ankaralı 2009 ekim anaları hadi buluşalım :)

kızlar bn yıne kacırmısım annem burda ..gıremıyom uzun zamandır sıteye. bıdakine mı desem ne desem

buluştuk buluşmazmıyızz..süperdi geçtiğimiz yer inledi herkes bizi konuşuodu kaydirigubbakcemile3 şansınıza küsün şekerim bizden foto yokk,gizemimizi koruyoruz naniknanik sırnaşık şey

ama ben sizi görmek istiyorum yaaa gizemli hamişlerim benimmm zemuszemus

nıye foto yok kızzzz..ne gızemıymıi koca göbeklerın gızemımı varrrmışş...ee anlatın nettınız sizde bizim gıbı ilgi odayı oğdunuzmu :)))

napalım süper geçti..yine anlamadık zaman nası geçti..çen çen çen konuştuk gülüştük..çok ii wakit geçirdim ben şahsenn..
kızlar bn yıne kacırmısım annem burda ..gıremıyom uzun zamandır sıteye. bıdakine mı desem ne desem
şansına küsmü desem ne desem naniknanik

ama ben sizi görmek istiyorum yaaa gizemli hamişlerim benimmm zemuszemus

zemuszemus zemuszemus

Ankaralı annelerin sesi soluğu kesildi. Bebişler benim gibi herkesi perişan etti sanırsam kaydirigubbakcemile3
Ama ben herkesin bebişlerini çok merak ediyorum. Bi de aynı dertleri paylaşmak biraz iyi gelir sanki, Napsak bi ev buluşması ayarlasak mı, benim evim müsait mesela buyrunnnnnnnnn

mrb gulcancım. nasılsın bebiş nasıl?sanırım herkes dağılmıs durumda. bnm daha kırkım cıkmadı bayramın 4. gunu cıkcak ... bulussak ne guzel olur valla bn hamıleyken katılamamıstım bırturlu elbet bırgun bulusuruz :) ozelden telımı atıyom gıremessem falan haber verırmısın bnde verırım .

anacim bu kiz beni olduruo.hic bi yere goturemiom perisan eder beni.biraz daha zaman gecsin bence kaydirigubbakcemile3

Aynen canım dağılmış durumdayım ben de. Bütün hayatım oğlum oldu, yemek yemek, tuvalete gitmek en basit şeylere bile zaman yok. Sürekli ağlıyo. Ama 40 ımız çıkınca biraz rahatladı gibi. Ben de gezmeleri düşünür oldum. kaydirigubbakcemile3

Telini aldım canım, haberdar ederim seni opuyorumnanaktan

anacim bu kiz beni olduruo.hic bi yere goturemiom perisan eder beni.biraz daha zaman gecsin bence kaydirigubbakcemile3

Sen de bendensin canım, kolik ağlaması berbat bişeymiş. Şimdiden bizi parmağında oynatıyo. Alıştırmayın dedikleri herşeyi şimdiden yaptırıyo bise.
Kırkımız çıkınca gezmeye çıktık bizde, alışveriş yapalım dedik, burnumuzdan geldi. Babası oğlumla ilgilendi sürekli gezdirdi ben de alışveriş yaptım kaydirigubbakcemile3
Ama şimdi evde buluşunca bişiy olmaz diyorum, hepsi birden ağlar durur delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…