oda nosu 6 cnm. kanber oguzer. çok cici bi doktor. ama doğuma girmiyorlarmış. yengeninde doğumuna girmeyecekmi doktoru? herhangi birimi gircek?
doktorların hepsi çok hoşlar ya.gide gele artık gözlemledim. son ayda nst'ye gireceksin mesela.ordaki bayanlar çok şekerler :)
yok girmiyolarmış. doğum doktorları farklı oluyomuş.hepsi için geçerliymiş bu sanırım. bizimkinde de öyle olcak. çok tatlı bizim doktor da. yengem ısrar etmiş görümcem de görmek istiyo bebeği diye. çağırın bu hastanın görümcesi gelsin bakim buraya demişgel bakim görümce buraya dedi güler yüzlüydü filan
yengen sanırım normal doğum yapacak. ben sezerayan istiyorum konusacagım inş sezeryana tamam derlerse ordadevam ederim yoksa arayışa devam. bakalım hayırlısı.
yok yok sezeryan olcak o da. ilk doğumu sezeryandı çünkü. bu da öyle olacak.ilkinde tamamen uyuttular. bunda ise yarım olacakmış.ordaki doktoru böyle önermiş.bebek ve anne için en uygunuymuş. iyi bi yer bence memnun kalırsın. hayırlısı olsun hepiniz için inşallah.
huuuu naberr:)))) cnmmmm
iyiik cnm senden nbr?
bana soruyorsanbugün bi buluşmak nasip olmadı yavvv anaa... naptın kardeşinle? yarın muhtemelene gine dikmendeyim.. evdeysen sanada ugrayabilirim
arkdaşın dogum yapptımıı eve akşam 6tı gibi geldik haber vermedin kıılaymı gezdinn:)
iimm canım napım erkek kardeşim geldin dün izmirden onla dolandık avmlri :)
bide eşimin yigeni geldi buğün akşam diyarbakırdan vize için .öylee sen naptın
yengen doğum yaptıktan sonra bi konuşalım onunla :) aradan çık senaaa sorularımı ona sorcam sen bekarsın soramam
saykopatt yengen çıktımı? ne alemde? nası? rahatmıydı? vs hadii haber bekliyorumm
ayy geldimp.tesi günü sabah 8 de hastanedeydik.onu aldılar da bizi almadılar.2 kez muayene yapmışlar içerde tahlil yapmışlar sanırım tekrardan kan idrar filan. sora biz bekleme salonuna gittik tv'den takip edioduk.10'u çeyrek geçe almışlar 10buçukta bebek doğmuş sora hemen dikişi filna olmuş.yarımdı zaten bebeği göstermişler hemen ona :) sadece anestezist erkekmiş diğer bütün ebeler hemşire doktorlar bayanmış.11buçukta da anons ettiler gittik.sezeryan kısımda camlı kapalı odalardı bebekleri de önlerindeydi.camdan görebilioduk.bebeğin eşyalarını verdik liste vermişlerdi. izledik camdan yengem çok iyiydi gülüyodu filan.serum takılıydı.akşam 6 da normal odaya aldılar.anons geldi yine ben gittim bu sefer.erkek almıyolardı ilk gün.yengemin eşyalarını götürdüm bebeğin ekstra eşyalarını götürdüm.yiyecek içecek bişiler götürdüm tatlı tuzlu. işte en son bugün de taburcu ettik dün de akşama kadar hastanedeydim. yengem çok rahat geziyo ama tam oturamıyo henüz rahat.doktor bişi bağlayın demiş bi kaç gün. ameliyat izine baktım da ipincecik bişi.estetik ameliyat yapmışlar.bebeğimiz de çok sağlıklı maşallah 3160 gram 51 cm doğdu bebeği de yıkadık bugün annesi de yıkandı güzel güzel uyudular.doktoru demiş yıkayın bebeği diye annesi için de. çooooooooook tatlı bişi bu yaaaaaaa minnacıık Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin senin de canım benim. yengoşum bi dinlensin de bi kaç gün daha ben alıcam sorularını ileticem ona
Anladım cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah. nereye bişi bağlayın demiş karnınamı? oo sen böle arada girme bekliyorum haberleri.. birde herzaman muayene oldugu doktor girmedi değilmi doğuma o gün küm nöbetçiyse o girdi.tmm sen yengen ii olunca gel ben sana sorayımsende sor cevap ver bana :)
amiin canım.evet göbeği çok çıkmasın diye söylemişler.ilkinde söylememişlerdi ama o yine de bağlamıştı bez.genelde erkek doktor muayene ediodu onu ama ameliyata hep bayan doktorlar girdi dedi.bebeğin muayenesini de erkek doktor yapıyodu yaşlı bişeydi bende gördüm. velet dün gece uyutmadı ya.hem habire altına yapıyo hemde açınca ağlıyo kıyameti koparıyosabah da gülüp duruyodu uykusunda melekleri iyi güldürüyo ben aracınız olurum yengoşumla görüşürüüüzzzz ben kaçim şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?