustan canbebeden aldım..

bende genellikle mothercareden aldım giysilerini...ama optimumdaki ve acitydeki chiccodanda aldığım şeyler oldu.Fiyatları uygundu..park yatağını ve ana kucağınıda e bebekten aldım..

annem ulustaki samanpazarından aldı.hastane çıkışı, battaniye, takımlar, çorap, önlük vs. birkaç adet olduğu için toptan fiyatından alınabiliyo. Bizim için baya hesaplı oldu.

coook tesekkur ederim bendende bi tavisiye nu ic giyimde gebelik gecelik ve pijamaaları var 29 lira ve cok kullanıslı dogum sorası icin onden dugmeli cokta sık

X