Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

geçmişler olsun ikinize de ya.Allah tez zamanda şifalar versin. hayırlı olsun ev için de. uygun olursa bulışma zamanı gelmeyi isterim tabiki arkadaşlarla birlikte.

kızlar mrb bende ankaralıyım ve ankaradayım..sıze bısı sorcam aranızda ıbrahım esınelre gıden avrmı???

ben gıdıyroumda paylaşım yapalım dıycektım

meraba hoşgeldin. maalesef bende tanımıyorum kendilerini

kızlaar wala yeni gördm topiğiii hemen yazıorm.. bend ankara çayyolundanımmm nabersnz:d

o zaman cevap yazalım hemeen hoşgeldiiin. iyilik sağlık güzellik.seni sormalı? bende eryamandayım 24 yaşındayım bekarım işsizim

selam nasılsınız kızlar??? doktora gittim bugün oğlum maşallah çok iyi. kilosu falanda iyi şükürler olsun. doktora normal istemiyorum ben dedim oda normal doğurabilirsin dedi. bende ama istemiyorumm dedim oda burası devlet özel hastane değil istediğin olmuyor dedi 37. hafta çatı muayenesinde karar vericez dedi. amanormale alıştır kendini dedi sırf bu yüzden özele gitmek zorunda mı kalcam parada çok istiyorlar offffffff

normaldoğum için ikna etmeye çalısıyorlarrrr benii.. dua edin hakkımzıda hayırlısı olsunnn

kızzlarr çok teşekürr ederim hepinizeeee allah razı olsunn arayanlardan megryan geldin zor günümdeee bitanemm benimm kadim dostummm

lagrimacım olsun haberleşiyoruzzz bu ya sonarasında tekrarr başlıcazzz buluşmalaraa inşalahh.........rabimm yardım ederr hepimizee hayırlı dogumlarr olsunn inş... saglıklaa bebeş geldindee görüşürüzz bizlerr

Son düzenleme:
bukete,ebrarla gitmiştik salı ğünüüü bizz diger haftalar kızlar buluşmuş ben katılamadım babam hasta oldugu içinnn mart başı buluşma yapcazz işn kısalrr:))

Son düzenleme:
normaldoğum için ikna etmeye çalısıyorlarrrr benii.. dua edin hakkımzıda hayırlısı olsunnn

en başta tabiki hayırlısı olsıun da canım benim doktorlar iyisine karar veriyolar. normal doğum düşün doktorlarının dediği gibi.özele vereceğin o kadar paraya bebeğine masraf yaparsın doğduktan sonra.bi sıkıntın yok çok şükür normal doğum yapabileceksin.bu yandan düşün bide belki değişir düşüncelerin ne bilim :s

o zaman cevap yazalım hemeen hoşgeldiiin. iyilik sağlık güzellik.seni sormalı? bende eryamandayım 24 yaşındayım bekarım işsizim
[/QUOTE]

hosbuldk ttlım k.bkma dun gremedm kk ya bugun yazıorm ewp:d bende 20 yaşındaym okuorm bend işszm we bekarım cnm:d

hosbuldk ttlım k.bkma dun gremedm kk ya bugun yazıorm ewp:d bende 20 yaşındaym okuorm bend işszm we bekarım cnm:d

işsizlik başa belaaa ya dün bi iş görüşmesine gittim de bakalım c.tesiye kadar haber veririz eğer olursa dedi bende bi umut bekliorum

kesnlkle başa bela bend kaç yere başwurdm ama olmuo ya bıtrlu uyuz oldm cddn

ne tarz bi iş arıyosun sen. bu zamanda okuyana bile iş yok artık boşu boşuna okumuşum ben :2: sen çayyolundaydın dimi bende bi ara o taraflarda çalışmıştım ümitköyde ahh ahh iyiydi de işim

ne tarz bi iş arıyosun sen. bu zamanda okuyana bile iş yok artık boşu boşuna okumuşum ben :2: sen çayyolundaydın dimi bende bi ara o taraflarda çalışmıştım ümitköyde ahh ahh iyiydi de işim

ya ben okuduum için part time işlere başwrdm ttlm eet çayylndaym bu cewredeki avmlere baswrdm ama olmuo olmuyo yanı oof

selam arkadaşlarr nabersiniz megrayın babasıda hasta yogun bakımdaydı çıktı çok şükürr dua edinn rabim taz zmanda tüm hastalarımıza şifa vrersinnn

selam arkadaşlarr nabersiniz megrayın babasıda hasta yogun bakımdaydı çıktı çok şükürr dua edinn rabim taz zmanda tüm hastalarımıza şifa vrersinnn

aminn cümlemizin hastaarı ile birlikte megraynın babasınada Allah şifalar versin...

Sanma zorluklar var Islam'da. Bir tebessüm bile sayılıyor sadaka :) elhamdülillah :)
Hayırlı Cumalar cümleten..

merhaba lagrima
yazdıklarınızı okuyorum
devlet hastanelerinde sezeryan yapmıyolar mecbur kalmadıkça sezeryan için özele gitmen lazım
fatih üniversitesi hastanesine bi sor uygun oluyo fiyatlar
ben oğlumu zübeyde hanımda normal
kızımı fatihte sezeryanla doğurdum

ya ben okuduum için part time işlere başwrdm ttlm eet çayylndaym bu cewredeki avmlere baswrdm ama olmuo olmuyo yanı oof

evet çok iyi anlıyorum avm lerde filan da çalışmıştım zor işler ya amele gibi kullanıyolar onlar da insanı.ne okuyosun tatlım sen?

Amin.büyük geçmişler olsun Rabbim tez şifa versin tüm hastalarımıza...

Sanma zorluklar var Islam'da. Bir tebessüm bile sayılıyor sadaka :) elhamdülillah :)
Hayırlı Cumalar cümleten..

Sana da hayırlı cumalar canım. nasılsın nasıl gidiyo bu sığuk kış günleri kar fırtına uçucaz vallahi ya yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…