Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

oda nosu 6 cnm. kanber oguzer. çok cici bi doktor. ama doğuma girmiyorlarmış. yengeninde doğumuna girmeyecekmi doktoru? herhangi birimi gircek?

doktorların hepsi çok hoşlar ya.gide gele artık gözlemledim. son ayda nst'ye gireceksin mesela.ordaki bayanlar çok şekerler :)
yok girmiyolarmış. doğum doktorları farklı oluyomuş.hepsi için geçerliymiş bu sanırım. bizimkinde de öyle olcak. çok tatlı bizim doktor da. yengem ısrar etmiş görümcem de görmek istiyo bebeği diye. çağırın bu hastanın görümcesi gelsin bakim buraya demiş gel bakim görümce buraya dedi güler yüzlüydü filan

yengen sanırım normal doğum yapacak. ben sezerayan istiyorum konusacagım inş sezeryana tamam derlerse ordadevam ederim yoksa arayışa devam. bakalım hayırlısı.

yengen sanırım normal doğum yapacak. ben sezerayan istiyorum konusacagım inş sezeryana tamam derlerse ordadevam ederim yoksa arayışa devam. bakalım hayırlısı.

yok yok sezeryan olcak o da. ilk doğumu sezeryandı çünkü. bu da öyle olacak.ilkinde tamamen uyuttular. bunda ise yarım olacakmış.ordaki doktoru böyle önermiş.bebek ve anne için en uygunuymuş. iyi bi yer bence memnun kalırsın. hayırlısı olsun hepiniz için inşallah.

yengen doğum yaptıktan sonra bi konuşalım onunla :) aradan çık sen aaa sorularımı ona sorcam sen bekarsın soramam

[video=youtube;dEWALZQ7rHk]http://www.youtube.com/watch?v=dEWALZQ7rHk&ob=av2e[/video]

arkdaşın dogum yapptımıı eve akşam 6tı gibi geldik haber vermedin kıılaymı gezdinn:)

saykopatt yengen çıktımı? ne alemde? nası? rahatmıydı? vs hadii haber bekliyorumm

iyiik cnm senden nbr?
bana soruyorsan bugün bi buluşmak nasip olmadı yavvv anaa... naptın kardeşinle? yarın muhtemelene gine dikmendeyim.. evdeysen sanada ugrayabilirim

iimm canım napım erkek kardeşim geldin dün izmirden onla dolandık avmlri :)

bide eşimin yigeni geldi buğün akşam diyarbakırdan vize için .öylee sen naptın

arkdaşın dogum yapptımıı eve akşam 6tı gibi geldik haber vermedin kıılaymı gezdinn:)

sabah 7 de hastanedeydim ama 10 gibi aldılar ben hemen alırlar sanmıştım. sonra getiremediler bi türü 11.30 du geldiğinde bebek gelmedi bu sefer falan nese 1 gibi ikiside yanımdaydı ayy cok şirinbir bebek yerim onuu bi görmen lazımm Allahım ne güzel yaratmış..
kızılaya inmedim, bende senden haber bekledim eve döndüm diye haber vermeyince bende annemin dükkanda takıldım..

iimm canım napım erkek kardeşim geldin dün izmirden onla dolandık avmlri :)

bide eşimin yigeni geldi buğün akşam diyarbakırdan vize için .öylee sen naptın

kaç gün kalacağı belli değil değil mi? hayırlısı bakalım inş en kısa zaman da ........ anladın sen onu :)

yengen doğum yaptıktan sonra bi konuşalım onunla :) aradan çık sen aaa sorularımı ona sorcam sen bekarsın soramam

saykopatt yengen çıktımı? ne alemde? nası? rahatmıydı? vs hadii haber bekliyorumm

ayy geldim p.tesi günü sabah 8 de hastanedeydik.onu aldılar da bizi almadılar.2 kez muayene yapmışlar içerde tahlil yapmışlar sanırım tekrardan kan idrar filan. sora biz bekleme salonuna gittik tv'den takip edioduk.10'u çeyrek geçe almışlar 10buçukta bebek doğmuş sora hemen dikişi filna olmuş.yarımdı zaten bebeği göstermişler hemen ona :) sadece anestezist erkekmiş diğer bütün ebeler hemşire doktorlar bayanmış.11buçukta da anons ettiler gittik.sezeryan kısımda camlı kapalı odalardı bebekleri de önlerindeydi.camdan görebilioduk.bebeğin eşyalarını verdik liste vermişlerdi. izledik camdan yengem çok iyiydi gülüyodu filan.serum takılıydı.akşam 6 da normal odaya aldılar.anons geldi yine ben gittim bu sefer.erkek almıyolardı ilk gün.yengemin eşyalarını götürdüm bebeğin ekstra eşyalarını götürdüm.yiyecek içecek bişiler götürdüm tatlı tuzlu. işte en son bugün de taburcu ettik dün de akşama kadar hastanedeydim. yengem çok rahat geziyo ama tam oturamıyo henüz rahat.doktor bişi bağlayın demiş bi kaç gün. ameliyat izine baktım da ipincecik bişi.estetik ameliyat yapmışlar.bebeğimiz de çok sağlıklı maşallah 3160 gram 51 cm doğdu bebeği de yıkadık bugün annesi de yıkandı güzel güzel uyudular.doktoru demiş yıkayın bebeği diye annesi için de. çooooooooook tatlı bişi bu yaaaaaaa minnacıık Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin senin de canım benim. yengoşum bi dinlensin de bi kaç gün daha ben alıcam sorularını ileticem ona

Anladım cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah. nereye bişi bağlayın demiş karnınamı? oo sen böle arada girme bekliyorum haberleri.. birde herzaman muayene oldugu doktor girmedi değilmi doğuma o gün küm nöbetçiyse o girdi.tmm sen yengen ii olunca gel ben sana sorayımsende sor cevap ver bana :)

amiin canım.evet göbeği çok çıkmasın diye söylemişler.ilkinde söylememişlerdi ama o yine de bağlamıştı bez.genelde erkek doktor muayene ediodu onu ama ameliyata hep bayan doktorlar girdi dedi.bebeğin muayenesini de erkek doktor yapıyodu yaşlı bişeydi bende gördüm. velet dün gece uyutmadı ya.hem habire altına yapıyo hemde açınca ağlıyo kıyameti koparıyo sabah da gülüp duruyodu uykusunda melekleri iyi güldürüyo ben aracınız olurum yengoşumla görüşürüüüzzzz ben kaçim şimdilik

tmm cnm. şimdi ben sorayım sen yaz biyere
1.normal doğum mu? sezeryan mı tavsiye ediyor? ikisininde artıları eksileri.
2.sezeryan epiduralmi genel mi tavsiye ediyor? epiduralde can yanıyor mu?
3.zekai tahir burak mı? zübeyde hanım mı?
4.bu zaman kadar takip eden doktoru girmediğine göre doğuma giren doktorun hasta hakkında fikri olmuyor mu?
5.odalar ve hastane temiz mi?
6.doktorlar falan insan köpek gibi davranıyormuş öylemi? şimdilik aklıma gelen bunlar cnm..

Allah "Sen olmasaydın,hiçbirşeyi yaratmazdım." diye buyuruyor. Kâinat,sadece O'nun hatırına yaratılmistir..

Elbette seni özlüyoruz. En Sevgiliyi arıyoruz. Senin sevgini, rahmetini, toleransını özlüyoruz.
En haşin ve kaba davranan cahillere karşı gülümsemeni, aç kaldığın günler karnına taş bağlamanı, kızının ölümüne sebep olan katili bağışlamanı, amcan Hz. Hamza'nın ciğerini dişleyen ve mızrakla şehit eden Hint'leri- Vahşileri affetmeni, bir çocuğun ağlamasını duyunca namazda okuyacağın sureyi kısa tutup çocuğun gözyaşına engel olmanı, sırtına çıkan torunun Hz. Hasan sırtında oynayabilsin diye secdeni uzun tuttuğunu, kısaca sana ait her şeyi özlüyoruz.
Ve diyoruz ki Hoş Geldin Ey Nebi. Hoş geldin Ey Rasul! Hoş Geldin Ey Hz. Fatıma'nın babası. Hoş Geldin Ey Kasım'ın babası. Sana iman etmek, senin çizdiğin yoldan gitmek şereflerin, hazların en güzeli. Bence, sen varsan her şey güzel ve katlanılabilir. Ve sen yoksan herkes karanlık, kör ve sağır.
hayırlı kandiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…