Ankara'dan ev almak hakkindaki önerilerinizi bekliyorum.

oranda işyeri olan biri için yaşamkent zulüm olur yaa her sabah, her akşam o trafiğe girecek :mad:
bi de yaşamkenti ben hiç sevmiyorum çok sıkıcı geliyor bana
Bizde uzakligi sorun ediyoruz. Yani mesafelere istanbuldan dolayi aliskiniz ama yinede problem olabilir.

Adam turan güneşte calısınca en mantıklısı oranda oturmak olur. Bahcelievlerde o tarif ettiğiniz sekilde oturamazsınız zaten :)
Ayyy bide sevgilimi hic dusunmuyorum nasil gelip gidecek diye. Ben bahceme domates salatalik ekeyim diye hayaller kuruyorum. :confused:

Bizde uzakligi sorun ediyoruz. Yani mesafelere istanbuldan dolayi aliskiniz ama yinede problem olabilir.
ama yine de evin işyerine yakın olması kadar güzel bişe yok bence hele de evlendikten sonra :KK66:
Allah gönlünüze göre versin, inşallah istediğiniz gibi güzel bi ev bulursunuz ve huzurla mutlulukla oturursunuz

ama yine de evin işyerine yakın olması kadar güzel bişe yok bence hele de evlendikten sonra :KK66:
Allah gönlünüze göre versin, inşallah istediğiniz gibi güzel bi ev bulursunuz ve huzurla mutlulukla oturursunuz
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Daha iyileri sizin olsun.

Aracimiz var ama Ankaranin zorlu kış sartlarinda yolda kalinabiliyor. Araba ön ceker oldugu icin karda kişta zor oluyor kullanmasi. Oranda gordugumuz villalar eskiydi baya. Yeni yapilan evler var mi bilemiyorum. Ted Kolejinin oradaki yeni yapilarada bakmaya karar verdik.

Çayyolu civarında yol sıkıntısı olmuyor açıkçası, ön çeker kullanıyorum ben de. Yollar genelde açıBu sene sadece 1 gün çıkarmadım onda da eskişehir yolunda kaza olduğu için trafik yüzünden.
ahahahha bahcelievler anlamışım :KK70:

bi arkadaşım bağlıcadan aldı, orası yaşamkentten daha yakın orda da bahceli evler var villa tipi oraya da bakın

bağlıcaya ben de bir arkadaşımın evine gitmiştim, daha yakın deniyor ama aynı bence. Gordion avm'nin ordan sağa sapıp 15 dk gidince bağlıca bi yere sapmadan düz basınca 10dk sonra konutkent/yaşamkent. Bir de ben Bağlıcadaki evlerin kalitesini beğenmedim belki benim gittiğim site öyledir, ben apartman dairesi gördüm mutfaktaki ocaktan balkona kadar her şey o kadar uyduruk malzemeydi ki ödedikleri paraya üzülmüştüm.

BESA, MESA veya Kuzu grup inşaatlar nerede varsa oralara yönelin konu sahibesi.
Ha bir de Beysukent'e bakın. Angora Evleri madem kayınpeder bonkör. Her eve nasip olsun böyle kayınpeder/kayinvalide :)

Çayyolu civarında yol sıkıntısı olmuyor açıkçası, ön çeker kullanıyorum ben de. Yollar genelde açıBu sene sadece 1 gün çıkarmadım onda da eskişehir yolunda kaza olduğu için trafik yüzünden.

bağlıcaya ben de bir arkadaşımın evine gitmiştim, daha yakın deniyor ama aynı bence. Gordion avm'nin ordan sağa sapıp 15 dk gidince bağlıca bi yere sapmadan düz basınca 10dk sonra konutkent/yaşamkent. Bir de ben Bağlıcadaki evlerin kalitesini beğenmedim belki benim gittiğim site öyledir, ben apartman dairesi gördüm mutfaktaki ocaktan balkona kadar her şey o kadar uyduruk malzemeydi ki ödedikleri paraya üzülmüştüm.

Ha bir de Beysukent'e bakın. Angora Evleri madem kayınpeder bonkör. Her eve nasip olsun böyle kayınpeder/kayinvalide :)
Olabilir, bi arkadaşım 4+1 aldı ordan cok sık evi ama yasamkent ile kıyaslayamam elbette.

internette baktigim evlerde beysukent cok cikti karsima orasida aklimda. Sitelerin adini internette goremiyorum malesef o yuzden neresi oldugunu anlayamiyorum. Ankanatura, ankaville, ted kolejinin orda uptown residence kat bahceli bunlari bulabildim simdilik. Yol problemi yok diyorsunuz siz memnunsunuz umarim bizim icinde sorun olmaz rahatca gider geliriz. Kayinbabam ilk oglunu evlendiriyor o yuzden cok hevesli :KK73: Amin herkese nasip olsun.

Olabilir, bi arkadaşım 4+1 aldı ordan cok sık evi ama yasamkent ile kıyaslayamam elbette.

Ben de Angora'da oturuyorum ama arkadaşlarımın çoğu Yaşamkent'te olduğu için epey haşır neşirim inşaat sektörüyle :)

BESA Nova, Karina vs. güzeller ama villaları hiç bilmiyorum böyle sapa ara yolda kalan bölgede villalar görmüştüm park caddesine bağlanan yolda. Pelit Çayyolu Evleri var konu sahibesi oraya da bakın. Bir de konutkent karşısında Avrupa Evleri var.

internette baktigim evlerde beysukent cok cikti karsima orasida aklimda. Sitelerin adini internette goremiyorum malesef o yuzden neresi oldugunu anlayamiyorum. Ankanatura, ankaville, ted kolejinin orda uptown residence kat bahceli bunlari bulabildim simdilik. Yol problemi yok diyorsunuz siz memnunsunuz umarim bizim icinde sorun olmaz rahatca gider geliriz. Kayinbabam ilk oglunu evlendiriyor o yuzden cok hevesli :KK73: Amin herkese nasip olsun.

Ben ailemle beraber Angora evlerindeyim aslında orası biraz eskidi diye yazmamıştım , siz yaşamkent düşününce oraya yönelerek cevapladım yine de oraya da bakın. Angora evleri Beysukent'te her yere eşit mesafede diyebilirim yani şehir merkezine de uzak değil, incek yoluna bağlanıp turan güneşe 15 dk da çıkarsınız maximum. Komşularınız büroktrat ve elçilik mensubu olur epey kozmopolit bir ortam. Angora'nın karşısında da Beysukent evleri var onlar da eskidi ama nezih ve güzeldir.

Ankantura ve Ankaville de benim oturduğum bölgeye yakın konumda karıştırmıyorsam. Bu saydıklarınızın hepsi Turan Güneş'e ulaşımı trafiksiz ve rahat olan bölgeler şehir içi yolu kullanmadığınızda.

Ben de Angora'da oturuyorum ama arkadaşlarımın çoğu Yaşamkent'te olduğu için epey haşır neşirim inşaat sektörüyle :)

BESA Nova, Karina vs. güzeller ama villaları hiç bilmiyorum böyle sapa ara yolda kalan bölgede villalar görmüştüm park caddesine bağlanan yolda. Pelit Çayyolu Evleri var konu sahibesi oraya da bakın. Bir de konutkent karşısında Avrupa Evleri var.
Belkide komsu olacagiz :) soylediginiz siteleri arastiracagim. Sevgilimin armada nin orda ofis alma durumu var. Bu bahsettigimiz bolgelerden Armadanin oraya ulasim kolay mi peki?

Çayyolundan bakın mutlaka, her yönden güzel buralar.. İşyeri , araba varsa sorun olmaz. Ya da metro , taksi yapacak.

Birisi anteres etliği sormuş. Oralarda guzel , merkezi ve bol yürüyüş parkurları olan bir yer :)

Belkide komsu olacagiz :) soylediginiz siteleri arastiracagim. Sevgilimin armada nin orda ofis alma durumu var. Bu bahsettigimiz bolgelerden Armadanin oraya ulasim kolay mi peki?

Armada olursa iş değişir, Eskişehir yolunu kullanmak zorunda kalırsınız. Armada olursa size önereceğim semtler : Çukurambar, Bilkent, Beysukent,Çayyolu ve Konutkent/ Yaşamkent. Buradaki villa yapılara yönelin. İncek vs. sapa kalır.
Çukurambar en yakını olur , araçla 5 dk sürer. Bilkent 10dk, Beysukent ve Yaşamkent arası da 15-25 dk arası.

Bu arada araçla gidiş sürelerini ben biraz hızlı kullandığım için kısa gelmiş olabilir, kendi sürüşüme göre yazdım.

Annemde 2 kisisiniz bahceli evi napicaksin diyor fakat sevgiliminde benimde cok akrabamiz var. Kuzenlerim ailem geldiginde evimde herkes rahat etsin istiyorum. Her yere yatak kurmaktansa genis mustakil evler daha cazip geliyor. Isınmasi sorun olur mu onuda bilemiyorum. Bu konudaki yorumlarada acigim.

Armada olursa iş değişir, Eskişehir yolunu kullanmak zorunda kalırsınız. Armada olursa size önereceğim semtler : Çukurambar, Bilkent, Beysukent,Çayyolu ve Konutkent/ Yaşamkent. Buradaki villa yapılara yönelin. İncek vs. sapa kalır.
Çukurambar en yakını olur , araçla 5 dk sürer. Bilkent 10dk, Beysukent ve Yaşamkent arası da 15-25 dk arası.
Cukurambarda nova towers, hayatsebla gibi evler bulabildim. Orayada sevgilim sıcak bakmiyor. Trafik, yogunluk var diyor. Beysukent, bilkent, cayyolu ve yasamkent uzerinde yogunlasayim o zaman. Cok yardimci oldunuz tesekkur ederim.

X