büğün öglen 12 de ankamele gitimm dolandımm çikolat şelalesi yidim :) diyetibozduk ya:) ticbodan kahve aldım filtresiz şaç bakım maskesi aldım watsondan akaşm altıya kadar sonrada ababmgile gitik eşimle siz naptınız bakaım
topic hayırlı olsun herkese :)) ben bu smileyleri bulamadım amaniye yapamaıyorum ki
cnm cevap yaz bölümünde altta olması lazım çıkmıyormu? yada yazdıgın yerde üstte renk seçenekleri varya A yazıyor onun yanında da smileler cıkyıor
yok ikisideüyeliğim yeni olduğu için mi göremiyorum acaba :S
dur bakayım hemen:)) bu arada uyku setini makineye atmayı düşünüyorum, sen bebişin kıyafetlerini yıkadın mı canım kaça atsam acaba :\
beyaz sabunum vardı eritmiştim onunla attım makinaya bütün kıyafetlerini vs 40 derecede yıkadım hepsini.
şimdi anlatıyorum cnm yukarda sağda bildirimlerinize tıkla ordan solda seçenekeleri düzeleye tıkla aşagıda konu görünüm sçeneklerinden grafikleri gösteri işaretle. oldu
yok canım ya olmadı bu harflerin yazı renkleri biçimleri şeklinde bi buton görünmüyor bende( neyse bebişimin çamaşırlarını atmaya başladım yavaş yavaş ütüler çantasına yerlştiririm artık bu gün :)
nese siteye iyice alıştıgında yaparsın artıkhadi sana kolay gelsin. bende tatlı bişiler yiyimde oğlumla konusayım
oohh afiyet olsun iyi gezmişsin ne güzel
ben bugün evdeydim yine her zamanki gibi.annem yengemlere gitti.bebeğin kırkını çıkarmak için.bende sıkıldım kendimi verdim temizliği evi komple cillop yaptımhızımı alamadım muhallebi yaptım ayıptır söylemesi sora annem geldi bide karşılıklı bi türk kahvesi içtik yaptım da gündüz dizilerimizi izledik kayınvalidemle konuştuk zaten en az yarım saat sürüyo sora da yemek yaptık beraber.ştandart ev modu yani
bu topiği yalnız bırakıyorsunuzz.. çokk ayıppp... niee yapıyorsunuzz bakim... gelsenizee.. iyiki buluştuk hee herkes farklı aleme daldıııııııııı
değil mi ama napalım anacım doğuma az kaldı ve başımda bazı sıkıntılar var uğraş dur işte.saol cnm seninde eelrine saglık neli yaptın pudingi:)
saol cnm seninde eelrine saglık neli yaptın pudingi:)
bu topitik sen açmadınmı kısım sen baksana işine aaaaa
iykaşamalrr anacım nabersinizz bakalım havalr sınıyorrrrr
değil mi ama napalım anacım doğuma az kaldı ve başımda bazı sıkıntılar var uğraş dur işte.
ewet cnm cemrelerde düştü artık iyice ısınır bi mart martlıgını yapar bir kez daha kar yagar sonras sıcaklar yükselir iyice.
neler var ne sıkınıtsı hayırdırr ?? bende öyle düşüyorum mart kapıdan baktıtcak birr nisanda bahar aohhhh
ailevi sıkıntılar sayılır cnm. hem maddi hem manevi.. neyse konusuruz. öptmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?