Ankara'dan ev almak hakkindaki önerilerinizi bekliyorum.

trafıgıne bıle aşığım ıstanbulun her seyıne herseyıne kaldırımlarına bıle....
Bir derdim var kismindaki aldatilan, dayak yiyen ama kocasindan vazgecemeyen kadinlar gibi olmussunuz Istanbul'a karsi. :KK45: Bende Ankara'da dogdum ondan seviyorumdur belki.

yoo yanlış tespıt ıstanbulda bana aşık ve hıc vazgecmedı benden bılıyorum ayrıca peşimden kosuyor yuz vermıyorum evlı degılız daha flört aşamasındayız hep boyle alıcaz cok tatlı boyle cunku. bence sız ankarayı aldatmıssınız haın kadın cabuk dönun ankaraya :KK70::KK45::KK49::KK70:

ankaranın ruhu yok bı kere heryer tas duvar İSTANBUL oylemı yagmur yagarken bıle dans ederek yagıyor, ınsanı alımlı, her yerı ayrı guzel nerede var boyle sehır turkıyede... dunyada demıım dunyada daha guzellerı var gıttım gordum dogruya dogru

tam nefretlık ama napıcaksın ekmek parası ve aşk ugruna ankara olmak zorunda gardaşş :KK70: angaa bebesi demem lazımdı pardon :KK70:

Ayyy Ankara'ya ne bu kin nefret öfkeee düsman topraklarında gibisiniz. Bence sevmeye calisin kalıcısınız sanirim orda. Zor seversiniz ama seversiniz. :KK15:

Herkese Günaydın bayanlar. Ben sonbaharda evlenmeyi planliyorum. Sevgilimin ailesi Ankara'da Oran mahallesinde oturuyor. Oradaki evler genelde residence tarzinda buyuk bloklar evlerin balkonu dahi yok. Bu tarz evler bana pek hitap etmiyor. Kayinbabam o tarz bir kac eve bakmis fakat teslimat tarihi dugune yetismiyor. Ben bahceli evleri cok seviyorum. Verandasi olsun bahceye buyuk bir masa kurayim salincak alayim falan hep boyle hayallerim var. Bu tarz evler genelde yasamkent civarinda var ve fiyatlarida yuksek. Yasamkentin merkeze uzak olmasi sıkınti yaratir mi? Sevgilimin ofisi Turan gunes bulvarinda ulasim konusunda sıkinti yasar miyiz? Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
Oran'daki sitelerin balkonlu evleri var hatta çok büyük balkonlu evleri var.
Ankara'da bahçeli bir ev hayatı zor diyebilirim.
Öncelikle bahçede oturabileceğiniz 2 aydır ama bakımı 12 aydır.
Ayrıca genelde evler ikiz villa şeklindedir ve yoldan geçen insan bahçenizin içinde hissedersiniz.
Özel alanınız yok denecek kadar azdır tabi ki bu saydığım site villalarda geçerli.
İncekte ve Gölbaşında daha büyük, daha özerk villalar var ama şehrin fazlasıyla dışında.
Markete gitmek için 15 dk harcamak, en yakın hastaneye ulaşımınız için 20 25 dk yı gözden çıkarmak gerekir.
Bu kararınızda ısrarlı iseniz, çayyolu-yaşamkent-bağlıca öneririm.
Çayyolu konutkentte Avrupa Mahallesi evleri var, bahçe katları dubleks.
Park Caddesinde Pelit Yaşam Evleri'ne bakın derim.
Onun dışında Çanka'dan nefret ederim, trafiği ve kalabalığı rezalettir.
Çayyolu daha sakin ve daha nezihtir diyebilirim çünkü sonradan oluşturulan bir yaşam alanı.
Şahsen 10 yıldır çayyolu yaşamkent civarı oturuyorum, her yer site elinizin altında tüm olanaklar ve Ankara'da başka hiçbir semtte yapamam buraya alıştıktan sonra.

Oran'daki sitelerin balkonlu evleri var hatta çok büyük balkonlu evleri var.
Ankara'da bahçeli bir ev hayatı öncelikle zor diyebilirim.
Öncelikle bahçede oturabileceğiniz 2 aydır ama bakımı 12 aydır.
Ayrıca genelde evler ikiz villa şeklindedir ve yoldan geçen insan bahçenizin içinde hissedersiniz.
Özel alanınız yok denecek kadar azdır tabi ki bu saydığım site villalarda geçerli.
İncekte ve Gölbaşında daha büyük, daha özerk villalar var ama şehrin fazlasıyla dışında.
Markete gitmek için 15 dk harcamak, en yakın hastaneye ulaşımınız için 20 25 dk yı gözden çıkarmak gerekir.
Bu kararınızda ısrarlı iseniz, çayyolu-yaşamkent-bağlıca öneririm.
Çayyolu konutkentte Avrupa Mahallesi evleri var, bahçe katları dubleks.
Park Caddesinde Pelit Yaşam Evleri'ne bakın derim.
Onun dışında Çanka'dan nefret ederim, trafiği ve kalabalığı rezalettir.
Çayyolu daha sakin ve daha nezihtit diyebilirim çünkü sonradan oluşturulan bir yaşam alanı.
Şahsen 10 yıldır çayyolu yaşamkent civarı oturuyorum, her yer site elinizin altında tüm olanaklar ve Ankara'da başka hiçbir semtte yapamam buraya alıştıktan sonra.
Ankara genel olarak iklimi soguk bir yer evet soylediklerinizde haklisiniz. Buyuk dairelerin bahce katlari bana biraz ayak altı gibi geliyor. Ted kolejinin orada teras bahceli evlere bakti bugun sevgilim ve annesi 65m2 terasta bahce hevesimi biraz dindirebilir sanirim.

yok yok sevemedım sevememde evımden cıkmazsam ankarayı sevıyorum cunku gormuyorum ankaranın en ıyı yerlerınden bırınde oturamama ragmen ....

Ankara genel olarak iklimi soguk bir yer evet soylediklerinizde haklisiniz. Buyuk dairelerin bahce katlari bana biraz ayak altı gibi geliyor. Ted kolejinin orada teras bahceli evlere bakti bugun sevgilim ve annesi 65m2 terasta bahce hevesimi biraz dindirebilir sanirim.
Ben de teras delisiyimdir.
Eşimin bahçeli evini sattırıp, bir siteden ev aldırdım.
İleride ailemiz genişlerse, tek dileğim teras kata çıkmaktır.
Şuanki evimin balkonu büyük sayılabilir.
Bahçe takımı ve salıncak koydum, 1 aydır balkonda yaşıyoruz.
Kaldı ki teras çok daha güzel bir seçenek.
Sadece ted koleji Çankaya' ya yakın bir yerde olmasına rağmen, bomboş bir azari içerisinde.
Bir beş yıla ihtiyacı var gelişmek için, yeni projeler bu taraftaki arsaların dolmasıyla İncek semtine kaydı.
Ankanatura demişsiniz bir yazınızda, muhteşem bir projedir, gözünüzle görmenizi isterim.
Aynı zamanda yine çayyolunda Terasevler projesi vardır, ödüllü bir proje.
İlla ki eşinizin işine yakın istiyorsanız da ted tarafı değil de, panora avm civarında park oran dışında bir sürü güzel site mevcut, yine teras katları dubleks.
Daha iyi bir seçenek olabilir sizin için.

Ben de teras delisiyimdir.
Eşimin bahçeli evini sattırıp, bir siteden ev aldırdım.
İleride ailemiz genişlerse, tek dileğim teras kata çıkmaktır.
Şuanki evimin balkonu büyük sayılabilir.
Bahçe takımı ve salıncak koydum, 1 aydır balkonda yaşıyoruz.
Kaldı ki teras çok daha güzel bir seçenek.
Sadece ted koleji Çankaya' ya yakın bir yerde olmasına rağmen, bomboş bir azari içerisinde.
Bir beş yıla ihtiyacı var gelişmek için, yeni projeler bu taraftaki arsaların dolmasıyla İncek semtine kaydı.
Ankanatura demişsiniz bir yazınızda, muhteşem bir projedir, gözünüzle görmenizi isterim.
Aynı zamanda yine çayyolunda Terasevler projesi vardır, ödüllü bir proje.
İlla ki eşinizin işine yakın istiyorsanız da ted tarafı değil de, panora avm civarında park oran dışında bir sürü güzel site mevcut, yine teras katları dubleks.
Daha iyi bir seçenek olabilir sizin için.
Oranda oturulmamis yeni ev istiyoruz o nedenle bahsettiginiz gibi bulamiyoruz sanirim. Birde oran bana pek sicak gelmiyor. Ankanatura'ya yarin emlakci araciligiyla bakacagiz. Birde soyle bir durum var ayni projede bahsettigim terasli evler nerdeyse balkonlu evlerin 2 kati fiyatina arada ucurum var gibi geldi bana. Sizce o fiyata deger mi? ilerde satmak istesek zorlanir miyiz diye dusunuyorum. Tedin ordaki projelerin etrafi bosmus evet ama sitelerin alani genis dedi sevgilim bahcesi süs havuzlari derken alan buyukmus.

ama gercekten ıncektekı evlerın etrafı corak arazı hıc bır sey yok ted kolejı dısında ve bıraz ılerısınde de koyler var...

ama gercekten ıncektekı evlerın etrafı corak arazı hıc bır sey yok ted kolejı dısında ve bıraz ılerısınde de koyler var...
Zaten bu konuyu actiktan sonra fikrim baya degisti. Yasayan insanlarin tecrubeleri cok daha farkli oluyor. yasamkent civarindan vazgecmek uzereyim. Tedden orana arabayla mesafe 10 dakikaymis. Oralari dusunebiliriz ama daha ilerisi olmaz sanurim.

Oranda oturulmamis yeni ev istiyoruz o nedenle bahsettiginiz gibi bulamiyoruz sanirim. Birde oran bana pek sicak gelmiyor. Ankanatura'ya yarin emlakci araciligiyla bakacagiz. Birde soyle bir durum var ayni projede bahsettigim terasli evler nerdeyse balkonlu evlerin 2 kati fiyatina arada ucurum var gibi geldi bana. Sizce o fiyata deger mi? ilerde satmak istesek zorlanir miyiz diye dusunuyorum. Tedin ordaki projelerin etrafi bosmus evet ama sitelerin alani genis dedi sevgilim bahcesi süs havuzlari derken alan buyukmus.
Ev fiyatları delirmiş durumda maalesef...
Proje yeni ise, rezidans-site özelliklerine sahipse, biraz da bilinen bir bir firma yapıyorsa, şuan herkes ağzını 600binden açıyor o da ya metrekaresi düşük olanlar ya da aslında 2+1 ken kutucuklar yapıp 3+1 yapılmış evler.
Teras bu konumlamada ayrıcalıklı olduğundan, üzerine en az 200bin daha ekleniyor.
Hele de Ankanatura vb projelerden bahsediyorsak trilyon yani.
Çankaya, İncek, Oran gibi semtlerin fiyatları +200bin lira daha ediyor.
Çünkü merkezi ve şehrin en büyük semtlerinden birine bağlılar.
Derken bir ev o kadar eder mi ye geliyoruz Ankara'da maalesef...

Bahsettiğiniz projeye gelirsek, aslında nasıl bir yaşam tarzı istediğinizle alakalı bir durum bu.
Ben yıllardır yaşamkentte yaşadığım için, markete bile arabayla gitmeye alışkınım.
Yürümek demek, bizim için site içinde yürüyüş alanı, cafe vs kullanmak demektir.
Onun dışında her yer zaten uzak mesafedir.
Ama evde sıkıldığımda, çıkayım bir sokağa, mağaza gezeyim, hava alayım diyorsanız bu projelerin hiçbiri uygun değil maalesef.
Bana kalırsa, sizin için İncek daha uygun gibi.
Ama ted tarafı değil, İncek yokuşu üzerindeki projelerden bahsediyorum.
Eşiniz işine Çankaya'ya kolay ulaşır ve tam Çayyolu-Çankara arası bir bölge olduğu için, tek bir semte sıkışıp kalmak yerine, beğeninize göre yaşarsınız ve fiyatlar daha lehinize olur.

Ev fiyatları delirmiş durumda maalesef...
Proje yeni ise, rezidans-site özelliklerine sahipse, biraz da bilinen bir bir firma yapıyorsa, şuan herkes ağzını 600binden açıyor o da ya metrekaresi düşük olanlar ya da aslında 2+1 ken kutucuklar yapıp 3+1 yapılmış evler.
Teras bu konumlamada ayrıcalıklı olduğundan, üzerine en az 200bin daha ekleniyor.
Hele de Ankanatura vb projelerden bahsediyorsak trilyon yani.
Çankaya, İncek, Oran gibi semtlerin fiyatları +200bin lira daha ediyor.
Çünkü merkezi ve şehrin en büyük semtlerinden birine bağlılar.
Derken bir ev o kadar eder mi ye geliyoruz Ankara'da maalesef...

Bahsettiğiniz projeye gelirsek, aslında nasıl bir yaşam tarzı istediğinizle alakalı bir durum bu.
Ben yıllardır yaşamkentte yaşadığım için, markete bile arabayla gitmeye alışkınım.
Yürümek demek, bizim için site içinde yürüyüş alanı, cafe vs kullanmak demektir.
Onun dışında her yer zaten uzak mesafedir.
Ama evde sıkıldığımda, çıkayım bir sokağa, mağaza gezeyim, hava alayım diyorsanız bu projelerin hiçbiri uygun değil maalesef.
Bana kalırsa, sizin için İncek daha uygun gibi.
Ama ted tarafı değil, İncek yokuşu üzerindeki projelerden bahsediyorum.
Eşiniz işine Çankaya'ya kolay ulaşır ve tam Çayyolu-Çankara arası bir bölge olduğu için, tek bir semte sıkışıp kalmak yerine, beğeninize göre yaşarsınız ve fiyatlar daha lehinize olur.
Ankanatura suan 1 milyon olmus durumda. 4+1 daire bakiyoruz 600-800 arasi fiyatlar ama terasli daire olunca 1 milyon 547 bin tl oluyor. Cok fahis bir fiyata ulasiyor. Bu fiyata cukurambarin en yuksek katli projesinde ev var ama orayida biz sevemedik. Kayinvalidem park oranda oda sikayetci evinden ve komsusundan :) Sitenin otopark disinda hicbir imkanini kullanmiyorlar. Yazin bahceli evime gidecegim diye gün sayiyor hep. Cidden cok zormus karar vermek.

paranız varsa kesinlikle bilkent1,2,3 diyorum ya daire ya villa hem güvenli hemde nezih yemyeşil ve ankaranın en güzel yeri:) araba lazım ama arabasız bilkentte yaşanmaz:KK70: ya da saatte 1 geçen dolmuşlar var

X