- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
Arada bir gelin aktif yapalım bende uğramasam kimse gelmiyor yahuuuu...
Tamam o zaman geldim ben hani ? Hani yine kimse yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada bir gelin aktif yapalım bende uğramasam kimse gelmiyor yahuuuu...
bende bakıyorum ama yazmıyorum hergün sitedeyim ama uğrayan pek yok!
bakarız konuna. verdiğin link açılmıyor.
bende bakıyorum ama yazmıyorum hergün sitedeyim ama uğrayan pek yok!
bakarız konuna. verdiğin link açılmıyor.
Tamam o zaman geldim ben hani ? Hani yine kimse yok.
Ohooo sabahın 7 sinde gelmişin şekerim o saatte pireler uçuşuyordu Hiç denk gelemiyoruz ki ben kah akşamları kah gündüzleri girebiliyorum evdeki işimin durumuna göre.Sen çalışıyor musun peki?
Oğluşun nasıl cnm ? Sen nasılsın ? Dışarıyı seviyor mu ?
iyiyiz cnm seviyor gibi uyuyor genelde ama eve geldiğimizde çok ağlıyor nazar değiyor yavruma.
Çok savunmasızlar nazar çok alıyorlar cevşen taşıyor musun yanında?Eminim bol bol duayla çıkıyorsundur yola.Bende çok dua ederdim halada aklıma geldikçe ediyorum.Çocukların geneli seviyor dışarıda kalmayı hele büyüyünce parklardan gelemeyeceksiniz
Bizde böyle; mesai kavramımız yok .
Erken kalkıyorum diyeceğim ama uyumuyorum ki ben.
Evet ben uykusuz yaşıyorum 9,5 aydır.
Çalışmıyorum şimdilik malum uykusuzluk sebebim sebebiyle :)
Y a sen?
iyiyiz cnm seviyor gibi uyuyor genelde ama eve geldiğimizde çok ağlıyor nazar değiyor yavruma.
Çok savunmasızlar nazar çok alıyorlar cevşen taşıyor musun yanında?Eminim bol bol duayla çıkıyorsundur yola.Bende çok dua ederdim halada aklıma geldikçe ediyorum.Çocukların geneli seviyor dışarıda kalmayı hele büyüyünce parklardan gelemeyeceksiniz
Ben evdeyim 2 yaşında kızım var.Normalde bu saatlere kalmam ama bugün beyaz show a baktım biraz uykum açıldı bende oturdum netin başına.Birazdan ayşenura mama hazırlayıp yatarım....Uykusuzluk sorun olmuyormu peki?Benim en başta sinirlerim ve cildim bozulur mesela.İlla uykumu almaya çalışırım
Ahhh sorma sorun olmaz mı? Şu an sağ gözüm kan çanağı gibi mesela. Miniğimse hala ayakta; uyumayı hiç sevmiyor, uyuduğundaysa kucağımda olmak istiyor hep. Yatağı zaten aksesuar niteliğinde şu an ; ondan geçtim yanımda yatmasina razıyım da kuzucuk omzumda uyumayı tercih ediyor.
Aaaa senin uykusuzluk bebekten dolayı alttaki çizelgeyi yeni fark ettim 9 aylık şu an değilmi?Diş çıkardı mı peki? Kızımda ilk zamanlar gaz sorunu yaşadığı için kucağımda sıcak sıcak yatmayı severdi bu alışkanlığı bayağı sürdü sonra elinde battaniye ağzında emzikle uyumaya başladı.Geçen ay emziği bıraktırdık.Şimdi kendi kendine uyuyor yada canı isteyince ayağımda sallanarak uyuyor... Uykusuzluk hele hele bebekle olan tedirgin uyku zor gerçektende.Ih dese gözünü açıyorsun ama inan çabuk geçiyor o dönemler...Bende hiç geçmeyecek sanırdım ama geçti çok şükür.Şimdi de 2 yaş sendromuyla siniriyle ağlama kriziyle dediğim dedik inadıyla uğraşıyoruz.Her yaşın ayrı bir zorluğu oluyor galiba.Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versinde onlara biz razıyız tüm nazlarına...
ewt cnm taşıyorum muskası var üstünde zaten. problem değil bende dışarda olmayı seviyorum takılrıız oğluşumla.
cerebrum hangi ildensin? ismin ne?
Ankaradayım ben .
Ankaralı hanımlar burdaymış dediler geldik ama böyle olmaz ki; canlandır şu açtığın topiki.
arkadaşlar gölbaşında kiralık ev arıyorum nooooooooolur yardım...
kızlar ailemin tayini ankaraya cıktı..bende bu topiğe uğrarım artık:)