Ankara'dan ev almak hakkindaki önerilerinizi bekliyorum.

Armada olursa iş değişir, Eskişehir yolunu kullanmak zorunda kalırsınız. Armada olursa size önereceğim semtler : Çukurambar, Bilkent, Beysukent,Çayyolu ve Konutkent/ Yaşamkent. Buradaki villa yapılara yönelin. İncek vs. sapa kalır.
Çukurambar en yakını olur , araçla 5 dk sürer. Bilkent 10dk, Beysukent ve Yaşamkent arası da 15-25 dk arası.

Bilkent 10 dk mı??? Uçuyr musun kız :KK70::KK70:çok trafk oluyor be , sen uçsan bile valla olmaz:63:

Çayyolundan bakın mutlaka, her yönden güzel buralar.. İşyeri , araba varsa sorun olmaz. Ya da metro , taksi yapacak.

Birisi anteres etliği sormuş. Oralarda guzel , merkezi ve bol yürüyüş parkurları olan bir yer :)
Tavsiyenizi dinleyecegim tesekkur ederim.

Cukurambarda nova towers, hayatsebla gibi evler bulabildim. Orayada sevgilim sıcak bakmiyor. Trafik, yogunluk var diyor. Beysukent, bilkent, cayyolu ve yasamkent uzerinde yogunlasayim o zaman. Cok yardimci oldunuz tesekkur ederim.

Hayatsebla rezidans değil miydi? Ben 2+1 di sanırım onlardan birine gittim çok kaliteli çok şık tüm malzemeleri baştan sona ama daha büyük seçenekleri var mı bilmiyorum vardır heralde 4+1. Ama şu bi gerçek ki caddeye bakıyo evler, trafiğin ortası.

Isınma konusuna gelince, evet çok masraf. Sadece ısınmayla bitmiyor elbette, peyzajı vs. düzenli bakım ve temizlik gerekiyor. Tek maaşla o tarz bir hayat yaşamaya uygunsanız sorun olmaz.

Hayatsebla rezidans değil miydi? Ben 2+1 di sanırım onlardan birine gittim çok kaliteli çok şık tüm malzemeleri baştan sona ama daha büyük seçenekleri var mı bilmiyorum vardır heralde 4+1. Ama şu bi gerçek ki caddeye bakıyo evler, trafiğin ortası.

Isınma konusuna gelince, evet çok masraf. Sadece ısınmayla bitmiyor elbette, peyzajı vs. düzenli bakım ve temizlik gerekiyor. Tek maaşla o tarz bir hayat yaşamaya uygunsanız sorun olmaz.
Hayat sebla residence evet 4+1 daireler dublex daireler mevcut. Yol problem olur bahceli ev fikrinden vazgecersek diye bu secenekleride arastiriyorum. Maas yontemiyle calismiyor sevgilim kendi isleri oldugu icin muhasebeden ihtiyaci olani aliyor. Bahceli evin guzel yanlari oldugu kadar zor yanlarida var. O yuzden net bir karara varamiyorum.

Bilkent 10 dk mı??? Uçuyr musun kız :KK70::KK70:çok trafk oluyor be , sen uçsan bile valla olmaz:63:

Cherry ben Bilkent mezunuyum, yolların çakalı oldum o cinnet trafikte ama bi an Teknokent trafiğini unuttum sabahları, haftasonuna göre yazdım ve o illallahlık trafik aklıma gelince yine bi sıcak bastı :confused:Konu sahibesi bilkenti listeden çıkar

Cherry ben Bilkent mezunuyum, yolların çakalı oldum o cinnet trafikte ama bi an Teknokent trafiğini unuttum sabahları, haftasonuna göre yazdım ve o illallahlık trafik aklıma gelince yine bi sıcak bastı :confused:Konu sahibesi bilkenti listeden çıkar
hangi yıl, hangi bölüm mezunusun? ben de bilkent mezunuyum da merak ettim :)

Ben olsam çiğdem mahallesine bakardım. Villa evler de var. Özellikle odtüye yakın. Ve gerçekten güzel ve nezih bir mahalle. Ben Çayyolu oran gibi yerlerin birileri tarafından şişirildiğin düşünüyorum. Oralarda oturmam ne bileyim sevmiyorum. Çukurambar ıda sevmiyorum mesela. Ben genel olarak Ankara yı sevmiyorum:KK56: ama çiğdem güzel ve her yere yakındır tavsiyemdir

oran ın her yeri rezidans değil. çok yeni yapılar rezidans ama asıl daha eski oran cennet gibi. rezidansın 10 tanesine değişmem. bir kere çok sakin, sessiz. panoradan daha içeri doğru evlere bakarsanız süper evler var. yaşamkent ile kıysas kabul etmez benim gözümde. çok eski de değiller gözünüz korkmasın. ayrıca turan güneş te çalışan biri için en doğru adres oran veya yıldız olur zaten

Ben olsam çiğdem mahallesine bakardım. Villa evler de var. Özellikle odtüye yakın. Ve gerçekten güzel ve nezih bir mahalle. Ben Çayyolu oran gibi yerlerin birileri tarafından şişirildiğin düşünüyorum. Oralarda oturmam ne bileyim sevmiyorum. Çukurambar ıda sevmiyorum mesela. Ben genel olarak Ankara yı sevmiyorum:KK56: ama çiğdem güzel ve her yere yakındır tavsiyemdir

Çiğdem gerçekten çok çok güzel.

Naz gıdadan ODTÜye doğru tarafta çok güzel evler vardı.

Villa evlere cok rastlamadim. cigdem guzel merkezi bir yer orayida dusunebilirim tabi. Oran cok yuksekte kaliyor kisin daha soguk gibi. Cukurambarinda bir ozelligi yok evet. Sizden farkli olarak ben Ankarayi seviyorum :KK16:

oran ın her yeri rezidans değil. çok yeni yapılar rezidans ama asıl daha eski oran cennet gibi. rezidansın 10 tanesine değişmem. bir kere çok sakin, sessiz. panoradan daha içeri doğru evlere bakarsanız süper evler var. yaşamkent ile kıysas kabul etmez benim gözümde. çok eski de değiller gözünüz korkmasın. ayrıca turan güneş te çalışan biri için en doğru adres oran veya yıldız olur zaten
Sadece panora ve park orani biliyorum. Eski oran dan haberdar degilim. Oralarida arastirayim tesekkur ederim.

Siz nerede oturuyorsunuz Misscherryblossom? Merakimdan soruyorum. o_O

Söylememmmmmmmmmmm :63::63::63::63:

Lakin adı geçen yerlerin birinde öyle diyeyim:63::63: Üniversiteye de Ankara'da gittim. Naz gıda dediğime göre orası anlaşılıyor zaten :KK70::KK70: Naz gıda çok önemli bir nirengi noktası , her Ankaralı bilmeli öğrenin:KK70::KK70::KK70::KK70:

yaşamkent çok ısız yani market bile zor bulunur canlı biryer değil..çakırlar güzel bir yerleşim olmaya başladı

Söylememmmmmmmmmmm :63::63::63::63:

Lakin adı geçen yerlerin birinde öyle diyeyim:63::63: Üniversiteye de Ankara'da gittim. Naz gıda dediğime göre orası anlaşılıyor zaten :KK70::KK70: Naz gıda çok önemli bir nirengi noktası , her Ankaralı bilmeli öğrenin:KK70::KK70::KK70::KK70:
Bilmiyordum simdi baktim naz gida odtü civarindaymis Hoppa

yaşamkent çok ısız yani market bile zor bulunur canlı biryer değil..çakırlar güzel bir yerleşim olmaya başladı
Hic mi gelismiyor yuzlerce villa sitesi yapiliyor. Alt yapi sorunu yol sorunuda var diyorlar. Onceligim suan orasi degil artik.

valla çok sıkıcı biryer bir ova düşün evler yapmışlar..gelişmesi 15 yılı bulur

orda oturmuyorum ama haftada 2-3 gün oradayım siz taaaaa ıssız yerlerinden bahsediyorsunuz . Arkadaşlarımın oturduğu bölgede koskocaman 1 beğendik, 1 migros, 2 çağdaş, 1 A101, 1 de Altunbilekler var daha da bir ton kırtasiyeci, balıkcı, kuru temizleme, mado, burger king, funda pastahanesi, vs.

X