Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım benım gelınlıgımı dıken kısıden cok memnun kaldım ben benım dugunum brokrat dugunu oldu ve gelınlınlıgım cok ılgı gordu hatta profılımdede var bakabılırsın ben ankaradaakı bu gelınlıkcının adresını yazabılırım sanaand ıs hanında kızılayda magzanın adı NİKKALP MODA EVİ diken tasarlayan kişi Çİgdem
canım benım benım gelınlıgımı dıken kısıden cok memnun kaldım ben benım dugunum brokrat dugunu oldu ve gelınlınlıgım cok ılgı gordu hatta profılımdede var bakabılırsın ben ankaradaakı bu gelınlıkcının adresını yazabılırım sanaand ıs hanında kızılayda magzanın adı NİKKALP MODA EVİ diken tasarlayan kişi Çİgdem
evet duydum ama ben pek begenmedım oranın gelınlıklerını tercıh meselesıbalım ben fotonu göremedim..bir de hüsniye modaevi var onu duydun mu?
Orada dikilen bir gelinliği gördüm, cidden çok güzel duruyordu. Tabii gelinin güzelliğini de yadsımayalım :))
Size ne kadara mal oldu gelinlik ve ne kadar sürede diktiler acaba ?
benım gelınlıgım 1 ayda hazır oldu 4 tane provaya gıttım fıyatını bıraz degıl baya uygun yaptılar bıze tanıdık oldugu ıcın
Canım ben kızılayda hostanın orda mukaddes moda evi var oraya diktiricem büyük ihtimal. Kayınvalidem bikaç sene önce görümcemin balo elbisesini oraya diktirmiş, dikişinden de mukaddes hanımın sabrından da çok memnun kalmşlar. Bana da sinirleri alınmış bi terzi lazım o yüzden mukaddes hanımı seçicem sanırım. Ama onun dışında kızların da dediği gibi and çarşısına da git, bak biz gittik epey de bi gezdik. Çok farklı fiyatta diken terziler var. Seçtiğin modele göre değişir ama benim modelim pronoviasın alce'si. Ona mesela sadece dikişini 700 diyen de oldu, 1200 diyen de oldu. Mukaddes hanım da 1300 dedi. Ama biraz indirim yapar diye tahmin ediyorum. Kumaşımı da ben bursalı olduğum için bursadan alıyorum. Fransız danteli, hayal tül ve düşes sateni diye bi kumaş varmış ondan alıyorum. Toplamda benim modelim için kumaşım da 1200 lira tuttu. Yani gelinliğim 2200-2400 gibi bişeye malolacak sanırım.
Bunların dışında tunalıda bella nusa var, mangonun karşısında hemen. Onlarda da çok güzel modeller var, çok da ilgililer. Kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız çoğunlukla İspanyadan getiriyorlarmış gelinlikleri. Yani sen ölçülerini veriyosun, ispanyada dikiliyo, burada da tam üstüne göre rötüşlar yapılıyor. Bu arada Bella nusayı iki bayan işletiyor, birisi kenan imirzalıoğlunun teyzesi ötekisi ablasıİnanılmaz muhabbetçi ve sıcak insanlar. Ordan almasan bile gidip farklı modellerini denemeni tavsiye ederim. Benden bu kadar
![]()