- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
Sincani gormustum. Sanirim hizli tren geciyor öyle hatirliyorum.yani sincanda oturunca yaşamkent çankaya falan bayaaa bi şey geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sincani gormustum. Sanirim hizli tren geciyor öyle hatirliyorum.yani sincanda oturunca yaşamkent çankaya falan bayaaa bi şey geliyo
Bizde uzakligi sorun ediyoruz. Yani mesafelere istanbuldan dolayi aliskiniz ama yinede problem olabilir.oranda işyeri olan biri için yaşamkent zulüm olur yaa her sabah, her akşam o trafiğe girecek
bi de yaşamkenti ben hiç sevmiyorum çok sıkıcı geliyor bana
Ayyy bide sevgilimi hic dusunmuyorum nasil gelip gidecek diye. Ben bahceme domates salatalik ekeyim diye hayaller kuruyorum.Adam turan güneşte calısınca en mantıklısı oranda oturmak olur. Bahcelievlerde o tarif ettiğiniz sekilde oturamazsınız zaten :)
ama yine de evin işyerine yakın olması kadar güzel bişe yok bence hele de evlendikten sonraBizde uzakligi sorun ediyoruz. Yani mesafelere istanbuldan dolayi aliskiniz ama yinede problem olabilir.
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Daha iyileri sizin olsun.ama yine de evin işyerine yakın olması kadar güzel bişe yok bence hele de evlendikten sonra
Allah gönlünüze göre versin, inşallah istediğiniz gibi güzel bi ev bulursunuz ve huzurla mutlulukla oturursunuz
Bi saniye etiii sen sincandamisin, kiz komsu bile cikabiliriz bende sincandayim :)
Sincani gormustum. Sanirim hizli tren geciyor öyle hatirliyorum.
Aracimiz var ama Ankaranin zorlu kış sartlarinda yolda kalinabiliyor. Araba ön ceker oldugu icin karda kişta zor oluyor kullanmasi. Oranda gordugumuz villalar eskiydi baya. Yeni yapilan evler var mi bilemiyorum. Ted Kolejinin oradaki yeni yapilarada bakmaya karar verdik.
ahahahha bahcelievler anlamışım
bi arkadaşım bağlıcadan aldı, orası yaşamkentten daha yakın orda da bahceli evler var villa tipi oraya da bakın
Olabilir, bi arkadaşım 4+1 aldı ordan cok sık evi ama yasamkent ile kıyaslayamam elbette.Çayyolu civarında yol sıkıntısı olmuyor açıkçası, ön çeker kullanıyorum ben de. Yollar genelde açıBu sene sadece 1 gün çıkarmadım onda da eskişehir yolunda kaza olduğu için trafik yüzünden.
bağlıcaya ben de bir arkadaşımın evine gitmiştim, daha yakın deniyor ama aynı bence. Gordion avm'nin ordan sağa sapıp 15 dk gidince bağlıca bi yere sapmadan düz basınca 10dk sonra konutkent/yaşamkent. Bir de ben Bağlıcadaki evlerin kalitesini beğenmedim belki benim gittiğim site öyledir, ben apartman dairesi gördüm mutfaktaki ocaktan balkona kadar her şey o kadar uyduruk malzemeydi ki ödedikleri paraya üzülmüştüm.
BESA, MESA veya Kuzu grup inşaatlar nerede varsa oralara yönelin konu sahibesi.
Ha bir de Beysukent'e bakın. Angora Evleri madem kayınpeder bonkör. Her eve nasip olsun böyle kayınpeder/kayinvalide :)
internette baktigim evlerde beysukent cok cikti karsima orasida aklimda. Sitelerin adini internette goremiyorum malesef o yuzden neresi oldugunu anlayamiyorum. Ankanatura, ankaville, ted kolejinin orda uptown residence kat bahceli bunlari bulabildim simdilik. Yol problemi yok diyorsunuz siz memnunsunuz umarim bizim icinde sorun olmaz rahatca gider geliriz. Kayinbabam ilk oglunu evlendiriyor o yuzden cok hevesli Amin herkese nasip olsun.Çayyolu civarında yol sıkıntısı olmuyor açıkçası, ön çeker kullanıyorum ben de. Yollar genelde açıBu sene sadece 1 gün çıkarmadım onda da eskişehir yolunda kaza olduğu için trafik yüzünden.
bağlıcaya ben de bir arkadaşımın evine gitmiştim, daha yakın deniyor ama aynı bence. Gordion avm'nin ordan sağa sapıp 15 dk gidince bağlıca bi yere sapmadan düz basınca 10dk sonra konutkent/yaşamkent. Bir de ben Bağlıcadaki evlerin kalitesini beğenmedim belki benim gittiğim site öyledir, ben apartman dairesi gördüm mutfaktaki ocaktan balkona kadar her şey o kadar uyduruk malzemeydi ki ödedikleri paraya üzülmüştüm.
BESA, MESA veya Kuzu grup inşaatlar nerede varsa oralara yönelin konu sahibesi.
Ha bir de Beysukent'e bakın. Angora Evleri madem kayınpeder bonkör. Her eve nasip olsun böyle kayınpeder/kayinvalide :)
Olabilir, bi arkadaşım 4+1 aldı ordan cok sık evi ama yasamkent ile kıyaslayamam elbette.
internette baktigim evlerde beysukent cok cikti karsima orasida aklimda. Sitelerin adini internette goremiyorum malesef o yuzden neresi oldugunu anlayamiyorum. Ankanatura, ankaville, ted kolejinin orda uptown residence kat bahceli bunlari bulabildim simdilik. Yol problemi yok diyorsunuz siz memnunsunuz umarim bizim icinde sorun olmaz rahatca gider geliriz. Kayinbabam ilk oglunu evlendiriyor o yuzden cok hevesli Amin herkese nasip olsun.
Belkide komsu olacagiz :) soylediginiz siteleri arastiracagim. Sevgilimin armada nin orda ofis alma durumu var. Bu bahsettigimiz bolgelerden Armadanin oraya ulasim kolay mi peki?Ben de Angora'da oturuyorum ama arkadaşlarımın çoğu Yaşamkent'te olduğu için epey haşır neşirim inşaat sektörüyle :)
BESA Nova, Karina vs. güzeller ama villaları hiç bilmiyorum böyle sapa ara yolda kalan bölgede villalar görmüştüm park caddesine bağlanan yolda. Pelit Çayyolu Evleri var konu sahibesi oraya da bakın. Bir de konutkent karşısında Avrupa Evleri var.
Bende begeniyorum oralari guzel siteler var fakat villa tipi ev konusunda cok secenek bulamadim.çayyolu güzel bi yer bence.
Belkide komsu olacagiz :) soylediginiz siteleri arastiracagim. Sevgilimin armada nin orda ofis alma durumu var. Bu bahsettigimiz bolgelerden Armadanin oraya ulasim kolay mi peki?
Cukurambarda nova towers, hayatsebla gibi evler bulabildim. Orayada sevgilim sıcak bakmiyor. Trafik, yogunluk var diyor. Beysukent, bilkent, cayyolu ve yasamkent uzerinde yogunlasayim o zaman. Cok yardimci oldunuz tesekkur ederim.Armada olursa iş değişir, Eskişehir yolunu kullanmak zorunda kalırsınız. Armada olursa size önereceğim semtler : Çukurambar, Bilkent, Beysukent,Çayyolu ve Konutkent/ Yaşamkent. Buradaki villa yapılara yönelin. İncek vs. sapa kalır.
Çukurambar en yakını olur , araçla 5 dk sürer. Bilkent 10dk, Beysukent ve Yaşamkent arası da 15-25 dk arası.