canım bence hemen git tedavine başla. ben de ağustosta gitmiştim. aşılama yapıldı.tutmadı ama tahlil sonucu verilen tedavi sonuç verdi. şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim. 9 yıllık evliyim. henüz bebişim yok. bu 5. hamileliğim. önce hacettepeye gidiyordum. 3 yılımı yedi hacettepe. çok basit bir testi yapmamışlar. zekai tahire sadece 1 kez gittim ve hamiş oldum. orada yapılacak işlemler, tahliller hep standart. doktor seçilmiyor. ultrason başka, operasyon başka, sonuca bakan başka. dosyan yeterli oluyor. bazı ilaçlar için rapor gerekir. rapor çıkarmazsan iğneyi kendin almak zorunda kalırsın. ben raporumu çıkartmıştım. aşılama için sadece kanülü kendin alıyorsun o da 20 ytl falan. bana trombofili tahlili yaptılar. kanda trombofili çıktı. 3 aylık tedavi önerdiler. bu ay tam 3 ay olmuştu hemen hamile kaldım. İnşallah sende mutlu sona ulaşırsın.merhaba arkadaşlar ben ank.zekai tahir burak hastanesinde infertilite tedavisine başlamayı düşünüyorum nasip olursa bu ay. bu hastanede böyle tedavi görenler varsa hastane doktorlar nasıl bana yardımcı olurmusunuz? önereceğiniz doktorlar varsa paylaşırmısınız? başka bir hastane varsa ankarada ve yalnız bayan doktor arıyorum. şimdiden teşekkür ediyorum acil cevaplarınızı bekliyorum.
bende oraya gidiyorum ve çok memnunum ama ayrıca doktorumun muayenehanesine gidiyorum çok ilgililer eğer öle bir durumun varsa benim gibi yap derim.
teşekkür ederim canım bende senin gibi düşünüyorum fakat ben bayan dr. istiyorum. hastanenin kalabalık olduğunu duyuyorum çok sıra vs. oluyormuş. senin dr.kim muayenesi nerde bana yardımcı olurmusun ne gibi işlemler yapıyorlar. ücreti nekadar yardımcı olursan sevinirim!
fisfisfis
ha bir d ebahsettiğim doktor, özellikle yumurtlama bozuklukları üzerine ihtisas yapmış, yani infertilite uzmanı...
selam kızlar
perşembe günü ztb de rahim filmi çektiricem ama korkuyorum
o hastaneye daha önce hiç gitmedim rahim filmi nasıl çekiliyo uzun ve ağrılı bi işlem mi filmi çekenler bayan mı sonuç hemen çıkıyomu bide ben sgklıyım ne kadar ücret ödeniyo bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?